Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: انتقال اطلاعات به سیستم جدید
من سیستم نرم افزاری یک شرکت را تغییر دادم چند سوال دارم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید؟

1-بعلت کمبود وقت فقط مانده بانک و حساب مشتریان را میخوام وارد سیستم جدید کنم سوالی که دارم این هست وقتی چک مشتری وصل بشه و برگشت بخوره چطور میشه ثبت کرد که دچار بهم خوردگی حساب بانک و مشتری نشه.

2-یک انبار داشتن که به مبلغ 600 میلیون بصورت اقساط خریداری شده بوده که در سیستم قبلی ثبت نکرده بودن و بعد ازپرداخت چند قسط فروخته شده بصورت اقساط چطور این مورد را میشود درست ثبت کرد.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

(۲۵ دى ۱۳۹۴، ۰۳:۰۳ ق.ظ)m1360 نوشته: 1-بعلت کمبود وقت فقط مانده بانک و حساب مشتریان را میخوام وارد سیستم جدید کنم سوالی که دارم این هست وقتی چک مشتری وصل بشه و برگشت بخوره چطور میشه ثبت کرد که دچار بهم خوردگی حساب بانک و مشتری نشه.

اول اينكه جنابعالي نبايد در اواسط سال اقدام به تغيير نرم‌افزار نمائيد، در غير اينصورت بهتر است كه كل ديتابيس نرم‌افزار قبلي را درصورت امكان و سازگاري به سيستم جديد انتقال يابد و ديتابيس تغييري نكند؛ وگرنه بهتر است كه در ابتداي سال فقط مانده ها به نرم‌افزار جديد منتقل گردند.

شما زماني كه مانده اسناد دريافتني و بانك را داشته باشيد، درصورتي كه چك مشتري پاس شود اين دو حساب نيز اصلاح مي‌شوند و درصورتي كه چك برگشت شود نيز مانده ها تغييري نخواهند كرد. شايد بنده متوجه سوال شما نشده باشم.

(۲۵ دى ۱۳۹۴، ۰۳:۰۳ ق.ظ)m1360 نوشته: 2-یک انبار داشتن که به مبلغ 600 میلیون بصورت اقساط خریداری شده بوده که در سیستم قبلی ثبت نکرده بودن و بعد ازپرداخت چند قسط فروخته شده بصورت اقساط چطور این مورد را میشود درست ثبت کرد.

بايد تاريخ خريد انبار و همچنين تاريخ فروش آن به همراه مبلغ اقساط را نيز بيان نمائيد تا بتوانيم شما را دقيق راهنمائي كنيم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، marzieh ، حسین ، hoda ، m1360
با سلام

1-سیستم قبلی مشکلات زیادی داره و من تصمیم گرفتم فقط مانده حساب مشتریان را وارد کنم و موجودی تعدادی و ریالی انبار در تاریخ 30 بهمن ماه مانده حساب مشتریان و بانک و انبار وارد خواهد شد و از اول اسفند سیستم جدید باید کار کن 
مشکل اینجاست چون فقط مانده مشتریان و بانک وارد شود و چک وصول شود بانک مانده پیدا خواهد کرد برای اینکه مانده مشتریان بهم نخورد بانک بدهکار میشود --بستانکار چی باید ثبت شود که حساب مشتری بهم نخورد........
اگه چک را بخواهم برگشت بزنم چون چکها ثبت نشدن باید بدهی مشتری را افزایش دهم بخاطر همین این ثبت باید زده شود و باعث خواهد شد اسناد دریافتنی بهم بخورد در سیستم جدید خثنی نمیشود اسناد دریافتنی مانده پیدا خواهد کرد
حسابهای دریافتنی 100
                                 اسناددریافتنی 100
این ثبت درسته به بدهی مشتری اضافه میکند و بظاهر مانده مشتری درست خواهد شد ولی ترازنامه بهم خواهد خورد.

2- انبار 92.10.12 خریداری شده     600 میلیون بصورت اقساطی و در تاریخ 94.10.25 فروخته شده اقساطی 950 میلیون و چند چک دریافت شده در سیستم جدید که از اول اسفند چطور باید ثبت شود چون بانک درگیر خواهد شد.
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت جنابعالي

(۰۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰ ب.ظ)m1360 نوشته: 1-سیستم قبلی مشکلات زیادی داره و من تصمیم گرفتم فقط مانده حساب مشتریان را وارد کنم و موجودی تعدادی و ریالی انبار در تاریخ 30 بهمن ماه مانده حساب مشتریان و بانک و انبار وارد خواهد شد و از اول اسفند سیستم جدید باید کار کن 
مشکل اینجاست چون فقط مانده مشتریان و بانک وارد شود و چک وصول شود بانک مانده پیدا خواهد کرد برای اینکه مانده مشتریان بهم نخورد بانک بدهکار میشود --بستانکار چی باید ثبت شود که حساب مشتری بهم نخورد........
اگه چک را بخواهم برگشت بزنم چون چکها ثبت نشدن باید بدهی مشتری را افزایش دهم بخاطر همین این ثبت باید زده شود و باعث خواهد شد اسناد دریافتنی بهم بخورد در سیستم جدید خثنی نمیشود اسناد دریافتنی مانده پیدا خواهد کرد
حسابهای دریافتنی 100
                                 اسناددریافتنی 100
این ثبت درسته به بدهی مشتری اضافه میکند و بظاهر مانده مشتری درست خواهد شد ولی ترازنامه بهم خواهد خورد.

درصورتي كه چك مشتري وصول شود، شما ثبت زير را در دفاتر خواهيد زد:

بانك                          100
         اسناد دريافتني      100

اين ثبت موجب كاهش يك دارايي و افزايش دارايي ديگر شده و تغييري در ترازنامه ايجاد نخواهد كرد.

از طرفي اگر چك مشتري برگشت بخورد، شما اين عمل را با همان سندي كه فرموديد در دفاتر ثبت مي‌كنيد:

ح.دريافتني                100
         اسناد دريافتني      100

اين ثبت نيز از طرفي موجب كاهش يك دارايي و از طرف مقابل باعث افزايش دارايي ديگر شده و باز هم تغييري در ترازنامه ايجاد نخواهد كرد.

(۰۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰ ب.ظ)m1360 نوشته: 2- انبار 92.10.12 خریداری شده     600 میلیون بصورت اقساطی و در تاریخ 94.10.25 فروخته شده اقساطی 950 میلیون و چند چک دریافت شده در سیستم جدید که از اول اسفند چطور باید ثبت شود چون بانک درگیر خواهد شد.

اين انبار (ساختمان) شما طي اين مدت مستهلك نيز گرديده است، خواهشمند است مبلغ اقساطي كه پرداخت شده را نيز بيان بفرمائيد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: m1360 ، hoda
با سلام و تشکر از شما 

این انبار که بصورت سوله میباشد در این مدت مستهلک نشده و مبلغ 100 میلیون بصورت پیش پرداخت پرداخت شده اقساط ماهانه 10 میلیون بوده چون سیستم حسابداری این درست انجام نشده الان میخواهم با خرید نرم افزار جدید که انجام شده اطلاعات درست وارد شود.

2- دو انبار دیگه هم دارند که بصورت اقساطی خریداری شده و ماهانه چک پرداخت شده  این چطور باید ثبت شود و بنظر شما بهتر نیست قیمت تجهزات سوله جدا ثبت شود و زمین جدا و استهلاک تجهیزات جدا محاسبه شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

خواهش مي‌كنم، انجام وظيفه كردم.

(۰۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۱۶ ب.ظ)m1360 نوشته: این انبار که بصورت سوله میباشد در این مدت مستهلک نشده و مبلغ 100 میلیون بصورت پیش پرداخت پرداخت شده اقساط ماهانه 10 میلیون بوده چون سیستم حسابداری این درست انجام نشده الان میخواهم با خرید نرم افزار جدید که انجام شده اطلاعات درست وارد شود.

شما مي‌بايست انبارهاي خریداری شده را با تأخیر در دفاتر ثبت نمائید، ولیکن ممکن است اداره دارایی این مورد را از آنجا که در سالهاي قبل خرید آن انجام گرفته است قبول نکند و حتی هر ساله هزینه‌های استهلاک آن را رد کند، این دیگر بستگی به ممیز و همچنین دفاع شما در این باره دارد.

اينكه فرموديد مستهلك نگرديده است، مطابق جدول استهلاكات موضوع ماده 151 ق.م.م مي‌بايست انبار را با نرخ 8% نزولي مستهلك نمائيد. همچنين نظر شما را به بند 51 استاندارد حسابداری شماره 11 جلب می‌نمایم.

51- استهلاك دارایی از زمان آماده شدن آن برای استفاده، یعنی زمانی كه دارایی در مكان و شرایط لازم برای بهره‌برداری است، شروع می‌شود و از تاریخی كه طبق استاندارد حسابداری شماره 31 با عنوان داراییهای غیرجاری نگهداری‌شده برای فروش و عملیات متوقف شده، به طور مستقل یا در قالب یك مجموعه واحد، به عنوان نگهداری‌شده برای فروش طبقه‌بندی می‌شود یا تاریخ بركناری دائمی یا واگذاری آن، هركدام زودتر باشد، متوقف می‌شود. بنابراین در زمانی كه دارایی به طور موقت بلااستفاده یا غیرفعال گردد استهلاك آن متوقف نمی‌شود مگر اینكه كاملاً مستهلك شده باشد. با این حال، براساس روشهای استهلاك مبتنی بر كاركرد، در صورتی كه تولیدی وجود نداشته باشد هزینه استهلاك می‌تواند صفر باشد.

