7
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 7
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
باسلام
یه دفتری که کارش تنظیم اظهار نامه های مالیاتی هست توسط دو نفر راه اندازی شده که یه نفر سرمایه گذار بوده که مبلغ این سرمایه گذاری مشخص نیس در واقع عمده هزینه های اولیه مثل سخت افزار ها واجاره ها و ...از طرف سرمایه گذار برای راه اندازی بوده ودوحساب بانکی متفاوت داشته اند که یکی مشترک ودیگری متعلق به سرمایه گذار واز هر دوحساب برای هزینه هایی جاری وشخصی برداشت می شده وانتقالاتی هم بین این دو حساب بوده بهترین راه برای تفکیک حساب هرنفر ومیزان سرمایه چیه ؟چطور حساب این دونفر رااز هم جدا کنم لطفا راهنمایی ام کنید
18
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 12
سپاس گرفتهشده: 21 بار در 10 ارسال
سلام دوست عزیز - فکرمیکنم بهترین کار این است که شما دو حساب جاری برای هر شریک باز کنید - لیست کلیه اموال خریداری شده زمان شروع فعالیت را تهیه کنید و به تایید شرکا برسانید و ثبت بزنید . (حساب شریک سرمایه گذار بستانکار میشود) سپس پرینت هر دو حساب بانکی را تهیه کنید و براساس آن هر هزینه پرداخت شده را ثبت بزنید . از کدام حساب بانکی میباشد مشخص میکند کدام شریک پرداخت کرده
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
(۱۰ بهمن ۱۳۹۴، ۰۶:۵۰ ب.ظ)safraei نوشته: باسلام
یه دفتری که کارش تنظیم اظهار نامه های مالیاتی هست توسط دو نفر راه اندازی شده که یه نفر سرمایه گذار بوده که مبلغ این سرمایه گذاری مشخص نیس در واقع عمده هزینه های اولیه مثل سخت افزار ها واجاره ها و ...از طرف سرمایه گذار برای راه اندازی بوده ودوحساب بانکی متفاوت داشته اند که یکی مشترک ودیگری متعلق به سرمایه گذار واز هر دوحساب برای هزینه هایی جاری وشخصی برداشت می شده وانتقالاتی هم بین این دو حساب بوده بهترین راه برای تفکیک حساب هرنفر ومیزان سرمایه چیه ؟چطور حساب این دونفر رااز هم جدا کنم لطفا راهنمایی ام کنید
سلام دوست گرامي
ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیر مقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
همچنين ضمن تشكر از پاسخ سركار خانم شريفيان گرامي؛
شما فرموديد يكي از حسابهاي بانكي متعلق به سرمايهگذار ميباشد، بنابراين از آنجا كه احتمالاً از اين حساب شخصي استفادههاي ديگري نيز كرده اند؛ نميتوان بطور دقيق مشخص نمود كه چه ميزان از برداشتها بابت هزينههاي دفتر بوده است. يكي از كارهايي كه ميتوانيد در اين خصوص انجام دهيد اين است كه ليست اقلام خريداري شده را تهيه كنيد و با پرس و جو از اين دونفر مشخص نمائيد كه توسط چه كسي خريداري شده و سپس با مشاهده پرينت حسابها و همينطور اطلاع از قيمت تقريبي آنها، ميتوانيد تا حدودي مشخص كنيد كه اقلام كسر شده از حساب بابت چه چيزي بوده و توسط كدام حساب و شخص پرداخت گرديده است.
اين افراد كه بدون حساب و كتاب كار انجام داده اند نيز بايد بدانند كه حسابدار علم غيب ندارد و نميتواند از يك پرينت حساب، سرمايه آنها را مشخص نمايد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
7
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۴
سلام دوستان
شریک سرمایه گذار برداشت های شخصی خودرا در صورتحساب بانکی خودش مشخص کرده والباقی برداشتها یا واریزی هارا مربوط به شرکت میداند واون هاروبه عنوان آورده تلقی میکند حال من بعد از حذف حسابهای شخصی از صورت حساب مابقی روباید در حساب شرکت وارد کنم .واینها هم دارایی بوده هم هزینه جاری بوده وهم برداشت شریک دیگرحال این هارا چطور به حساب شرکت وارد کنم وشراکت اینها مساوی بوده ؟لطفا راهنمایی کنید .
7
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۴
باسلام دوستان
درابطه بااین شراکت از من خواسته شده تا درآمد های شرکت را از زمان شروع فعالیت (خرداد)تا الان(بهمن )را مشخص کنم مبلغ واریزی به کارت یه بخشی از درآمد ولی مبلغ نقد هر ماه را چطور مشخص کنم از مهر ماه مبلغ کارت ونقد نوشته شده اما قبل از آن مشخص نیست ایااز طریق هزینه ها ی نقد انجام شده وبرداشتهای نقدی شرکا میتونم به درآمد برسم؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
(۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۵۹ ق.ظ)safraei نوشته: باسلام دوستان
درابطه بااین شراکت از من خواسته شده تا درآمد های شرکت را از زمان شروع فعالیت (خرداد)تا الان(بهمن )را مشخص کنم مبلغ واریزی به کارت یه بخشی از درآمد ولی مبلغ نقد هر ماه را چطور مشخص کنم از مهر ماه مبلغ کارت ونقد نوشته شده اما قبل از آن مشخص نیست ایااز طریق هزینه ها ی نقد انجام شده وبرداشتهای نقدی شرکا میتونم به درآمد برسم؟
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما
یک راهی که وجود دارد این است که آورده شرکا را تا حدودی بدست آوردید، حال هزینه هایی انجام شده است و در نهایت یک مانده حساب نیز وجود دارد. می شود گفت که تقریباً مابه التفاوت آورده شرکا، برداشت های آنان؛ هزینه های انجام شده و مانده وجه نقد، درآمد شرکت شما است اما اینکه دقیقاً درآمد هر ماه را مشخص کنید کمی سخت می باشد. برای اینکار می توانید به همان روشی که گفتید عمل کنید و هزینه ها و برداشت های نقدی بخش عمده ای از درآمد در هر ماه را مشخص می کند.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
7
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۴
باسلام وتشکر
شریک سرمایه گذار اقلامی را به عنوان سرمایه به شرکت وارد کرده حال دررابطه با این موضوع که بعضی اقلام به عنوان هزینه شرکت صرف شده نگران این هست که آیا درمیزان سرمایه او تاثیر دارد به این صورت که چند سیستم کامپیوتری برای شرکت خریداری شده حال یکی از سیستم ها به خاطر اینکه در یک مقطع زمانی در محل یه دفتر دیگر غیر از شرکت برای امور شرکت استفاده میشده به عنوان هزینه استفاده از محل کسر شده وبعضی از سیستم ها هم فروش رفته حال سرمایه گذار به این خاطر نگران است که آیادر خرداد ماه اوج شلوغی کار ونیاز مجدد به سییستم ها باید مجددا سرمایه گذاری کند وتکلیف این سرمایه هزینه شده چه میشود .لطفا راهنمایی کنید