Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: صورتهای مالی تجدید ارائه شده
با سلام و وقت بخیر
من 3 مورد ثبت تعدیلات سنواتی در دفاتر سال 93 دارم
که یکی از انها مربوط به مالیات اجاره 91
دومی مربوط به تخفیف اعمال شده بر روی یک هزینه است
و سومی مربوط به قطعی شدن مالیات عملکرد سال 91 در سال 93 است
حالا با اون هزینه مشکلی ندارم
 ولی نمیدونم مورد 1 و3 رو که مربوط به سال 91 چطور در صورت های مالی تجدید ارائه شده 92نشان بدم
باید مبلغ مالیات اضافه شده در مورد 3 به ذخیره مالیات 92 اضافه بشه
 اگه میشه منو راهنمایی کنید
 با تشکر فراوان
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سركار خانم رحيمي‌پور گرامي

آيا شما نياز به تجديد ارائه صورتهاي مالي سالهاي قبل، براي تهيه اظهارنامه و صورتهاي مالي سال 94 در سال آينده را داريد؟

پاسخ سوال شما قبلاً در تايپيك ذيل ارائه گرديده است:

پرسش: تعدیلات سنواتی

(۲۰ دى ۱۳۹۴، ۰۲:۰۹ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: ولی نمیدونم مورد 1 و3 رو که مربوط به سال 91 چطور در صورت های مالی تجدید ارائه شده 92نشان بدم
باید مبلغ مالیات اضافه شده در مورد 3 به ذخیره مالیات 92 اضافه بشه

مورد اول كه ارتباطي با ذخيره ماليات ندارد، بلكه منجر به كاهش سود و زيان انباشته و همچنين افزايش ساير حسابهاي پرداختني بابت ماليات اجاره سال 91 و درنتيجه سالهاي 92 و 93 مي‌گردد (درصورتي كه تا پايان سال 93 پرداخت نگرديده باشد، در غير اينصورت در سال 93 منجر به كاهش حساب سود و زيان انباشته و كاهش وجوه نقد مي‌گردد)، مورد سوم نيز منجر به كاهش سود و زيان انباشته و افزايش ماليات بر عملكرد سالهاي مزبور مي‌گردد (به همان ترتيبي كه براي مورد اول بيان گرديد).

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور
با سلام دوباره و تشکر از پاسخ شما
مورد 1 درسال 93 پرداخت شده
مگر اثر اینها رو نباید در سال 92 نشان داد
برای مالیات اجاره در سال 91 باید ثبت هزینه اجاره
                                                      مالیات پرداختنی
                                                                            صندوق زده میشد

که اصلا مالیات پرداختنی ثبت نشده حالا برای اصلاح ان در سال 92روی چه حسابهای تاثیر میزاره
 در ضمن کلا در سال 93 پرداخت شده و همچنین ثبت بالا برای اجاره و مالیات ان در سال 92 زده شده است.

برای مورد 3 من مالیات عملکرد ابتدای دوره 92 رو اصلاح کردم و اضافه کردم  ولی برای مالیات اجاره 91 کلا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم چون اصلا ثبت مالیات پرداختنی در 91 نزدم و همچنین این مبلغ در سال 93 پرداخت شده
پاسخ
سپاس شده توسط:
ببخشید میشه یه راهنمایی کوچیک راجب به تا ثیر  ابن مالیات اجاره روی حسابها بکنید اگر من مانده سود و زیان انباشته ابتدای دوره 92 را به این مقدار کم کنم  برای مالیات پرداختنی هم در ابتدای 92 مانده به این مقدار بزارم و از صندوق هم به این مبلغ کم کنم همه مانده های ابتدای دوره 92 درسته

با تشکر و شرمندگی از سوال های زیاد
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۷ دى ۱۳۹۴، ۰۱:۲۸ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: ببخشید میشه یه راهنمایی کوچیک راجب به تا ثیر  ابن مالیات اجاره روی حسابها بکنید اگر من مانده سود و زیان انباشته ابتدای دوره 92 را به این مقدار کم کنم  برای مالیات پرداختنی هم در ابتدای 92 مانده به این مقدار بزارم و از صندوق هم به این مبلغ کم کنم همه مانده های ابتدای دوره 92 درسته

با تشکر و شرمندگی از سوال های زیاد

سلام - شما بابت اجاره 91 سود وزیان 92 را بدهکار سایر حسابهای پرداختنی 92 را بستانکار میکنید و حساب صندوق را دست نمیزنید چون مبلغ در سال 93 پرداخت شده صورتهای مالی 92 تجدید ارایه میشود
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۱ مهر ۱۴۰۲، ۰۳:۲۶ ب.ظ