1
موضوعها:
دى ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام
وقت بخیر
من به علت اطلاعی که نداشتم موقع ارسال لیست حق بیمه میخواستم یکی از افرادی که دیگه با شرکت ما همکاری نمیکردن رو حذف کنیم و دیگه بیمه اش رو رد نکنم
برای همین من اسم فرد مورد نظر رو کلا از لیست جدید حذف کردم و فرستادم به بیمه
ولی نمیدونستم که باید تاریخ ترک کار رو وارد کنم
الان چیکار کنم
لطفا اساتید راهنمایی کنم
لیست تایید نهایی شده توی سایت بیمه
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام و عرض ادب خدمت جنابعالي
ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیر مقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
بنده دقيقاً اطلاع ندارم كه اين امكان وجود دارد ليستي كه تأييد نهايي شده است را حذف/ اصلاح كرد يا خير، لطفاً از شعبه تأمين اجتماعي خود اين موضوع را پيگيري كنيد و درصورت ممكن ليست قبلي را اصلاح، يا حذف و ليست جديد را ارسال نمائيد.
درصورتي كه موفق نشديد در ماه بعد اسم اين شخص را با كاركرد و حقوق صفر آورده و تاريخ ترك كار ايشان را وارد نموده و سپس ليست را ارسال بفرمائيد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
149
موضوعها:
دى ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1013
سپاس گرفتهشده: 246 بار در 84 ارسال
(۲۶ دى ۱۳۹۴، ۰۹:۱۶ ب.ظ)mjtrack نوشته: سلام
وقت بخیر
من به علت اطلاعی که نداشتم موقع ارسال لیست حق بیمه میخواستم یکی از افرادی که دیگه با شرکت ما همکاری نمیکردن رو حذف کنیم و دیگه بیمه اش رو رد نکنم
برای همین من اسم فرد مورد نظر رو کلا از لیست جدید حذف کردم و فرستادم به بیمه
ولی نمیدونستم که باید تاریخ ترک کار رو وارد کنم
الان چیکار کنم
لطفا اساتید راهنمایی کنم
لیست تایید نهایی شده توی سایت بیمه
سلام دوست عزیز
با تشکر از آقای معدلی باید بگم طبق آخرین صحبتی که با قسمت درآمد تأمین اجتماعی داشتم گفتن همچین اشتباهی قابل اصلاح نیست و تا زمانی که برای فرد ترک کار نخوره بیمه شمارو به ازای حق بیمه این فرد بدهکار میکنه مگر اینکه خوش شانس باشید و همون ماهی که بیمه ی فرد رو واریز نکردید کارشناس بیمه برای نظارت اومده باشه و اسم ایشون رو از لیست حذف کرده باشه،
کاری که باید بکنید اینه که حتما به اداره بیمه توضیح بدید که این مشکل براتون پیش اومده و در ارسال بعدی لیست بیمه ،کارکردشون رو صفر وارد کنید و حتما تاریخ ترک کار رو هم ثبت کنید
با تشکر
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد