Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: محاسبه جمع ساعت در اکسل 2007
سلام دوستان
محاسبه ساعت در اکسل 2007
میخواستم بدونم چه جوری میشه تو اکسل تو تا ساعت مختلف رو با هم جمع بست.
مثلا 4:20 رو با 65:40 دقیقه رو با هم جمع به بندیم که جواب بشه 70:00
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: mjodl37 ، ofoghit
سلام دوست عزیز به آدرس زیر مراجعه کنید یک نمونه فایل هست که خواسته شما رو براورده میکنه
محاسبه کنترل کارکرد در اکسل
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، معصومه 67 ، asena ، barkat
سلام دوست عزیز

ضمن تشکر از پاسخ جناب آقای پسرکلو عزیز، ابتدا ورود شما را به فروم لرن خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

برای این کار کافیست شما مراحل زیر را انجام دهید:

1- محدوده مورد نظر (ساعت ها) که می خواهید جمع ببندید را انتخاب نمائید، سپس کلیدهای ترکیبی Ctrl+1 را بفشارید (یا راست کلیک کرده و بر روی Format cells کلیک کنید).

حال در پنجره باز شده، در منوی Number و در تب Category، بر روی Custom کلیک کرده و در قسمت Type گزینه hh:mm را انتخاب (یا تایپ کرده) و بر روی Ok کلیک نمائید.

2- سپس بر روی سلولی که می خواهید جمع ساعات را محاسبه کند نیز کلیک کرده و کلیدهای ترکیبی Ctrl+1 را بفشارید.

حالا در پنجره باز شده، در منوی Number و در تب Category، بر روی Custom کلیک کرده و در قسمت Type گزینه h]:mm] را انتخاب (یا تایپ کرده) و بر روی Ok کلیک نمائید.

در نهایت در این سلول، فرمول جمع سلول های مورد نظر را وارد نمائید.

امیدوارم که جناب پسرکلو گرامی دخالت بنده را ببخشند، هدف من آموزش ماهی گیری بود نه دادن ماهی.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، alipesaraklu ، معصومه 67 ، asena ، barkat
مرسی از شما دوستان عزیز این مشکل حل شد حالا یه مشکل دیگه دارم میخوام دوتا ساعت رو بر هم تقسیم کنم مثلا 45:31 رو تقسیم بر 7:33 کنم.
با تشکر از Masoud_MI وalipesaraklu
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۰۶:۲۳ ب.ظ)abaszzz نوشته: مرسی از شما دوستان عزیز این مشکل حل شد حالا یه مشکل دیگه دارم میخوام دوتا ساعت رو بر هم تقسیم کنم مثلا 45:31 رو تقسیم بر 7:33 کنم.
با تشکر از Masoud_MI وalipesaraklu

ضمن عرض سلام مجدد

خواهش مي كنم دوست عزيز، فقط انجام وظيفه است.

با كسب اجازه از جناب آقاي پسركلو عزيز، براي تقسيم دوساعت بر هم نيز مي توانيد پس از طي مراحل مذكور؛ در همان سلول جمع اعداد، فرمول را تغيير داده و به جمع اعداد را تقسيم بر 7.33 تبديل نمائيد. مثال: 7.33/(SUM(A1:A5=

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu
با سلام  و با تشکر از پاسخ کامل جناب آقای معدلی گرامی
میشه بپرسم تقسیم ساعت بر ساعت به چه کاری میاد؟

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
تقسیم ساعت درست نشد
مثلا من توی طول ماه 68:20 ساعت مرخصی ساعتی دارم الان میخوام بدونم این 68:20 ساعت چند روز کاری میشه.هر روز کاری هم 7.33 هستش
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۴۵ ق.ظ)abaszzz نوشته: تقسیم ساعت درست نشد
مثلا من توی طول ماه 68:20 ساعت مرخصی ساعتی دارم الان میخوام بدونم این 68:20 ساعت چند روز کاری میشه.هر روز کاری هم 7.33 هستش

تا جایی که من اطلاع دارم هر روز کاری 7 ساعت و 20 دقیقه است. (7:20)
عدد 7.33 چیز دیگه است که در نهایت همان 7:20 میشود
**. نکته
ساعات کارکرد در ماه = 220ساعت ، روزهای کارکرد در ماه = 30روز
ساعت کاری هر روز = ساعات کار در ماه / روزهای کاری در ماه
220/30=7.33 ( یعنی 7 ساعت و 33 صدم ساعت) دقت کنید که 33صدم با 33 دقیقه برابر نیست.
0.33*60دقیقه(یک ساعت) = 19.8 ، یعنی حدودا 20دقیقه
پس 7 ساعت و 20 دقیقه درسته نه 7ساعت و 33دقیقه
اگه اشتباه میکنم دوستان راهنمائی کنن

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۵۵ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: تا جایی که من اطلاع دارم هر روز کاری 7 ساعت و 20 دقیقه است. (7:20)
عدد 7.33 چیز دیگه است که در نهایت همان 7:20 میشود
**. نکته
ساعات کارکرد در ماه = 220ساعت ، روزهای کارکرد در ماه = 30روز
ساعت کاری هر روز = ساعات کار در ماه / روزهای کاری در ماه
220/30=7.33 ( یعنی 7 ساعت و 33 صدم ساعت) دقت کنید که 33صدم با 33 دقیقه برابر نیست.
0.33*60دقیقه(یک ساعت) = 19.8 ، یعنی حدودا 20دقیقه
پس 7 ساعت و 20 دقیقه درسته نه 7ساعت و 33دقیقه
اگه اشتباه میکنم دوستان راهنمائی کنن

با تشکر

ضمن تشكر از شما، ذكر يك نكته خالي از لطف نيست:

يك زمان ما مي خواهيم ساعت كار را مبناي محاسبه ارقامي مانند حقوق قرار دهيم كه مي بايست از عدد 7.33 استفاده كنيم چرا كه اين ارقام از يكان تا دهگان و إلي آخر تغيير مي كنند، اما يك وقت ديگر ما بايد ساعت كار را مبناي محاسبه روز كاركرد قرار دهيم كه در اين صورت مي بايست از 7:20 استفاده كنيم چرا كه اجزاي تشكيل دهنده ساعت (ثانيه، دقيقه)، از عدد 60 تأثير پذير مي باشند.

هر 20 دقيقه (ثانيه) معادل "يك سوم" يك ساعت (دقيقه) و هر 0.33 ريال معادل يك سوم يك ريال مي باشد، همانطور كه ملاحضه مي گردد نتيجه هر دو يكي است اما هر كدام از اين اعداد در يك جا كاربرد دارد.

اميدوارم كه توانسته باشم تا حد ممكن موضوع را شفاف بيان كنم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، حسین ، ATEFE
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۵۰ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام و با تشکر از پاسخ کامل جناب آقای معدلی گرامی
میشه بپرسم تقسیم ساعت بر ساعت به چه کاری میاد؟

سلام جناب آقاي پسركلو عزيز
خواهش مي كنم، از لطفتون ممنونم.

مهمترين مورد استفاده اش همين بدست آوردن تعداد روز هاي كاركرد مي باشد.

(۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۴۵ ق.ظ)abaszzz نوشته: تقسیم ساعت درست نشد

عرض سلام مجدد

بنده از طريق همان روش اولي كه براي شما نوشتم به جواب رسيدم. دقت كنيد كه بين سلولهاي شما (ساعات كار و فرمول نهايي) فاصله نباشد و پشت سرهم قرار گرفته باشند.

همچنين مي توانيد از طريق زير به جواب برسيد:

در يك سلول ساعت مورد نظر (كه مطابق توضيحات ذكر شده در ارسالهاي فوق 7:20 مي باشد) را قرار داده و فرمت آن را (به طريقي كه توضيح داده شد) بر روي hh:mm بگذاريد، سپس در سلول بعد فرمول جمع ساعات تقسيم بر ساعت مورد نظر را قرار داده و فرمت آن را تغيير ندهيد.

دقت فرمائيد فرمت بايد بصورت پيش فرض باشد، در غير اين صورت مي بايست سلول را انتخاب نموده، سپس کلیدهای ترکیبی Ctrl+1 را بفشارید. حال در پنجره باز شده، در منوی Number و در تب Category، بر روی General کلیک کرده و بر روی Ok کلیک نمائید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: abaszzz

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ آبان ۱۴۰۳، ۰۴:۴۳ ب.ظ