۲۱ دى ۱۳۹۴، ۰۴:۵۸ ب.ظ
اگه کسی لینک کتاب اصول حسابداری رو داره لطفا برای من اینجا بذاره ؟ برای یکی میخوام که میخواد با حسابداری آشنا بشه
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
متفرقه: درخواست کتاب اصول حسابداری
|
۲۱ دى ۱۳۹۴، ۰۴:۵۸ ب.ظ
اگه کسی لینک کتاب اصول حسابداری رو داره لطفا برای من اینجا بذاره ؟ برای یکی میخوام که میخواد با حسابداری آشنا بشه
۲۱ دى ۱۳۹۴، ۰۶:۴۵ ب.ظ
سلام برادر
اون یکی که میخواد حسابداری یاد بگیره خودش بره کتاب اصول حسابداری رو بخره !!!!!!
۲۶ دى ۱۳۹۴، ۱۱:۵۲ ق.ظ
دوست عزیز میخواد رو گوشی داشته باشه برای اینکه تو مترو بخونه وگرنه خودش کتابشو خریداری کرده .........
۲۸ دى ۱۳۹۴، ۰۳:۰۹ ق.ظ
توصیه می کنم توی ماشین و مترو مطالعه نکنین چشماتون ضعیف می شه ، نه کتاب حسابداری نه کتاب دیگه ای . دکترا می گن ، واللا .
(۲۱ دى ۱۳۹۴، ۰۴:۵۸ ب.ظ)daycomputer نوشته: اگه کسی لینک کتاب اصول حسابداری رو داره لطفا برای من اینجا بذاره ؟ برای یکی میخوام که میخواد با حسابداری آشنا بشه سلام دوست عزیز وبلاگ حسابدار 7 بروید فکرکنم چیزی که میخواهید دارد. (۲۸ دى ۱۳۹۴، ۰۳:۰۹ ق.ظ)یوسفی نوشته: توصیه می کنم توی ماشین و مترو مطالعه نکنین چشماتون ضعیف می شه ، نه کتاب حسابداری نه کتاب دیگه ای . دکترا می گن ، واللا . دوست محترم جوابی نداریم بهتره سکوت کنیم. تو یکی از کشورهای اروپایی تو مترو همه جا درحال مطالعه کتاب هستند........................................ *هوا بس ناجوانمردانه سرد است* سپاس شده توسط:
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |