481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
با سلام
من یه حساب بانک دارم مربوط به شرکنه حدود8 خط در دفتر کل است
حالا من این حساب رو در دفتر کل وارد کردم ولی یکی از تاریخ ها که مربوط به اول سال بوده و اولین تاریخ است جا مونده و من ننوشتم تمام اون حسابا رو وارد کردم حالا برا اون یه ثبت باید چطور دفترم رو اصلاح کنم
کلا اون رو خط بزنم و از اول تو یه صفحه دیگه بنویسم یا اگه بخوام همه تاریخا رو خط بزنم و اصلاح کنم کلا دفترم خط خطی میشه و قاطی پاتی
چه روشی هست که کمترین خط خوردگی تو دفترم به وجود بیاد
با تشکر
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام دوست گرامي
آيا شما مبلغ را نوشته ايد و فقط تاريخ جا افتاده است و يا كلاً آن سند را وارد نكرده ايد؟
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
2
موضوعها:
آذر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
با سلام
من یه سوال داشتم در نوشتن دفتر کل یک صفحه دویار نوشته شده که صفحه دوم خط زدم و اصلاح کردم و در کل یک صفحه دفتر کل خط خوردگی دارد ایا این باعث رد دفاتر خواهد شد - و نوشتن صفحات دفتر و روزنامه اجباری است
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۱۹ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۲۰ ب.ظ توسط رحیمی پور.)
(۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۳۳ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: سلام دوست گرامی
آیا شما مبلغ را نوشته اید و فقط تاریخ جا افتاده است و یا كلاً آن سند را وارد نكرده اید؟
با احترام...
سلام کلا سند رو وارد نکردم
اگه امکان داره زودتر جواب منو بدید
با تشکر
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۷ ب.ظ)m-amiri نوشته: با سلام
من یه سوال داشتم در نوشتن دفتر کل یک صفحه دویار نوشته شده که صفحه دوم خط زدم و اصلاح کردم و در کل یک صفحه دفتر کل خط خوردگی دارد ایا این باعث رد دفاتر خواهد شد - و نوشتن صفحات دفتر و روزنامه اجباری است
سلام دوست گرامي
ابتدا از طرف كليه اعضاي فروم لرن خدمت شما خيرمقدم عرض مي كنم، به سايت خودتان خوش آمديد!
اين مورد بستگي به نظر مميز دارد و درصورتي كه خط خوردگي به نحوي باشد كه نوشته ها مشخص نگردد، قطعا به مشكل بر خواهيد خورد اما در غير اينصورت، مي توانيد از آن دفاع كنيد و باعث رد دفاتر نخواهد شد.
(۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۱۹ ب.ظ)امیدها نوشته: سلام کلا سند رو وارد نکردم
اگه امکان داره زودتر جواب منو بدید
با تشکر
ضمن عرض سلام مجدد
به نظر بنده بهترين كار براي جلوگيري از قلم خوردگي اين هست كه شما سند جا مانده را بعد از آخرين سند وارد كنيد اما به گونه اي باشد كه مشخص و برجسته تر باشد (تا بيانگر اين باشد كه قصد كتمان نداشته ايد) و با اين دليل كه در دفتر روزنامه اشتباه نداشته ايد و در انتقال دچار اشتباه شده ايد مي توانيد دفاع كنيد و مميز را قانع كنيد.
اميدوارم اگر اشتباه مي كنم دوستان و اساتيد عزيز بنده را راهنمايي كنند.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
(۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۵۲ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: ضمن عرض سلام مجدد
به نظر بنده بهترین كار برای جلوگیری از قلم خوردگی این هست كه شما سند جا مانده را بعد از آخرین سند وارد كنید اما به گونه ای باشد كه مشخص و برجسته تر باشد (تا بیانگر این باشد كه قصد كتمان نداشته اید) و با این دلیل كه در دفتر روزنامه اشتباه نداشته اید و در انتقال دچار اشتباه شده اید می توانید دفاع كنید و ممیز را قانع كنید.
امیدوارم اگر اشتباه می كنم دوستان و اساتید عزیز بنده را راهنمایی كنند.
با احترام..
ممنونم
اگه میشه دوستان دیگه هم بازم راهنمایی کنن
2
موضوعها:
آذر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۲:۲۰ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۲:۲۲ ب.ظ توسط m-amiri.)
با تشکر از شما که به سوالم جواب دادید من روی صفحه تکراری خط قرمز کشیدم و مبالغ درست رو وارد کردم و عدد اشتباه در زیر مشخص است و خط خوردگی به نحوی نیست که اعداد قبلی مشخص نباشد و برای قانع کردن ممیز چی باید بگم اگه ممکنه میشه منو راهنمای کنید
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۲:۲۰ ب.ظ)m-amiri نوشته: با تشکر از شما که به سوالم جواب دادید من روی صفحه تکراری خط قرمز کشیدم و مبالغ درست رو وارد کردم و عدد اشتباه در زیر مشخص است و خط خوردگی به نحوی نیست که اعداد قبلی مشخص نباشد و برای قانع کردن ممیز چی باید بگم اگه ممکنه میشه منو راهنمای کنید
خواهش مي كنم دوست گرامي، فقط انجام وظيفه است.
در صورتي كه شما دفتر روزنامه را صحيح ثبت نموده ايد و فقط در انتقال آن به دفتر كل اشتباه داشته ايد، همين دليل مي تواند بر قانع كردن مميز تأثير داشته باشد، حتي اگر مميز هم قبول نكرد شما مي توانيد در هيئت 3 نفره (ماده 97) با ارائه يك لايحه دفاعيه سعي بر قانع كردن آنها كنيد تا دفاتر شما رد نشود.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
(۰۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۳:۲۹ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
خواهش می كنم دوست گرامی، فقط انجام وظیفه است.
در صورتی كه شما دفتر روزنامه را صحیح ثبت نموده اید و فقط در انتقال آن به دفتر كل اشتباه داشته اید، همین دلیل می تواند بر قانع كردن ممیز تأثیر داشته باشد، حتی اگر ممیز هم قبول نكرد شما می توانید در هیئت 3 نفره (ماده 97) با ارائه یك لايحه دفاعیه سعی بر قانع كردن آنها كنید تا دفاتر شما رد نشود.
با احترام...
سلام
میشه بپرسم منظورتون از ماده 97 چیه
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۰۷ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۲۳ ب.ظ)امیدها نوشته: سلام
میشه بپرسم منظورتون از ماده 97 چیه
سلام دوست گرامي
در اين باره توجه شما را به ماده 97 قانون مالياتهاي مستقيم جلب مي كنم:
ماده 97 ـ در موارد زير درآمد مشمول ماليات مؤدي از طريقعليالرأس تشخيص خواهد شد:
1 ـ در صورتي که تا موعد مقرر ترازنامه و حساب سود و زيان و يا حساب درآمد و هزينه و حساب سود و زيان، حسب مورد، تسليم نشده باشد.
2 ـ در صورتي که مؤدي به درخواست کتبي اداره امور مالياتي مربوط از ارائه دفاتر و يا مدارک حساب در محل کار خود خودداري نمايد (منظور از محل کار در مورد اشخاص حقوقي نيز همان اقامتگاه قانوني آنها ميباشد مگر اينکه مؤدي قبلاً مرکز عمليات خود را براي ارائة دفاتر و اسناد و مدارک کتباً به ادارة امور مالياتي مربوط اعلام نموده باشد).
در اجراي اين بند هر گاه مؤدي از ارائة قسمتي از مدارک حساب خودداري نمايد چنانچه مربوط به هزينه باشد از احتساب آن جزء هزينههاي قابل قبول خودداري ميشود و در صورتي که مربوط به درآمد باشد درآمد مشمول ماليات اين قسمت از طريق عليالرأس تعيين خواهد شد.
3 ـ در صورتي که دفاتر و اسناد و مدارک ابرازي براي محاسبه درآمد مشمول ماليات به نظر اداره امور مالياتي غيرقابل رسيدگي تشخيص شود و يا به علت عدم رعايت موازين قانوني و آييننامه مربوط مورد قبول واقع نشود که در اين صورت مراتب بايد با ذکر دلايل کافي کتباً به مؤدي ابلاغ و پرونده براي رسيدگي به هيأتي متشکل از سه نفر حسابرس منتخب رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور احاله گردد. مؤدي ميتواند ظرف يک ماه از تاريخ ابلاغ با مراجعه به هيأت مزبور نسبت به رفع اشکال رسيدگي و اداي توضيح کتبي در مورد نحوه رعايت موازين قانوني و آييننامه حسب مورد اقدام نمايد و در هر حال هيأت مکلف است ظرف ده روز پس از انقضاي يک ماه فوق نظر خود را با توجيهات و دلايل لازم و کافي به اداره امور مالياتي اعلام نمايد تا براساس آن اقدام گردد. نظر هيأت با اکثريت مناط اعتبار است و نظر عضوي که در اقليت قرار گيرد بايد در صورت جلسه درج گردد. در مواردي که هيأت نظر ادارة امور مالياتي را در مورد غيرقابل رسيدگي بودن دفاتر مؤدي مردود اعلام ميکند بايد مراتب را به دادستاني انتظامي مالياتي نيز اعلام نمايد.
تبصره 1 ـ در اجراي بند 3 اين ماده دو ماه به مهلت رسيدگي موضوع ماده 156 اين قانون اضافه ميشود.
تبصره 2 ـ هر گاه طبق اسناد و مدارک ابرازي يا به دست آمده امکان تعيين درآمد واقعي مؤدي وجود داشته باشد، اداره امور مالياتي مکلف است درآمد مشمول ماليات را بر اساس رسيدگي به اسناد و مدارک مزبور يا دفاتر، حسب مورد، تعيين کند، در صورت داشتن درآمد ناشي از فعاليتهاي مکتوم که مستند به دلايل و قراين کافي باشد، درآمد مشمول ماليات آن فعاليتها همواره از طريق علي الرأس تشخيص داده و به درآمد مشمول ماليات مشخص شده قبلي افزوده و مأخذ مطالبه ماليات واقع خواهد شد.
با احترام...