75
موضوعها:
مهر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 55
سپاس گرفتهشده: 34 بار در 11 ارسال
۰۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۴۱ ق.ظ
با سلام وتبریک سال نو
من در شرکت الف کار میکنم ونامه ای به شرح ذیل دریافت کردم : "مانده سهام شرکت الف در نزد شرکت ب مبلغ 69960000 ریال است که مبلغ 3460000 ریال آن از محل افزایش سود سهام بوده و مبلغ 410000 ریال یعنوان سود سهام نقدی در طلب شرکت الف میباشد."
در حالیکه در حسابهای شرکت الف ،سرمایه گذاری در سهام شرکت ب مبلغ 50000000 ریال ثبت شده لطفا در مورد نحوه ثبت افزایش سود سهام و سود نقدی توضیح دهید.با تشکر
خدا را صدا كن ..... تنها خداست كه مي ماند.
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
۰۸ فروردین ۱۳۹۴، ۰۵:۰۲ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۸ فروردین ۱۳۹۴، ۰۵:۰۵ ب.ظ توسط amirehsani.)
سلام
میزان نسبت سهام خریداری شده شرکت شما در شرکت سرمایه پذیر چند درصد کل سهام آن شرکت است؟
ضمنا" طبق نامه واصله آیا تعداد سهام اعلام شده با تعداد سهام شما یکی است و افزایش سهام داده نشده و هر اطلاعی دیگر لطفا"
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۴۱ ق.ظ)saba نوشته: با سلام وتبریک سال نو
من در شرکت الف کار میکنم ونامه ای به شرح ذیل دریافت کردم : "مانده سهام شرکت الف در نزد شرکت ب مبلغ 69960000 ریال است که مبلغ 3460000 ریال آن از محل افزایش سود سهام بوده و مبلغ 410000 ریال یعنوان سود سهام نقدی در طلب شرکت الف میباشد."
در حالیکه در حسابهای شرکت الف ،سرمایه گذاری در سهام شرکت ب مبلغ 50000000 ریال ثبت شده لطفا در مورد نحوه ثبت افزایش سود سهام و سود نقدی توضیح دهید.با تشکر
سلام سركار خانم صبا گرامي
ضمن تشكر از استاد احساني عزيز؛ لطفاً در خصوص سوالات شما نسبت به دو مورد زير بيشتر توضيح دهيد:
1- منظور شما از نحوه ثبت افزايش سود سهام چيست؟ آيا منظور، افزايش سرمايه از محل سود تقسيم نشده است؟
2- منظور جنابعالي از نحوه ثبت سود نقدي چيست؟ آيا منظور، ثبت سود سهام پرداختني بر اساس مصوبه مجمع عمومي است؟
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
75
موضوعها:
مهر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 55
سپاس گرفتهشده: 34 بار در 11 ارسال
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۸:۱۷ ق.ظ
سلام دوست گرامي
1- منظورم افزايش سرمايه از محل سود تقسيم نشده است( 3460000 ريال)و آيا بايد اختلاف بين سرمايه گذاري اوليه(50000000 ريال)و مانده سهام (69960000 ريال) را هم ثبت زد؟ درحسابهاي شركت الف مانده حساب شركت ب ، همون سرمايه گذاري اوليه است.
2-مبلغ 410000 ريالي كه در نامه فوق بعنوان سودسهام نقدي و درطلب شركت عنوان شده ،ثبت زير را زدم
حساب شركت ب 410000
درآمد حاصل از سرمايه گذاري در شركت ب 410000
تشكر
خدا را صدا كن ..... تنها خداست كه مي ماند.
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۹:۵۴ ق.ظ
سلام سركار خانم صبا گرامي
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۸:۱۷ ق.ظ)saba نوشته: 1- منظورم افزایش سرمایه از محل سود تقسیم نشده است( 3460000 ریال)و آیا باید اختلاف بین سرمایه گذاری اولیه(50000000 ریال)و مانده سهام (69960000 ریال) را هم ثبت زد؟ درحسابهای شركت الف مانده حساب شركت ب ، همون سرمایه گذاری اولیه است.
افزايش سرمايهگذاري از محل سود تقسيم نشده درصورت استفاده از حق تقدم به منزله سود سهمي بوده و موجب تغيير در مبلغ دفتري سرمايهگذاري نميشود، بنابراين ثبتي از اين بابت در حسابها انعكاس نمييابد. مستندات مربوط به افزايش سرمايهگذاري در شركت ب را از شركت سرمايهپذير مزبور دريافت كنيد. در اين خصوص اخذ صورتجلسات مجامع عمومي عادي و فوق العاده شركت سرمايهپذير (از تاريخ ايجاد سرمايهگذاري شركت شما تاكنون) كه نماينده شركت شما نيز در آن جلسات حضور داشته است به همراه كپي آگهي روزنامه رسمی بسيار با اهميت ميباشد.
درصورتي كه در اجراي مصوبات مجامع مزبور افزايش سرمايهگذاري از محلي غير از سود تقسيم نشده بوده است ميبايست ثبت حسابداري مناسب از اين بابت بر اساس مستندات مربوطه در حسابها به عمل آيد.
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۸:۱۷ ق.ظ)saba نوشته: 2-مبلغ 410000 ریالی كه در نامه فوق بعنوان سودسهام نقدی و درطلب شركت عنوان شده ،ثبت زیر را زدم
حساب شركت ب 410000
درآمد حاصل از سرمایه گذاری در شركت ب 410000
در مورد سود سهام اعلام شده از سوي شركت ب، ثبت درآمد حاصل از سرمايهگذاري در شركت مزبور صحيح ميباشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "