Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حسابداری در رستوران
#1
سلام
در یک رستوران چگونه میشه عملیات حسابداری و فروش اجام داد
مثلا مواد غذایی فروشگاهی  راحته یه کالا میخریم 5000  تومن و میفروشیم 6000  سود و یان مشخصه
ولی در یک رستوران مثلا 100 کیلو برنج میخریم و برای 400 نفر غذا میشه درست کرد  
الان چگونه میشه حسابداری و فروش رو انجام داد برای این سناریو؟

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سلام
به دلیل رعایت اصل فزونی منابع بر مخارج در رستوران های کوچک کار سخت میشه اما در جاهایی که میشه نیروی حسابداری جذب کرد بهای تمامشده رو راحت تر میشه بدست اورد
در کل انچه لازمه اینه که حسابدار انبار تمام مواد خریداری شده رو رسید کنه وطبق دستور اشپز حواله مصرف بزنه همچنین دستمزد پرسنل آشپزخانه به عنوان دستمزد مستقیم و دستمزد پرسنل خدماتی به عنوان سربار شناسایی بشود همچنین اگر نرم افزار شما دارای قسمت قیمت تمام شده می باشد بهتره که فرمول تولید هر غذا رو تعریف کنید تا از این طریق قیمت تمام شده خود به خود محاسبه شود و بتوان بر اساس فروش روزانه بهای تمام شده بدست اورد
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، alipesaraklu ، حسین ، رحیمی پور ، hoda ، marzieh ، جعفری ، parisa68


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۲۳ ب.ظ