77
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 208
سپاس گرفتهشده: 30 بار در 18 ارسال
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۱۰ ق.ظ
سلام دوستان عزیز
میشه لطفا منو راهنمایی بفرمایید ؟
سوال من این هستش که ما از پرداخت مالیات برارزش افزوده معاف هستیمو تا بحال هم ثبت نام نکردیم/ مدیرمالی ما عنوان کرده اند که حتی اگر از پرداخت مالیات برارزش افزوده معاف هستید باید ثبت نام کنید و اظهارنامه رو با عدد صفر ارائه بدید
البته خودشون هم از این موضوع مطمئن نبودن و از من خواستن که پیگیری کنم
ایا ما باید ثبت نام انجام بدیمیا نه
ممنون از همه دوستان
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام دوست عزيز
ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض می كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
قطعاً شما مي بايست ثبت نام نمائيد و اظهارنامه خود را ارائه دهيد، و درصورتي كه مطابق ماده 12 قانون ماليات بر ارزش افزوده؛ معاف از ماليات باشيد، اين موارد را در قست معافيت ها ثبت مي نمائيد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
77
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 208
سپاس گرفتهشده: 30 بار در 18 ارسال
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۳۶ ب.ظ
اشخاصي كه شاغل به فعاليتهاي صرفاً معاف موضوع ماده (12) قانون ماليات بر ارزش افزوده مي باشند و همچنين اشخاص حقيقي مشمولين بند «ج » ماده (96) قانون مالياتهاي مسـتقيم كه به صورت صنفي فعاليت و تابع شوراي اصناف كشور هستند، از ثبت نام در اين مرحله مستثني خواهند بود. اشخاص مزبور مكلفند به هنگام خريد كالا و خدمات از موديان مشمول و ثبت نام شده در اين نظام مالياتي ضمن دريافت صورتحسـاب، ماليات و عوارض متعلقه را به آنها پرداخت نمايند.
دوستان عزیزم سلام
سوال من از شما این هستش که با توجه به مرحله 7 ثبت نام مالیات برارزش افزوده ، ما که صرفا کارمون تولید قند هستش از ثبت نام معاف هستیم ، با توجه به این موضوع بازهم ما باید ثبت نام کنیم ( من ثبت نام رو انجام دادم - ثبت موقت انجام دادم ولی ثبت نهایی رو انجام ندادم )
ممنون میشم اگه این قضیه رو برای من روشن بفرمایید
بازهم تشکر میکنم از لطف دوستان
75
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 31
سپاس گرفتهشده: 242 بار در 84 ارسال
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۱۳ ب.ظ
بله شما ملزم به ثبت نام هستید ، اما در هنگام ثبت نام باید قسمت نوع معافیت پر شود .