Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يادداشت: حسابداری سبز
                                                              حسابداری سبز

تعریف حسابداری سبز:
جنبه‌های زیست محیطی سیستم حسابداری،خصوصا دارایی‌های(منابع)طبیعی و نقصان‌پذیر،به عنوان حسابداری‌ سبز نامیده می‌شود
حسابداری سبز واژه‌ای کلی است که در برگیرنده‌ی‌ حسابداری محیط زیست،زیست بوم‌ها یا منابع طبیعی است.

این نوع حسابداری،سیستمی است که از توسعه‌ی‌ پایدار،یعنی کسب و سود بیش‌تر،به ویژه از شرکت‌های انرژی چند ملیتی،پشتیبانی می‌کند.
حسابداری محیط زیست دارای معانی و کاربردهای زیادی است.حسابداری محیط زیست می‌تواند از حسابداری درآمد ملی‌،حسابداری زیست بوم‌ها در سطح‌ ادارات محلی و در سطح کوچک وابسته و حسابداری مالی، حسابداری صنعتی یا حسابداری مدیریت داخلی شرکت‌ پشتیبانی کند.                                                                  

حسابداری سبز شامل" حسابداری مالی،حسابداری صنعتی ، حسابرسی گزارش‌ها و حسابداری مدیریت محیط زیست است

اصطلاحات حسابداری سبز شامل موارد زیر است:

حسابداری مدیریت محیط زیست:به معنی مدیریت‌ محیط زیست و عملکرد اقتصادی از طریق اجراء و توسعه‌ی‌ سیستم‌ها و روش‌های مناسب مربوط به محیط زیست می‌باشد که‌ ممکن است شامل گزارشگری و حسابرسی در بعضی از شرکت‌ها شود.

حسابداری مدیریت محیط زیست معمولا شامل هزینه‌یابی‌ چرخه‌ی زندگی،ارزیابی سودها و برنامه‌های راهبردی برای‌ مدیریت محیط زیست میباشد

حسابداری صنعتی محیط زیست: حسابداری صنعتی به بحث درباره‌ی رفتار هزینه‌های محیط زیست می‌پردازد تا به حسابداری بهای تمام‌ شده‌ی کامل که شامل شناسایی،ارزیابی و تخصیص هزینه‌ی‌ قراردادها،هزینه‌های زیست محیطی و هزینه‌های اجتماعی‌ مربوط به دادرسی‌ها،تولیدات،فعالیت‌ها و یا بودجه‌ها است،برسد.

واژه‌ی هزینه‌های زیست محیطی حداقل به دو جنبه‌ی مهم اشاره‌ دارد:

1-هزینه‌هایی که  به تنهایی مستقیما بر هزینه‌های‌ خصوصی اثر می‌گذارد اشاره می‌کند

-2هم چنین می‌تواند شامل هزینه‌هایی برای افراد،جامعه و محیط زیست در مواقعی باشد که یک شرکت پاسخ‌گوی هزینه‌ی‌ اجتماعی نیست

حسابداری زیست بوم‌ها:واژه‌ی حسابداری‌ زیست بوم‌ها برای اشاره به گزارش‌های مبتنی بر داده‌های طبیعی‌ استفاده شده حسابداری زیست بوم‌ها نوعی از حسابداری محیط زیست است

حسابداری منابع طبیعی:واژه‌ی حسابداری منابع طبیعی بعد از وارد کردن جنبه های زیست محیطی به‏ عنوان یک شاخه مستقل از علم حسابداری در نظر گرفته می‏شود

در حسابداری عملکردی، حسابداری مرتبط با طبیعت و محیط زیست به‏ عنوان یک شاخه مستقل از علم حسابداری در نظر گرفته می‏شود که فعالیت‏ها و کارکردهای آن، فقط به مدیران و سرمایه‏ گذاران مربوط می‏شود

در حسابداری محیط زیست عملکردگرا تئوری حسابداری مالی،دارایی‌های‌ مشهود و نامشهود را به اقل بهای تمام شده‌ تاریخی و ارزش فعلی‌ شناسایی و ثبت می‌کند.

اما این تئوری،استفاده‌ از منابع طبیعی و محیطی،و همچنین‌ کاهش در درآمد ناشی از افت سرمایه طبیعی را مورد ارزیابی قرار نمی‌دهد.به علاوه،تا امروز بسیاری از منابع‌ محیطی مثل آب،و هوا را به عنوان کالاهای‌ مجازدر نظر گرفته‌اند که هرگز در صورت‌های مالی،نامی از آنها برده نمی‌شود.

در عملیات حسابداری مالی، تولید و توزیع محصولات یا ارائه خدمات، مستلزم استفاده از مواد مستقیم،نیروی کار مستقیم، هزینه‌های سربار تولید، هزینه‌های‌ اداری و فروش، و هم چنین هزینه‌های‌ تحقیق و توسعه است. از سوی دیگر،اگر چه هزینه‌های محیطی،بخشی از هزینه‌های‌ تولید و مدیریت را تشکیل می‌دهند اما این‌ هزینه‌ها در حساب‌های خاصی ثبت نمی‌شوند و به عنوان هزینه‌های عمومی‌ تلقی می‌شوند

.تئوری حسابداری‌ محیطی‌،تلاش می‌کند تا درآمدهای‌ محیطی(شامل درآمد حاصل از دفع مواد زائد،درآمد حاصل از چرخه مجدد کالاهای‌ تولیدی)و هم چنین هزینه‌های محیطی‌ (شامل هزینه‌های جبران خسارات محیطی‌ ناشی از انتشار تشعشات مضر)را در صورت سود و زیان بگنجاند.
زندگی رو زیاد جدی نگیر چون هرگز از اون زنده بیرون نمیری....  Huh  
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، Masoud_MI
سلام.
مرسی دوست عزیز.بابت متن.
اما من یک ماه پیش درباره حسابداری زیست محیطی خونده بودم،تفاوتهایی با این متن داشت.میشه منبـع رو بفرمایید؟
سپاس
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۱۲ ق.ظ)moongirl نوشته: سلام.
مرسی دوست عزیز.بابت متن.
اما من یک ماه پیش درباره حسابداری زیست محیطی خونده بودم،تفاوتهایی با این متن داشت.میشه منبـع رو بفرمایید؟
سپاس

سلام .خواهش میکنم دوست عزیز.این متنی که من گذاشتم چکیده ای از یک متن هست که اونوخیلی خلاصه کردم واسه شهرداری شیراز..گفتم بقیه بچه های حسابداری هم اینو بخونن بد نیست..ولی متن کامل از لینک زیر گرفته شده هست.

اینجا را کلیک کنید
زندگی رو زیاد جدی نگیر چون هرگز از اون زنده بیرون نمیری....  Huh  
پاسخ
سپاس شده توسط: moongirl

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۷:۲۳ ق.ظ