۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۶ ب.ظ
حساب خرید در سیستم های حسابداری ادواری و دائمی، چه اثراتی بر روی صورت های مالی دارد؟؟
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
پرسش: اثر حساب خرید
|
۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۶ ب.ظ
حساب خرید در سیستم های حسابداری ادواری و دائمی، چه اثراتی بر روی صورت های مالی دارد؟؟
۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۳۶ ق.ظ
سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید! در سیستم دائمی، خرید کالا از طرفی موجب افزایش موجودی کالا و از طرف دیگر کاهش وجه نقد (یا افزایش حساب پرداختنی) می گردد و فقط ارقام دارایی در "ترازنامه" را دچار تغییرات می کند. به عبارت دیگر اگر خرید نقدی داشته باشیم که تأثیری در معادله حسابداری و نهایتاً ترازنامه ندارد اما درصورتی که خرید اعتباری انجام دهیم، موجب افزایش دارایی و بدهی شرکت می گردد. در سیستم ادواری نیز خرید کالا از یک طرف منجر به افزایش حساب خرید و از طرف دیگر کاهش وجه نقد (یا افزایش حساب پرداختنی) می گردد و منجر به تغییر ارقام "ترازنامه" می گردد. به صورتی که اگر خرید نقدی باشد، باعث کاهش موجودی نقد و به دنبال آن کاهش داراییها در "ترازنامه" و درصورتی که خرید نسیه باشد، باعث افزایش حساب پرداختنی و در نتیجه، افزایش بدهی ها در "ترازنامه". درهر حالت؛ درصورتی که کالا به فروش برسد، سبب افزایش "بهای تمام شده کالای فروش رفته" و نهایتاً کاهش حساب "سود و زیان" می گردد و در غیر اینصورت موجب افزایش حساب موجودی کالا و نهایتاً افزایش داراییها در "ترازنامه" می شود. ضمناً بایستی رویه حسابداری موجودی کالا نیز در یادداشتهای همراه صورتهای مالی افشاء گردد. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۵ ق.ظ
۱۹ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۳۴ ب.ظ
با عرض سلام
در روش ادواری زمانی که خرید انجام میشود مستقیم به حساب خرید که در گروه هزینه ها قراردارد ثبت میشود و در پایان دوره زمانیکه میخواهیم موجودی پایان دوره رو حساب کنیم می بایست که موجودی پایان دوره را بدهکار و خلاصه سود و زیان را بستانکار کرد با این ثبت صورت سود و زیان تغییری نمیکند چون خلاصه سود و زیان در گروه حقوق صاحبان سهام قرار دارد و در ترازنامه قرار میگیرد ( البته قبل از بستن حسابهای موقت ) حالا سوال من این هست که آیا راهی هست که من قبل از بستن حسابهام بتونم اون مقدار خلاصه سود و زیان رو در صورت سود و زیان ببینم ؟ تا سود و یا زیان واقعی رو ببینم ؟
۱۹ تير ۱۳۹۴، ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۱۹ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۳۴ ب.ظ)الهه فرهادی نسب نوشته: حالا سوال من این هست که آیا راهی هست که من قبل از بستن حسابهام بتونم اون مقدار خلاصه سود و زیان رو در صورت سود و زیان ببینم ؟ با سلام اگر منظور شما این است که آیا میتوان در سیستم ادواری در هر زمان که بتوان به سود وزیان دست یافت بله با انبار گردانی میتوان به سود و زیان دست یافت اگر پاسخ خودتان را دریافت ننموده اید بفرمائید . با احترام سپاس شده توسط:
۱۹ تير ۱۳۹۴، ۰۶:۳۹ ب.ظ
با تشکر از جناب اقای اکبر زاده
خیر منظور من این نبود ببینید من یک صورت حساب سود و زیان دارم که مبلغ خرید +هزینه های مرتبط شده و - فروش و سپس + سایر هزینه های اداری و فروش و در مجموع هم حاصل زیان هست موجودی پایان دوره هم اینطور حساب شده که با حساب خلاصه سود و زیان ثبت شده م پایان دوره بد خلاصه سود و زیان بس خلاصه سود و زیان و موجودی پایان دوره هر دو در ترازنامه منتقل شدند سوال من این هست که چگونه و چه ثبتی بزنم که در صورت سود و زیان منعکس شود که زیان هم کمتر نشان داده شود؟ ببخشید خیلی نوشتم امیدوارم منظورم رو رسونده باشم و مجددا ممنون از راهنماییتون
۲۰ تير ۱۳۹۴، ۰۲:۵۹ ق.ظ
با سلام
موجودی کالای اول دوره 10,000,000 کالای خریداری شده 60,000,000 کالای آماده برای فروش 70,000,000 موجودی کالای پایان دوره 20,000,000 --------------- بهای تمام شده کالای فروش رفته 50,000,000 فروش 70,000,000 کسر میشود بهای تمام شده کالای فروش رفته 50,000,000 هزینه ها 30,000,000 --------------- سود (زیان) ویژه 10,000,000- بهترین گزینه بالاتر نشان دادن موجودی کالای پایان دوره است ولی باید دقت داشت که تا آنجایی که میتوانید زیاد تغییرات ندهید خصوصا اگر زیان منطقی است . البته میتوان هم مقداری از فاکتورهای هزینه بدون تاریخ را از لیست خارج و برای سال بعد نگه داشت در هر حال باید حرفه ای عمل نمایید. سپاس شده توسط:
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |