Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تغییر مبلغ فاکتور و اثر آن در گزارش های فصلی
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
خداقوت
شرکتی که من در آن مشغول به فعالیتم در زمینه قطعه سازی فعالیت میکنه و طرف حساب عمده ما هم خودرو سازها هستن
شرایط فروش ما به این صورته که ما کالایی رو تولید و براساس یک قیمت موقت برای خریدارمون (خودروسازها) فاکتور میکنیم ، براساس این فاکتورها ما گزارش ارزش افزوده 3 ماهه دوم را ارائه دادیم حالا که در مهر ماه هستیم شرکت خودرو ساز قیمت نهایی کالاهارو به ما داده و ازمون خواسته تا از مردادماه فاکتورها رو اصلاح و براشون بفرستیم
با توجه به این موضوع که من گزارش مالیات برارزش افزوده رو ارائه دادم چطور میتونم گزارشمو اصلاح کنم یا اینکه برچه مبنایی گزارش معاملات فصلی رو اماده و ارائه بدم؟
امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو برسونم

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط:
باسلام
تااونجایی که اطلاع دارم میشه اظهارنامه رو یکبار و نیز هریک از رکوردهای گزارش خرید و فروش معاملات فصلی رو یکبار ویرایش واصلاح نمود.
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، zamani
(۲۶ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۴۷ ب.ظ)marzieh نوشته: باسلام
تااونجایی که اطلاع دارم میشه اظهارنامه رو یکبار و نیز هریک از رکوردهای گزارش خرید و فروش معاملات فصلی رو یکبار ویرایش واصلاح نمود.

سلام
ممنون از راهنمایی شما
باید عرض کنم که من هنوز گزارش معاملات فصلی رو ارائه ندادم مشکل من در واقع با گزارش مالیات بر ارزش افزوده هستش که ارائه دادم و فیش دریافت کردم
در رابطه با این موضوع چه کار میتونم بکنم؟

مطمئنا مغایرت بین گزارشات فصلی و ارزش افزوده دردسرساز خواهد شد از طرفی شرکت خودرو سازهم مطمئنا فاکتورهای جدید ما رو ارائه میده

ممنون زا راهنمایی دوستان
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۷ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۱۵ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: سلام
ممنون از راهنمایی شما
باید عرض کنم که من هنوز گزارش معاملات فصلی رو ارائه ندادم مشکل من در واقع با گزارش مالیات بر ارزش افزوده هستش که ارائه دادم و فیش دریافت کردم
در رابطه با این موضوع چه کار میتونم بکنم؟

مطمئنا مغایرت بین گزارشات فصلی و ارزش افزوده دردسرساز خواهد شد از طرفی شرکت خودرو سازهم مطمئنا فاکتورهای جدید ما رو ارائه میده

ممنون زا راهنمایی دوستان

سلام
مشکلی نداره شما  گزارش مالیات ارزش افزوده اصلاح کنید و مغایرت رفع کنید.

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، asena ، zamani
(۲۶ مهر ۱۳۹۴، ۰۸:۴۴ ب.ظ)mahmood zamani نوشته: شرایط فروش ما به این صورته که ما کالایی رو تولید و براساس یک قیمت موقت برای خریدارمون (خودروسازها) فاکتور میکنیم ، براساس این فاکتورها ما گزارش ارزش افزوده 3 ماهه دوم را ارائه دادیم حالا که در مهر ماه هستیم شرکت خودرو ساز قیمت نهایی کالاهارو به ما داده و ازمون خواسته تا از مردادماه فاکتورها رو اصلاح و براشون بفرستیم

سلام جناب آقاي زماني عزيز

بنده دليل اين موضوع رو متوجه نمي‌شوم كه چرا بايد كالايي كه شما توليد مي‌كنيد، قيمت آن را خودروساز تعيين نمايد و اعلام كند كه فاكتورهاي خود را اصلاح كنيد و مجدد برايشان ارسال كنيد؟ آيا اين كار دليل خاصي دارد؟

(۲۶ مهر ۱۳۹۴، ۰۸:۴۴ ب.ظ)mahmood zamani نوشته: با توجه به این موضوع که من گزارش مالیات برارزش افزوده رو ارائه دادم چطور میتونم گزارشمو اصلاح کنم یا اینکه برچه مبنایی گزارش معاملات فصلی رو اماده و ارائه بدم؟

از آنجا كه لازم است موارد مذكور در اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده با صورت معاملات فصلي‌تان همخواني داشته باشد (بجز مواردي كه در اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده مي‌آيد ولي در گزارشات فصلي خير و برعكس)، بنابراين مي‌بايست گزارشات ماليات بر ارزش افزوده خود را اصلاح نموده و بر اساس آن صورت معاملات فصلي خود را ارسال نمائيد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، zamani ، sepideh
با سلام و احترام خدمت جناب معدلی عزیز
دررابطه با سوال شما باید عرض کنم که خودروسازها درابتدا یک قیمت موقت برای تولید قطعات ارائه می دهند ازانجایی که این قیمت خیلی پایین بود و درخواست بررسی و افزایش قیمت کردیم که بعد از چندماه درخواست ماجواب داد و در مهرماه و بعداز اینکه ما گزارش ارزش افزوده را ارائه دادیم و فیش دریافت کرده و مبلغ اونو پرداخت کردیممقرر شد تا ما از اواسط مرداد ما قیمتها رو تغییر داده و فاکتورهای اصلاح شده را براشون بفرستیم،حالا با توجه به مواردی که در رابطه با گزارش ارزش افزوده خدمت شما عرض کردم من گزارش معملات فصلی را چطور ارائه بدم که با مشکل مواجه نشم
با تشکاز از راهنمایی شما و همه دوستان گرامی
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

همانطور كه در ارسال قبل توضيح دادم و دوستان نيز بيان داشتند، شما مي‌توانيد اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده خود را اصلاح نموده و صورت معاملات فصلي خود را نيز بر اساس همان گزارش اصلاح شده ارسال نمائيد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، hoda ، zamani ، sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۳۵ ق.ظ