Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت آورده اولیه در دفتر درآمد و هزینه
سلام
من همیشه با دفتر کل و روزنامه سروکار داشتم ، الان میخوام برای کارفرمایی که تازه شروع به کار کرده دفتر درامد هزینه پر کنم ،  خود دفتر را دیده ام اما برای شروع فعالیت نمی دونم آورده اولیه افراد را چطور ثبت کنم ؟ لطفا در خصوص طریقه پر کردن دفتر درامد و هزینه من را راهنمایی کنید. با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز.
اگر شما به سایت رسمی اداره ماليات مراجعه کنی ، اونجا هم فرمت دفتر درامد هزینه رو گذاشته و هم اینکه راهنما داره و دقیقا توضیح داده که چطور پر کنید دفتر رو.
با آرزوی موفقیت
با تشکر و احترام
محمد تهرانی
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۳۰ دى ۱۳۹۳، ۰۹:۲۵ ق.ظ)barkat نوشته: سلام
من همیشه با دفتر کل و روزنامه سروکار داشتم ، الان میخوام برای کارفرمایی که تازه شروع به کار کرده دفتر درامد هزینه پر کنم ، خود دفتر را دیده ام اما برای شروع فعالیت نمی دونم آورده اولیه افراد را چطور ثبت کنم ؟ لطفا در خصوص طریقه پر کردن دفتر درامد و هزینه من را راهنمایی کنید. با تشکر

سلام دوست گرامي

ابتدا ورود شما به فروم لرن را خيرمقدم عرض مي كنم، به سايت خودتان خوش آمديد!

ضمن تشكر از جناب آقاي تهراني عزيز، در مورد آورده اوليه در فايل راهنما اشاره اي نگرديده است اما تاجايي كه اطلاع دارم مي بايست آن دسته از داراييهاي ثابت كه استهلاك پذير هستند (ساختمان، ماشين آلات، وسائط نقليه، اثاثيه و... ) به تاريخ خريد در ستون داراييهاي استهلاك پذير ثبت شوند، همچنين در اين خصوص لازم است فرم پيوست شماره 3 راهنماي ذيل نيز تكميل گردد.

جنابعالي مي توانيد راهنمای تحریر و تنظیم دفتر مشاغل (درآمد و هزینه) را در لينك زير مشاهده نمائيد:

آموزش: راهنمای تحریر و تنظیم دفتر مشاغل (درآمد و هزینه)

اميدوارم درخصوص چگونگي ثبت يا عدم ثبت آورده اوليه، دوستان و اساتيد عزيز مارو راهنمايي كنند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: barkat
با سلام و کسب اجازه از اساتید گرامی
از آنجا که از نام دفتر مشاغل ( درآمد و هزینه) پیداست، این دفتر فقط بابت ثبت درآمدها و هزینه ها( اعم از نقد و یا نسیه) در نظر گرفته شده است و تاکیدی بر ثبت و نگهداری دارائی و بدهی و سرمایه نشده است. دلیل اینکه دارائی های ثابت در این دفتر ثبت میشود این است که صحت هزینه استهلاک شناسائی شده مورد بررسی قرار گیرد.
در ضمن اگه به اظهارنامه مشاغل بند ب نیز نگاهی بیندازیم خواهیم دید که به جز موجودی اول و پایان دوره ( آن هم به دلیل تاثیر در سود و زیان دوره ) هیچ اثری از دارائی ها و بدهی ها و سرمایه دیده نمیشود.
چرا که دفتر مشاغل بر مبنای اینکه صاحبان مشاغل فاقد دانش حسابداری  و یا عدم آشنائی کافی با این حرفه می باشند طراحی گردیده است.
به نظر بنده شما برای مدیریت مالی بنگاه خود علاوه بر دفتر مشاغل میتوانید اطلاعات خود را با دانش حسابداری ثبت و ضبط نمائید و در تحریر دفتر مشاغل نیز از آن استفاده کنید.
البته تمام این مطالب نظر شخصی بنده بوده که امیدوارم اگه اشتباه گفتم دوستان و اساتید بزرگوار راهنمائی بفرمایند.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، barkat

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۳۸ ق.ظ