Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تاریخ ارسال امتناع چه موقع می باشد؟
پس از چند ماه اگر مشتری کد اقتصادی و سایر اطلاعاتش رو ارائه نداد باید اون رو به عنوان امتناع ارسال کنم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

بر اساس دستورالعمل اجرایی در خصوص فروش، در سال 1393 داريم:

الف) در صورتیکه مبلغ هر صورتحساب (فاکتور) کمتر از 12.000.000 ريال (10% حد نصاب معاملات کوچک) باشد، در اینصورت الزامی به درج شماره اقتصادي خریدار بر روي صورتحساب نمی باشد و می توان فروش هاي مذکور را به صورت تجمیعی و در قسمت "معاملات کمتر از 10% مبلغ حد نصاب" در سامانه معاملات فصلی وارد نمود. عدم درج شماره اقتصادي خریدار بر روي صورتحسابهاي مذکور در شمول جرائم متعلقه نخواهد بود.

ب) در صورتیکه خریدار از ارائه شماره اقتصادي خودداري کند، چنانچه فروشنده؛ مشخصات خریدار و موضوع مورد معامله را ظرف مهلت یک ماه از زمان انجام معامله در فهرست امتناع تکمیل و به اداره امور مالیاتی اعلام نماید، مشمول جریمه تخلف از این بابت نخواهد بود، در غیر اینصورت طرفین معامله متضامناً مسئول خواهند بود.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh ، حسین
ممنون
میتونید مشکل کجاس اینجا که فک کنید یک روز قبل از اینکه من اطلاعات رو ارسال کنم مشتری یک خرید بدون کد اقتصادی از من انجام داده حالا من دیگه اطلاعاتم رو نمیفرستم تا سه ماه بعدی(در صورتی که دارایی گفته یک ماه از زمان انجام معامله) پس چطور میتونم یک ماه بعد برای مالیات گزارش امتناع رو بدم وگرنه جریمه میشم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش مي كنم دوست گرامي

اين دو مورد مجزا از همديگر مي باشند؛ شما مي بايست گزارش امتناع را مطابق پيوست شماره 2 دستورالعمل اجرائي ماده 169 مکرر ق.م.م تا يك ماه پس از تاريخ معامله (يا در پايان هرماه) به اداره امور مالیاتی ارسال نموده، سپس گزارش فصلي يا همان اطلاعاتي كه مي فرمائيد (پيوست شماره 3 و 4 و 5 دستورالعمل فوق الذكر) را تا یک ماه پس از پایان هر فصل به سازمان امور مالياتي ارسال نمائيد.

لازم به ذكر است كه گزارشهاي فوق هر دو از طريق سامانه ارسال صورت معاملات (169 مکرر) و گزارش خريد و فروش الکترونيکي ارسال مي گردند اما فقط دوره ارسال اطلاعات براي خريد و فروش و پرداخت قراردادها سه ماهه مي باشد نه گزارش امتناع.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، sepideh
(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۱:۴۳ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
این دو مورد مجزا از همدیگر می باشند؛ شما می بایست گزارش امتناع را مطابق پیوست شماره 2 دستورالعمل اجرائی ماده 169 مکرر ق.م.م تا یك ماه پس از تاریخ معامله به اداره امور مالیاتی ارسال نموده، سپس گزارش فصلی یا همان اطلاعاتی كه می فرمائید (پیوست شماره 3 و 4 و 5 دستورالعمل فوق الذكر) را تا یک ماه پس از پایان هر فصل به سازمان امور مالیاتی ارسال نمائید.

لازم به ذكر است كه گزارشهای فوق هر دو از طریق سامانه ارسال صورت معاملات (169 مکرر) و گزارش خرید و فروش الکترونیکی ارسال می گردند اما فقط دوره ارسال اطلاعات برای خرید و فروش و پرداخت قراردادها سه ماهه می باشد نه گزارش امتناع.

با احترام...

با سلام و خسته نباشید.
اینطور که من متوجه شدم باید فروش به خریدارانی که از دادن شماره اقتصادی امتناع میکنند را تا یک ماه پس از تاریخ معامله و در حین فصل، به سازمان امور مالیاتی ارسال کنیم و سایر اطلاعات خرید و فروش و قراردادها ( که مکمل اطلاعات امتناع است) را در پایان فصل ارسال نمائیم.
آیا اینطور هست؟؟
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۲:۱۳ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام و خسته نباشید.
اینطور که من متوجه شدم باید فروش به خریدارانی که از دادن شماره اقتصادی امتناع میکنند را تا یک ماه پس از تاریخ معامله و در حین فصل، به سازمان امور مالیاتی ارسال کنیم و سایر اطلاعات خرید و فروش و قراردادها ( که مکمل اطلاعات امتناع است) را در پایان فصل ارسال نمائیم.
آیا اینطور هست؟؟

سلام جناب آقاي پسركلو عزيز

بله، فرمايش شما صحيح مي باشد. البته گزارش خريد، گزارش فروش و اطلاعات پرداخت قراردادها نه در پايان فصل، بلكه تا يك ماه پس از پايان فصل بايستي ارسال شوند.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
حالا فرض کنید من یک رکورد امتناع دارم که تاریخ خرید اون در تاریخ 1393/12/15 انجام شده، این مورد رو باید کی وارد نرم افزار ttms کنم و ارسال کنم ؟ بعد سوال بعد اینکه فرض کنید مشتری مشخصات نداره آیا دیگه نباید برای او فاکتور فروش صادر کنیم و دیگه نیازی نیست اطلاعاتش رو در بخش فروش وارد کنیم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۳:۰۹ ب.ظ)azad222 نوشته: حالا فرض کنید من یک رکورد امتناع دارم که تاریخ خرید اون در تاریخ 1393/12/15 انجام شده، این مورد رو باید کی وارد نرم افزار ttms کنم و ارسال کنم ؟

اين مورد رو بايد تا پايان سال 1393 و يا 1394/01/15 در گزارش امتناع ارسال نمائيد.

(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۳:۰۹ ب.ظ)azad222 نوشته: بعد سوال بعد اینکه فرض کنید مشتری مشخصات نداره آیا دیگه نباید برای او فاکتور فروش صادر کنیم و دیگه نیازی نیست اطلاعاتش رو در بخش فروش وارد کنیم؟

موارد تکمیل و ارسال شده در فرم امتناع، نيازي به تكميل و ارسال مجدد در گزارش فروش ندارد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: m.biroonvand ، حسین ، sepideh
فقط نگفتید که در صورت امتناع باید برای مشتری فاکتور چاپی صادر بشه یا نه؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۰۳:۴۰ ب.ظ)azad222 نوشته: فقط نگفتید که در صورت امتناع باید برای مشتری فاکتور چاپی صادر بشه یا نه؟

سلام دوست عزیز
صد درصد فاکتور باید صادر شود. شما فاکتور صادر کنید بدون آدرس و کد اقتصادی مشتری
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۴۶ ق.ظ