Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: محاسبه سود
سلام و وقت بخیر دوستان گرامی
اگر یک شرکت بازرگانی که از روش fifo استفاده میکند تا تاریخ 1394/02/01 یکی از کالاهایش را بفروشد بدون اینکه هیچ خریدی برایش ثبت کرده باشد، و تازه از تاریخ 1394/02/02 شروع به ثبت فاکتورهای خرید کالای مذکور نماید،بابت محاسبه ی سود کالاهای فروخته شده تا تاریخی که هنوز فاکتور خریدی ثبت نشده چگونه باید عمل کنیم(اولین فی خرید ثبت شده را مبنای محاسبه قرار می دهیم یا برای دوره مذکور سود نامشخص لحاظ می کنیم؟)
در شرکت ها و یا فروشگاههایی که جهت شروع کار نرم افزار تهیه می کنند، به منظور جلوگیری از اتلاف وقت اصولا مشکل مطرح شده به وجود می آید.
با سپاس از راهنماییهای عزیزان
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام 
رسید انبار خرید ها را در تاریخ خودشان صادر کنید تا موجودی هایتان منفی و یا دچار همچین مشکلی نشوید .
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، hoda ، رحیمی پور ، sepideh
(۱۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۰۶ ق.ظ)mehdiasiaban نوشته: سلام 
رسید انبار خرید ها را در تاریخ خودشان صادر کنید تا موجودی هایتان منفی و یا دچار همچین مشکلی نشوید .
ممنون
ولی من راه حل واسه زمانی میخوام که این مشکل پیش اومده باشه و اصلا فاکتور و رسید انبارهای قبلیم مخدوش شده و نمیتونم ثبتشون کنم
همکار محترم این یک واقعیته و در اکثر فروشگاههای تازه کار اتفاق میفته و ما هم دنبال راه حل بهتر هستیم که در نرم افزارمون لحاظ کنیم تا مشتریامون بتونن گزارش های سود صحیح تری رو تهیه کنند.
با تشکر
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۳۷ ق.ظ)hoda نوشته: ممنون
ولی من راه حل واسه زمانی میخوام که این مشکل پیش اومده باشه و اصلا فاکتور و رسید انبارهای قبلیم مخدوش شده و نمیتونم ثبتشون کنم
همکار محترم این یک واقعیته و در اکثر فروشگاههای تازه کار اتفاق میفته و ما هم دنبال راه حل بهتر هستیم که در نرم افزارمون لحاظ کنیم تا مشتریامون بتونن گزارش های سود صحیح تری رو تهیه کنند.
با تشکر

اگر به صورت تقریبی اولین تاریخ خرید ها را می دانید همه را به همان تاریخ رسید نمایید .
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۳۷ ق.ظ)hoda نوشته: ممنون
با تشکر
با سلام و کسب اجازه از اساتید
خرید کالا حتما باید ثبت شود تا در محاسبه بهای تمام شده و در نهایت سود و زیان موثر واقع شود. بنابراین فرمایشات جناب آقای آسیابان درست است.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: mehdiasiaban ، sepideh ، جعفری

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۷:۲۸ ق.ظ