149
موضوعها:
دى ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1013
سپاس گرفتهشده: 246 بار در 84 ارسال
سلام دوستان عزیز
وقت بخیر
کارفرمای شرکت ما(تولید نرم افزار)تا چند ماهه قبل بیمشون رو آزاد پرداخت می کردند و بعد از عقد قرارداد کارفرمایی(27%) با اداره بیمه،اسمشون تو لیست بیمه شرکت با بقیه همکاران رد میشه
اداره بیمه میگه فقط میتونیم برای ایشون پایه حقوق(7124250) و برای باقی پرسنل هم همین پایه حقوق + کمک هزینه مصرفی رو لحاظ کنیم و تنها در صورتیکه دفاتر قانونی داشته باشیم اونها کارشناسان بیمه رو برای بررسی دفاتر به شرکت می فرستند و اگر پرداختی های واقعی تأیید بشه از اون به بعد میتونیم لیست بیمه را با اطلاعات واقعی ارائه بدیم.
مشکل من اینجاست که نمیخوام دو دفتره کار کنم ولی با چیزایی که کارشناسای بیمه میگن مجبورم برای اوایل سال 95 اینطوری عمل کنم
اگر راهکاری به نظرتون میرسه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
149
موضوعها:
دى ۱۳۹۳
چرا هیچکی جواب نمی ده،اگه سوالم نامفهومه دوباره توضیح بدم
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
7
موضوعها:
آذر ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 4 بار در 2 ارسال
دوست و همکار عزیز
با سلام
سوال شما خوب بیان نشده . اول موضوع را توضیح سپس درخواست را بیان کنید . سعی کنید منظورخودرا ازکارفرمای ما ( شرکت نرم افزاری ) و خود شرکتی که مشغول هستید اگر جدا از هم هستند توضیحات بیشتری بدهید . یا اگر منظورشما این هست که شخص دیگری رو جدا از شرکت خود بیمه نموده اید را شفاف مطرح کنید تا دوستان بتوانند شما را راهنمایی کنند
149
موضوعها:
دى ۱۳۹۳
(۰۷ دى ۱۳۹۴، ۰۳:۴۴ ب.ظ)arman نوشته: دوست و همکار عزیز
با سلام
سوال شما خوب بیان نشده . اول موضوع را توضیح سپس درخواست را بیان کنید . سعی کنید منظورخودرا ازکارفرمای ما ( شرکت نرم افزاری ) و خود شرکتی که مشغول هستید اگر جدا از هم هستند توضیحات بیشتری بدهید . یا اگر منظورشما این هست که شخص دیگری رو جدا از شرکت خود بیمه نموده اید را شفاف مطرح کنید تا دوستان بتوانند شما را راهنمایی کنند
سلام
صبح بخیر
من در شرکت تولید نرم افزار مشغول هستم ،کارفرمای شرکت تا چند وقت پیش بیمه ی خودشون رو آزاد پرداخت می کردند، یعنی اسمشون در لیست بیمه ی شرکت نبوده و برای اینکه اسمشون در لیست بیمه ی شرکت رد بشه از 2 ماه قبل با اداره بیمه قرارداد کارفرمایی(27%) بستن.
حالا اداره بیمه میگه فقط میتونیم برای ایشون پایه حقوق(7124250) رو در لیست بیمه لحاظ کنیم(در صورتیکه حقوق واقعی ایشون که در برنامه سند میخوره بیشتر از این مبلغه) و تنها در صورتیکه دفاتر قانونی داشته باشیم(در حال حاضر علی الرأس هستیم)ادراه بیمه کارشناسان بیمه رو برای بررسی دفاتر به شرکت می فرسته و اگر پرداختی های واقعی تأیید بشه از اون به بعد میتونیم لیست بیمه را با اطلاعات واقعی ارائه بدیم.
حالا من برای سال 95 که قراره دفاتر مالی هم داشته باشیم،تا زمان تأیید حقوق واقعی توسط کارشناسای بیمه چطور باید عمل کنم که از نظر قانونی دچار مشکل نشم،با توجه به اینکه نمی خوام 2 دفتره کار کنم.
امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
با تشکر
7
موضوعها:
آذر ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 4 بار در 2 ارسال
همکار عزیز
با سلام
تشکر از توضیحات بیشتر شما سوال شما نیاز به پرسش و پاسخهای زیادی داردتا به نتیجه مطلوبی برسد لطفا بفرمائید مدیرعامل شما چند سال برای خود بیمه رد کرده و همچنین در آخرین لیست ارسالی به بیمه چه مبلغ حقوق را برای خودشان درج کرده اند . در زمانیکه از طرف خودشان بیمه بودن شما پرداخت حقوق واقعی بالاتر داشته اید و مستندات کافی دارید ( به حساب ایشان واریز شده یا چک داده شده و در دفاتر قانونی ثبت شده یا خیر ) . همچنین نزدیک به بازنشستگی مدیرعامل شما هست یا خیر ؟
جواب دادن به این سوال به این شیوه یه مقدار به علت پرسش و پاسخها سخت است انشاالله بتوانیم جواب صحیحی ارائه کنیم .
با تشکر