Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: سوال در مورد كاربرد توابع disc و dollarde در حسابداری در اكسل
#1
سلام Heart
اگر دوستان اموزشي در مورد اين توابع disc, dollarde همراه با سوال نحوه كار اين دو توابع را در حسابداري در اكسل دارند ممنون ميشم براي من توضيح بدن چيكار هاي اين دو توابع ميكنند ؟
توي نت گشتم وچند مورد پيدا كردم ولي كامل نبود .. بخصوص براي تابع dollarde .. يه سوال براش پيدا نكردم كه بتونم در اكسل براي دوستان در كلاس توضيح بدم؟ استاد كنفراس براي اين دو خواسته بديم 5 دقيقه Angel

با تشكر Heart
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سلام دوست عزیز

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!


1- تابع dollarde قیمتهای کسری را به معادل اعشاری آن تبدیل می کند که فرمول آن به شرح ذیل می باشد:

(DOLLARDE (fractional_dollar, fraction

در فرمول فوق؛ fractional_dollar قیمت کسری و fraction مخرج کسر می باشد.

این فرمول بدین صورت عمل می کند که بعنوان مثال اگر fractional_dollar ما 1.02 و fraction معادل 4 باشد، 0.02 را تقسیم بر 4 کرده و در 100 ضرب می کند؛ سپس حاصل آن را با 1 جمع می کند و نشان می دهد که در اینجا عدد 1.05 بدست می آید.


2- تابع Disc برای محاسبه نرخ تنزیل اوراق قرضه می باشد و فرمول آن به شرح ذیل است:

(DISC (settlement,maturity,pr,redemption,basis

در فرمول فوق؛ settlement تاریخ تسویه، maturity تاریخ سررسید، pr قیمت خرید، redemption مبلغ بازخرید و basis تعداد روزهای مبنای محاسبه می باشد.

فرمت سلول های settlement و maturity حتما بایستی Date باشد، و فرمت مابقی آنها اعداد صحیح.

همچنین basis می تواند از 0 تا 4 را به خود اختصاص دهد که عدد 1 استاندارد و به معنای سال و ماه واقعی است.


با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، isa ، منصور
#3
سلام ممنون از پاسختون .مممنون سايت عالي داريد ولطف داريد ..
ببخشيد اگر بخواهيم تابع dollarde در حسابداري يه دونه سوال بگيم به غير اينكه شما گفتيد فرض كنيم اگر fractional_dollar ما 1.02 و fraction معادل 4 باشد ..يه دونه سوال مطرح كنيد كه تابع dollarde جز اون باشه اگه ميشود يه سوال هم مطرح كنيد همراه اش عالي ميشه ..؟
2-- ود مورد تابع Disc اگر سوالمون اين باشه ..
نرخ تنزیل یک سند سرمایه گذاری با مقدار بازخرید 100دلاركه در تاريخ10/7/2001به قيمت 98750 دلارخريداري شده است را بر مبنا ماه وسال واقعي محاسبه كنيد .. وقتي وارد اكس ميزنم اخطا ر ميده ؟

با تشكر
هميشه شاد خندون باشيد  وبخنديد
هر چند زندگي خيلي عجيبه  ولي  ما عجيب ترش ميكنيم Big Grin
نسخه پزشكي اين جمله : متن  سنگيني بود يه هفته استراحت كنيد!!! Big Grin

پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۴:۲۴ ب.ظ)isa نوشته: سلام ممنون از پاسختون .مممنون سایت عالی دارید ولطف دارید ..

ضمن عرض سلام مجدد خدمت جنابعالي

خواهش مي كنم دوست عزيز، فقط انجام وظيفه مي كنم. شما به ما لطف داريد، سپاسگزارم.


(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۴:۲۴ ب.ظ)isa نوشته: ببخشید اگر بخواهیم تابع  dollarde در حسابداری  یه دونه سوال بگیم  به غیر اینكه شما گفتید فرض كنیم  اگر fractional_dollar ما 1.02 و fraction معادل 4 باشد  ..یه دونه سوال مطرح كنید كه تابع dollarde جز اون باشه   اگه میشود یه سوال هم مطرح كنید همراه اش عالی میشه ..؟

فرض كنيد شما در تاريخ x1/1/1 يك اوراق مشاركت به مبلغ 10.000.000 ريال با نرخ 22% ساليانه خريداري كرده ايد. سود شما در تاريخ x2/5/31 چه مبلغي مي‌باشد؟

حال براي محاسبه سود 17 ماهه اين اوراق به ترتيب زير عمل مي كنيم:

fractional_dollar = 1.05 (يكسال و پنج ماه معادل 1.05 مي باشد)
fraction = 12
10.000.000 = مبلغ اوراق
22% = نرخ سود مشاركت

سود اوراق:  3.116.667 = 22% * (DOLLARDE(1.05;C5 *ا10.000.000


(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۴:۲۴ ب.ظ)isa نوشته: 2- ود مورد تابع Disc اگر سوالمون این باشه ..
نرخ تنزیل یک سند سرمایه گذاری با مقدار بازخرید 100دلاركه در تاریخ10/7/2001به قیمت 98750 دلارخریداری شده است را بر مبنا ماه وسال واقعی محاسبه كنید .. وقتی وارد اكس میزنم  اخطا ر میده؟

به اين خاطر است كه اطلاعات شما ناقص مي‌باشد، چرا كه تاريخ تسويه (بازخريد) در مثال شما تعيين نگرديده است.


با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، isa
#5
سلام ممنون در مورد توضيح كه در مورد تابع DOLLARDE داديد عالي بود..
ببخشيد تابع Disc زمان باز خريد يا همون تسويه را 30.11.2001 گرفتم بر مبنا يك و وقتي در اكسل وارد ميكنم باز هم اخطار ميده .. نمي دونم نحوه صحيح تاريخ را اشتباه ميزنم يا اعداد اشتباه در مياد ..؟ اين سوال كه گفتم اگر تاريخ تسويه را 30.11.2001 بدهيم درست ميشه؟
اگر شما سوالي بهتر داريد ممنون ميشم توضيح دهيم
با تشكر
هميشه شاد خندون باشيد  وبخنديد
هر چند زندگي خيلي عجيبه  ولي  ما عجيب ترش ميكنيم Big Grin
نسخه پزشكي اين جمله : متن  سنگيني بود يه هفته استراحت كنيد!!! Big Grin

پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

خواهش می کنم دوست عزیز


در نوشتن فرمول Disc می بایست علاوه بر موارد ذکر شده در ارسال 2، به دو نکته دیگر نیز دقت بفرمائید:

1- تاریخ را باید بصورت صحیح وارد نمائید. اول ماه، بعد روز و سپس سال؛ در غیر اینصورت خطای !VALUE# نشان داده خواهد شد.

2- تاریخ تسویه نباید بزرگتر و یا مساوی تاریخ سررسید باشد، در غیر اینصورت خطای !NUM# نشان داده خواهد شد.


با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: isa ، حسین ، منصور


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۰: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۰ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۳ تير ۱۴۰۰، ۰۹:۴۲ ق.ظ