با تمام صحبت‌هاي فوق و با فرض اينكه اين دارايي براي فروش نگهداري شده باشد و استهلاكي براي آن محاسبه نگردد، و همچنين اگر متوجه شده باشم كه جنابعالي از مبلغ 600 ميليون ريال، يكصد ميليون ريال آن را (ده قسط 10 ميليون ريالي) پرداخت كرده باشيد بايد بصورت ذيل عمل نمائيد:

زمين‌ها - انبار x                     ***
ساختمان‌ها - انبار x               ***
          اسناد پرداختني                600
بابت خريد انبار بصورت اقساطي

اسناد پرداختني                     100
          بانك                                 100
بابت پرداخت اقساط انبار

اسناد دريافتني                     950
          زمين‌ها - انبار x                ***
          ساختمان‌ها - انبار x          ***
          سود حاصل از فروش انبار   350
بابت فروش اقساطي انبار

مجدداً تأكيد مي‌گردد ثبت‌هاي فوق با فرض اين است كه مطابق استاندارد؛ استهلاكي از اين بابت شناسايي، محاسبه و ثبت نگرديده است.

(۰۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۱۶ ب.ظ)m1360 نوشته: 2- دو انبار دیگه هم دارند که بصورت اقساطی خریداری شده و ماهانه چک پرداخت شده  این چطور باید ثبت شود و بنظر شما بهتر نیست قیمت تجهزات سوله جدا ثبت شود و زمین جدا و استهلاک تجهیزات جدا محاسبه شود.

در اينجا هم نظر شما را به بند 54 استاندارد حسابداری شماره 11 جلب مي‌كنم:

54- زمین‌ و ساختمان‌، دارائیهای‌ مجزا هستند و حتی‌ اگر باهم‌ تحصیل‌ شوند، جداگانه‌ به‌حساب گرفته می‌شوند. زمین به استثنای مواردی نظیر معادن و محلهای دفن زباله معمولاً عمر نامحدود دارد و لذا مستهلك‌ نمی‌شود. ساختمان‌ عمر محدود دارد و بنابراین‌ دارایی‌ استهلاك‌پذیر است‌. افزایش‌ در ارزش‌ زمینی‌ كه‌ ساختمان‌ در آن بنا شده‌ است‌ بر مبلغ استهلاک‌پذیر ساختمان‌ اثر نمی‌گذارد.

بنابراين شما مي‌بايست زمين انبار، ساختمان (سوله) و تجهيزات خريداري شده انبار را بصورت جداگانه در حساب‌ها ثبت و مستهلك نمائيد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، hoda ، m1360
با سلام خدمت  شما

1- من میخواهم سند افتتاحیه در سیستم جدید را اول سال 95 ثبت کنم با توجه به اینکه بابت خرید انبار که 11 قسط 100.000.000 آن پرداخت شده و مبلغ کل آن بود 6.000.000.000 ریال آیا این ثبت درست میباشد؟

سوله **
زمین**
          حساب پرداختنی** (تمام چکها با شماره ثبت شود چه چکهای وصول شده چه وصول نشده)

و بعد

حساب پرداختنی **(تمام چکهای وصول شده) 11 قسط پرداخت شده
                      اسناد پرداختنی (کل 11 چک وصول شده ثبت شود)

و بعد ثبت مانده حساب پرداختنی

معین افتتاحیه ***
                      اسناد پرداختنی ***

2-معین افتتاحیه در سیستم حسابداری را در کدام گروه سیستم بزارم بهتر (من این گزینه را زیر مجموعه حسابهای انتظامی گذاشتم)
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

(۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ب.ظ)m1360 نوشته: 1- من میخواهم سند افتتاحیه در سیستم جدید را اول سال 95 ثبت کنم با توجه به اینکه بابت خرید انبار که 11 قسط 100.000.000 آن پرداخت شده و مبلغ کل آن بود 6.000.000.000 ریال آیا این ثبت درست میباشد؟

سوله **
زمین**
          حساب پرداختنی** (تمام چکها با شماره ثبت شود چه چکهای وصول شده چه وصول نشده)

خير اين ثبت صحيح نمي‌باشد، لطفاً مطابق همان ثبت اول بنده عمل نمائيد. بجاي حساب "حسابهاي پرداختني"، از حساب "اسناد پرداختني" استفاده كنيد.

(۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ب.ظ)m1360 نوشته: حساب پرداختنی **(تمام چکهای وصول شده) 11 قسط پرداخت شده
                      اسناد پرداختنی (کل 11 چک وصول شده ثبت شود)

اين سند نيز اشتباه بوده و اگر بابت پرداخت 11 قسط است كه همان ثبت دوم كه من درج كردم كافي مي‌باشد.

(۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ب.ظ)m1360 نوشته: و بعد ثبت مانده حساب پرداختنی

معین افتتاحیه ***
اسناد پرداختنی ***

2-معین افتتاحیه در سیستم حسابداری را در کدام گروه سیستم بزارم بهتر (من این گزینه را زیر مجموعه حسابهای انتظامی گذاشتم)

اصلا متوجه اين ثبت جنابعالي نيز نشدم و كاربرد حساب "معين افتتاحيه" شما را نمي‌دانم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: m1360

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۲:۵۲ ق.ظ