1
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام . من یک شرکت دارم . شروع فعالیت هام از اول سال 93 زدم یعنی تاریخ سر دفتر مالیاتیم از برج 3 خورده . تا حالا صورت معاملات فصلی ندادم . اصلا نمیدونم باید چیکار کنم تا حالا هم فاکتور رسمی ندادم . برا سرو سامون دادن این وضعیت کمک کنید لطفا
111
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 123
سپاس گرفتهشده: 208 بار در 104 ارسال
سلام دوست عزیز
درابتدا باید بدونیم حجم خرید و فروش شما بطور میانگین در هر فصل چه میزانه؟ اگرحجم بالاییه کاردشوار تر میشه.چراکه بایستی در ابتدای وارد کردن اطلاعات در معاملات فصلی خرید و فروش ، از داشتن اطلاعات شرکتها و افراد از جمله کدملی/ کد اقتصادی - و... مطمئن بشیم.که این موضوع بستگی به کامل بودن فایلهای اطلاعاتی شما داره.تقریبا این بخش سخت ترین بخش قضیه ست.چراکه اکثر اشخاص از ارائه کدملی امتنا میکنند.
بعد از آگاهی از داشتن کلیه اطلاعات (به سایت دارایی مراجعه کنید) میتوانید براحتی اطلاعات را در access وارد کرده و ارسال نمایید.
موفق باشید.
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ۰۷:۰۲ ب.ظ)saeedabdollahzade نوشته: سلام . من یک شرکت دارم . شروع فعالیت هام از اول سال 93 زدم یعنی تاریخ سر دفتر مالیاتیم از برج 3 خورده . تا حالا صورت معاملات فصلی ندادم . اصلا نمیدونم باید چیکار کنم تا حالا هم فاکتور رسمی ندادم . برا سرو سامون دادن این وضعیت کمک کنید لطفا
سلام دوست عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
ضمن تشکر از پاسخ سرکار خانم ریاحی گرامی، جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به صورت معاملات فصلی نیز می توانید تاپیک "
صورت معاملات فصلی" و همچنین سایر موضوعاتی که در این باره در تالار مطرح گردیده است را جستجو نموده و مطالعه فرمائید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "