۲۵ تير ۱۳۹۴، ۰۲:۳۶ ب.ظ
سلام
آیا ارزش افزوده پس از اضافات و کسورات فاکتورها حساب میشه یا قبل از اون؟
|
| |
![]() |
|
|
پرسش: مبنای محاسبه مالیات بر ارزش افزوده
|
|
۲۵ تير ۱۳۹۴، ۰۲:۳۶ ب.ظ
سلام
۲۵ تير ۱۳۹۴، ۰۲:۴۹ ب.ظ
با سلام
طبق تبصره ماده 14 قانون مالیات بر ارزش افزوده ، ماخذ محاسبه مالیات ارزش افزوده مبلغ خالص فاکتور (مبلغ خرید یا فروش پس از کسر تخفیفات) میباشد. با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
سپاس شده توسط:
۲۵ تير ۱۳۹۴، ۰۳:۱۴ ب.ظ
حالا اگر اضافاتی مثل هزینه حمل و نقل و کسوراتی مثل پوسانت بازاریابی داشته باشیم چطور؟
فرض کنید فاکتور فروش ما به این صورت باشه. گوشی موبایل 2،000،000تومان تلویزیون 2،000،000تومان اضافات هزینه حمل تا منزل 10،000 کسورات هزینه بازاریاب 50,000 حالا یکی اینکه مبلع قابل پرداخت مشتری چطور حساب میشه؟ و دوم اینکه چه ثبت هایی انجام میشه؟
۲۵ تير ۱۳۹۴، ۰۵:۳۰ ب.ظ
با عرض سلام
من با چنین مشکلی مواجه شدم و نتیجه ای که گرفتم این بود که شما می بایست ارزش افزوده را بر مجموع فروش و حمل محاسبه کنید و فکر میکنم هزینه پرداختی شما به بازاریاب جزء هزینه های توزیع و فروش باشد مبلغ قابل پرداخت مشتری جمع گوشی و تلویزیون +حمل *9% ارزش افزوده هست بانک / صندوق 43709000 ریال بد مالیات و عوارض ارزش افزوده 3609000 ریال بس فروش 40000000 ریال درآمد خدمات /متفرقه 100000 ریال بابت فروش و بابت پرداخت به بازاریاب هزینه توزیع و فروش 500000 ریال بد صندوق /بانک 500000 ریال بس البته فکر میکنم که باید برای پرداخت دستمزد تکلیفی هم کسر کنید امیدوارم درست توضیح داده باشم |
|
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
| تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |