Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: نیاز به راهنمایی در نرم افزار رافع 7
دوستان و اساتید محترم سلام و عرض ادب .
بنده بعد از ماهها بالاخره توانستم یک کاره حسابداری تولیدی کفش را بگیرم .

قراره نرم افزار رافع 7 را برای این تولیدی کفش استفاده کنم .

حال مشکلی به وجود آمده است که نگرانم این کار را از دست بدهم .

مشکل : این تولیدی مواد خام برای تولید کفش خریداری میکند و بعد از اتمام کار ، کفش تولید شده را به فروش میرساند .
در نرم افزار رافع خرید و فروش به راحتی ثبت میشوند ( بدون مشکل ) ولی در این نرم افزار به هنگام خرید باید موجودی کالایی که میخریم را ثبت کنیم و بعد از همین موجودی به فروش برسانیم ( حال با افزایش یا کاهش قیمت در فروش که سود را تعیین میکند )  .

اگر با یک مثال ساده بگم میشود : ما 10 عدد کفش میخریم و بعد همین 10 عدد را به فروش میرسانیم .
ولی سوال بنده اینجاست که این تولیدی مواد خام خریداری میکند و وقتی کفش تولید میشود میخواهد بفروشد .

اگر بخواهیم این عمل را در این نرم افزار ثبت کنیم امکان ندارد ، زیرا نرم افزار برای فروش به انبار نگاه میکند درحالی که انبار ما فقط مواد خام ثبت شده است .

از دوستان خواهش میکنم اگر ممکن است راهنمایی کنن بنده را ، خیلی نگرانم خیلی

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

لطفاً کمی صبور باشید و نگرانی به خود راه ندهید، مطمئناً راه حل مناسبی توسط دوستان و اساتید عزیز سایت به جنابعالی ارائه خواهد گردید.

انجام عملیات حسابداری که فرمودید مستلزم این هست كه برنامه رافع، دارای حسابداری صنعتی باشد كه البته بعید می دانم چنین چیزی وجود داشته باشد.

آیا شما تنها ملزم به استفاده از این نرم افزار هستید؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda
با سلام

بنده شناختی در مورد برنامه رافع ندارم

ولی اصول کلی را برای شما شرح میدهم و امید دارم مشکل حل شود

معمولا در نرم افزار ها میتوان انبارهای متعددی ایجاد نمود

همانطور که یک انبار برای مواد اولیه ایجاد کرده اید یک انبار هم برای کالای ساخته شده ایجاد بفرمائید

و آمار کفشهای تولید شده را درآنجا وارد نمائید و در هنگام فروش خارج نمایید

شرح بنده در مورد سئوال شما اینجا تمام است

الا اینکه خیلی کوتاه ارتباط سیستم نرم افزار و یکپارچگی آن را بین حسابداری ، انبار، و فروش توضیح دهید

اگر امشب هم پای سیستم هستید بفرمائید تا ادامه دهیم

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda
تشکر میکنم از همکاری شما .
و تشکر ویژه از استاد بزرگ اقای اکبرزاده ، بله ایده ی ایجاد انبار فرعی دیگر به نظرم بهتر جواب میده که با ایجاد رسید دستی انبار موجودی های تولید شده را به موجودی این انبار اختصاص دهیم ، و راه دیگر میتوان رسید دستی را به انبار مرکزی انجام داد طوری که کفش های تولید شده را به انبار مرکزی انقال داد با قابلیت رسید دستی انبار و بعد فروش را انجام داد .

باز هم تشکر میکنم از دلسوزی شما عزیزان .
پاسخ
سپاس شده توسط:
در جواب مدیر سایت عزیز .
بله .
این تولیدی تازه راه اندازی شده میباشد و قصد هزینه روی نرم افزار پولی را ندارد .
امیدوارم این کار که دوستان پیشنهاد دادن کار جلو بره و مشکلی پیش نیاد .
باز هم تشکر میکنم .
پاسخ
سپاس شده توسط:
باسلام به تمامي دوستان
من يه حسابدار تازه كار در يك كارگاه صنعتي برق هستم و همين مشكل رو با نرم افزار هلو دارم.البته من تازه اطلاعات اول دوره را وارد كردم و قبلا هم با اين نرم افزار كار نكردم ولي صاحب شركت از اينكه 2 انبار يكي براي مواد اوليه ويكي براي مواد توليد شده داشته باشيم موافق نيست ودليلش اينه كه موقع خروج مواد اوليه مجبوريم فاكتور فروش به نام شخصي( مثلا كارگاه توليد )ثبت بزنيم ودر اون قيمت ثنت كنيم وبعداز توليد دوباره به انبار محصول بفروشيم.
از دوستان استاد خواهش مي كنم اگر راه ساده تري رو مي شناسند راهنمايي كنند
ممنونم Shy
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ق.ظ)ياسي نوشته: باسلام به تمامی دوستان
من یه حسابدار تازه كار در یك كارگاه صنعتی برق هستم و همین مشكل رو با نرم افزار هلو دارم.البته من تازه اطلاعات اول دوره را وارد كردم و قبلا هم با این نرم افزار كار نكردم ولی صاحب شركت از اینكه 2 انبار یكی برای مواد اولیه ویكی برای مواد تولید شده داشته باشیم موافق نیست ودلیلش اینه كه موقع خروج مواد اولیه مجبوریم فاكتور فروش به نام شخصی( مثلا كارگاه تولید )ثبت بزنیم ودر اون قیمت ثنت كنیم وبعداز تولید دوباره به انبار محصول بفروشیم.
از دوستان استاد خواهش می كنم اگر راه ساده تری رو می شناسند راهنمایی كنند
ممنونم Shy

باسلام
باتوجه به عدم موافقت ایجاد 2انبار پشنهاد تفکیک اقلام ازطریق تعریف کدینگ برای اقلام انباراست
پاسخ
سپاس شده توسط: ياسي
با سلام آقاي نادري از راهنماييتون ممنونم
اما ممكن بيشتر توضيح بدين . منظورتون از كدينگ همان كد حسابها ست؟ممكنه با يه مثال توضيح بدين ممنوم ميشم Smile
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ق.ظ)یاسی نوشته: باسلام به تمامی دوستان
من یه حسابدار تازه كار در یك كارگاه صنعتی برق هستم و همین مشكل رو با نرم افزار هلو دارم.البته من تازه اطلاعات اول دوره را وارد كردم و قبلا هم با این نرم افزار كار نكردم ولی صاحب شركت از اینكه 2 انبار یكی برای مواد اولیه ویكی برای مواد تولید شده داشته باشیم موافق نیست ودلیلش اینه كه موقع خروج مواد اولیه مجبوریم فاكتور فروش به نام شخصی( مثلا كارگاه تولید )ثبت بزنیم ودر اون قیمت ثنت كنیم وبعداز تولید دوباره به انبار محصول بفروشیم.
از دوستان استاد خواهش می كنم اگر راه ساده تری رو می شناسند راهنمایی كنند
ممنونم Shy

دوست عزیز هلو قسمت بهای تمام شده دارد و شما می توانید با تعریف فرمول تولید از موجودی انبار مواد به موجودی کالای ساخته شده محصول انتقال دهید و به فروش برسانید .
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، Masoud_MI
(۰۲ دى ۱۳۹۳، ۱۰:۲۸ ق.ظ)sharon نوشته: تشکر میکنم از همکاری شما .
و تشکر ویژه از استاد بزرگ اقای اکبرزاده ،  بله ایده ی ایجاد انبار فرعی دیگر به نظرم بهتر جواب میده که با ایجاد رسید دستی انبار موجودی های تولید شده را به موجودی این انبار اختصاص دهیم ، و راه دیگر میتوان رسید دستی را به انبار مرکزی انجام داد طوری که کفش های تولید شده را به انبار مرکزی انقال داد با قابلیت رسید دستی انبار و بعد فروش را انجام داد .

باز هم تشکر میکنم از دلسوزی شما عزیزان .

با اجازه از دوست عزیزم جناب اکبر زاده 
در ادامه فرمایشات ایشان این کار باعث می شود بهای تمام شده شما نا مربوط باشد ولی جز این چاره ای نیست ، در انبار محصول (کالای ساخته شده )تعداد تولید را با فی 1 ریال شناسایی نمایید و فروش انجام دهید اما باید بدانید که نگهداری مقدار موجودی مواد اولیه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است پس  مقدار تولید شده روزانه و تحویل شده به انبار را به استنادرسید انباردار در اکسل وارد نمایید  و آن مقدار مصرف مواد اولیه را به بهای کاردکس به یه تفصیلی صوری به نام بهای تمام شده فروش بزنید تا انبار موجودی مواد اولیه شما نیز به روز باشد و بهای تمام شده نیز در دسترس باشد .
موفق باشید .
پاسخ
سپاس شده توسط: ياسي

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۰۵:۵۶ ب.ظ