Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: نحوه ورود فاکتور در نرم افزار ttms
سلام
فرض کنید یک فاکتور داریم که 4 تا کالا توش به یک نفر فروخته شده حالا در نرم افزار تی تی ام اس باید چطوری ایم فاکتور رو رد کنیم؟
آیا باید هر کالا رو جداگانه ثبت کنیم یا اینکه همه فاکتور رو برای تمام کالاها یکسره  در یک رکورد وارد کنیم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست گرامی

تعداد کالاها ملاک شما نمی باشد. بنابراین می بایست مجموع آنها را در یک ردیف ثبت نمائید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، رحیمی پور
خوب هر کالای من یک ایران کد خاص داره اگر بخوام کل فاکتور رو بزنم اون موقع چطور باید برای هر یک ایران کد خودش را بزنم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد

شما به تعداد كالا اشاره نموده بوديد، نه نوع كالا. به هر حال در صورتي كه نوع كالاهاي شما مشابه نمي‌باشد بهتر است براي هر كدام يك رديف در نظر بگيريد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، sepideh ، hoda
سلام
مدیریت محترم سایت،میتونید بنده رو در خصوص نحوه پرکردن لیست خرید و فروش TTMS راهنمایی کنید؟
سر در گم شدم.برای سال 94 که اگر مبلغ هر فاکتور خرید یا فروش با احتساب 9%مالیات،کمتر از 139.000.000 ریال باشد،باید تیک کمتر 10% را بزنیم و مبلغ جمع فاکتور بدون احتساب مالیات را در قسمت مبلغ تجمیعی بزنیم و همینطور قسمت مالیات و ارزش افزوده 6% و 3% وارد میشود
این که چند فاکتور خرید یا فروش از یک شرکت داشته باشیم،و مبلغ هر فاکتور از 139.000.000 کمتر باشد ولی مجموع چند فاکتور فروش به یک شرکت،بیش از ایم مبلغ باشد،نحوه وارد کردن این فاکتور ها به چه صورت میشود؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۰ تير ۱۳۹۴، ۱۲:۳۴ ب.ظ)sara نوشته: سر در گم شدم.برای سال 94 که اگر  مبلغ هر فاکتور خرید یا فروش با احتساب 9%مالیات،کمتر از 139.000.000 ریال باشد،باید تیک کمتر 10% را بزنیم و مبلغ جمع فاکتور بدون احتساب مالیات را در قسمت مبلغ تجمیعی بزنیم و همینطور قسمت مالیات و ارزش افزوده 6% و 3% وارد میشود
این که چند فاکتور خرید یا فروش از یک شرکت داشته باشیم،و مبلغ هر فاکتور از 139.000.000 کمتر باشد ولی مجموع چند فاکتور فروش به یک شرکت،بیش از ایم مبلغ باشد،نحوه وارد کردن این فاکتور ها به چه صورت میشود؟

سلام 
تمام رویداد های پایین حد نصاب را می توانید تحت یک ارتیکل ثبت نمایید اما بیاد داشته باشید جهت سهولت اثبات کپی تمام رویداد های کمتر حد نصاب را پیوست گزارش نمایید تا در زمان در دسترس باشند .
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda
در یک ارتیکل یعنی چی؟یعنی همه رو یکجا بیارم؟در یک سطر؟
اگر همینطور باشه که جمع مبلغ کل این فاکتور ها از حدنصاب 10% بیشتر میشه،مشکلی نداره؟
اگه امکانش هست برام با مثال های مختلف توضیح بدید
فاکتور های فروش من ایاب ذهاب هم دارد و با توجه به اینکه به ایاب ذهاب مالیات تعلق نمیگیرد،باید مبلغ آن را هم در جمع فاکتور بدون احتساب مالیات،منظور کنم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۰ تير ۱۳۹۴، ۰۲:۲۳ ب.ظ)sara نوشته: در یک ارتیکل یعنی چی؟یعنی همه رو یکجا بیارم؟در یک سطر؟
اگر همینطور باشه که جمع مبلغ کل این فاکتور ها از حدنصاب 10% بیشتر میشه،مشکلی نداره؟
اگه امکانش هست برام با مثال های مختلف توضیح بدید
فاکتور های فروش من ایاب ذهاب هم دارد و با توجه به اینکه به ایاب ذهاب مالیات تعلق نمیگیرد،باید مبلغ آن را هم در جمع فاکتور بدون احتساب مالیات،منظور کنم؟

سلام
بله در یک سطر به همین خاطر گفتم ریز معاملات رو پیوست کنید تا اگر برای ممیز سوالی پیش آمد به راحتی بتوانید اثبات کنید 
اشکال ندارد می توانید آنهایی که مشمول نیست را در یک ارتیکل مجزا ثبت نماید اما الزامی نیست
پاسخ
سپاس شده توسط: sara ، hoda
راجب قسمت دوم سوالم چیزی نفرمودید
ایاب ذهاب داستانش چی میشه؟
من همه ی آموزش ها رو خوندم اما اگه مثال داشته باشه، قضیه برام کاملا روشن میشه.آموزشی دارید برام بذارید؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۸:۴۴ ق.ظ)sara نوشته: راجب قسمت دوم سوالم چیزی نفرمودید
ایاب ذهاب داستانش چی میشه؟
من همه ی آموزش ها رو خوندم اما اگه مثال داشته باشه، قضیه برام کاملا روشن میشه.آموزشی دارید برام بذارید؟

سلام دوست گرامي

ضمن تشكر از جناب آقاي آسيابان عزيز و با كسب اجازه از ايشان؛ چنانچه کالایی مشمول ارزش افزوده نباشد و یا مبلغی بعنوان ارزش افزوده دریافت یا پرداخت نشده باشد، می‌بايست در قسمت مالیات و عوارض صفر را درج نمائيد.

درصورتي كه هرمشكلي داشته باشيد مي‌توانيد در تالار مطرح نموده تا دوستان و اساتيد عزيز شما را راهنمايي و به شما آموزش دهند.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، رحیمی پور

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۳۴ ق.ظ