Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: لطفا راهنمایی کنید که سیستم تسهیلات به چه صورت می باشد؟!
با عرض سلام و وقت بخیر
همان طور که میدانید موسسات و بانکها در بعضی شرایط تسهیلاتی را ارایه میکنند که با عقل جور در نمیاد!
مثلا یک موسسه مالی در شهر ما به مدت بیش از 40 سال بود که تسهیلات قرض الحسنه پرداخت میکرد. روش کارش بدین صورت بود که با سپرده گذاری میانگین سپرده 5 ماهه رو درمیاورد و برابر 80 درصد میانگین موجودی در 5 ماه سپری شده رو تسیهلات با سود فقط نیم درصد و جالبتر از همه با بازپرداخت 24 الی 36 ماهه پرداخت مینمود. هر طور که حساب میکنم به سود دهی این موسسه پی نمیبرم که با چه روشی سودهی میکند.البته این رو هم تاکید میکند که موسسه به هیچ وجه قصد کلاهبرداری نمیکرد و به مدت 40 سال هم مشغول فعالیت بود.
یا مثلا همین بانک مهر اقتصاد: طرحی دارد با عنوان خرید کالای ایرانی که خرید مبلغ 5 یا 10 میلیونی شما رو بدون سپرده گذاری قبلی در بانک اقساطی میکند و از ان طرف پول نقد را به حساب تولیدی واریز میکند که میتواند دوباره با نقدینگی واریز شذه ادامه فعالیت کند.برای مبلغ خرید 5 میلیونی اقسادش رو 25 ماهه میکند که هر قسط 235 هزار تومان میباشد کل مبلغ واریزی 5950000 تومان میباشد به هر تولیدی که پیشنهاد میکنیم با این شرایط کالای خود را اقساطی واگزار کند میگوید که با این سیستم شرکت ما ورشکست میشود! حال چطور بانک با این سود ناچیز هم ادامه فعالیت میکند؟
این سیستم تسهیلات بانکی چطور کار میکند؟
لطفا کتاب و منابعی که نحوه کار سیستم تسهیلات بانکی رو توضیح میدهد را برا ما معرفی کنید.باتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

ابتدا از طرف كليه اعضاي فروم لرن خدمت شما خيرمقدم عرض مي كنم، به سايت خودتان خوش آمديد!

موسسات اعتباري داراي مجوز بانك مركزي بوده و با اجراي مقررات بانك مزبور به فعاليت خود ادامه مي دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد به سايت بانك مركزي مراجعه كنيد.

اميدوارم اگر دوستان و اساتيد  اطلاعاتي در زمينه سوال شما دارند، در ادامه قرار دهند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: forbes
خیلی ممنون از لطف محبت شما
ای کاش یکی پیدا بشه و به ما کمک کنه که این سیستم پیچیده چطور داره میچرخه
من احساس میکنم که این سیستم داره مردم رو گول میزنه و بیشتر اثار تورمی رو این سیستم داره به وجود میاره
نمیدونم شاید اشتباه میکنم
اگه دقت کنید دقیقا نرخ تورم هر کشوری با سود سپرده گذاری بانکها در ارتباط هستش.یعنی احتمالا اگه نرخ سود سپرده ها زیر 10 درصد بشه تورم هم تک رقمی میشه و این جریان به نفع تولید کننده جریان پیدا میکنه و به ضرر بانکداری
من نمیدونم درصد ذخیره قانونی بانک مرکزی برای بانکهای ما چقدر هستش و ما واقعا نمیدونم که بانکها مثلا با 10 میلیون سپرده گذاری تا چند میلیون میتونند تسهیلات بدن.همان طور که اطلاع دارین پول از سیستم بانکی ما خارج نمیشه با انواع ترفندها و نقشه های و هزینه های کلان کاری میکنند که مردم پولش داخل سیستم بانکی باشه نه بیرون.یک کیوسک عابر بانک 50 میلیون تومان هزینه داره هر پایانه فروشگاهی که به طور رایگان در اختیار فروشگاه ها گذاشته میشه 2 میلیون هزینه داره یا شبکه شتاب و یا غیر قانونی خواندن موسسات خارج از سیستم متمرکز بانکی ما و غیره تمامی این هزینه ها رو خودشون تقبل میکنند که پول از سیستم بانکی خارج نشه
در آمریکا نرخ ذخیره قانونی 10 درصد سپرده هستش یعنی سیستم بانکی متمرکز آمریکا میتونه با 10 هزار دلار سپرده تا 90 هزار دلار تسیلات بده!
حالا این سیستم بانکی متمرکز ما چطور با هم کنار میان خودش کلی بحثه. اینکه بعضی از بانکهای ما تسهیلات زیادی به مردم پرداخت میکنند ولی بعد از برگشت پول وارد بانکهای بزرگ میشه درواقع این بانک تسهیلات دهنده ما که پولهای تسهیلاتیش که وارد بانکهای بزرگ میشه باید بعد از یه مدت ذخیرهش تموم شده و ورشکست بشه که نمیشه. مثل بانک مهر اقتصاد
لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میتونم این طور اطلاعات رو کسب کنم.
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۵:۳۷ ق.ظ