Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متفرقه: شروع یک دوره آموزش عملی حسابداری صنعتی
با عرض سلام و خسته نباشید اگر دوستان موافق باشند یک دوره عملی شرکت تولیدی را با مثالهایی که دوستان مطرح میکنند شروع کنیم.
هیچ بالشی نرم تر از وجدان اسوده نیست
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68
(۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۰۲:۰۱ ق.ظ)علی فتحی نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید اگر دوستان موافق باشند یک دوره عملی شرکت تولیدی را با مثالهایی که دوستان مطرح میکنند شروع کنیم.

سلام
خیلی هم عالی امیدوارم اساتید همکاری کنند
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۰۱:۲۴ ق.ظ)parisa68 نوشته: سلام
خیلی هم عالی امیدوارم اساتید همکاری کنند

بسیار عالی
پاسخ
سپاس شده توسط:
دوستان فکر کنم استقبال شده اگر مایل باشید ثبت مالی کارخانه تولید ارد رو شروع میکنیم .
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و وقت همه دوستان به خیر
ازپیشنهاد بسیار عالی از شما دوست عزیز سپاسگزارم من خیلی جویای این روش در سایتها بودم ولی متاسفانه به سایتی برخورد نکردم که بتونم حسابداری صنعتی را کامل با ان یاد بگیرم
خب دوست عزیز من خودم در یک شرکت تولیدی نایلون کار می کنم که به صورت فیلم یا همون رول نایلون می تونیم انواع پاکت های سفید یا همون کیسه های نایلکسی و زباله ای تولید کنیم البته من از روش صنعتی استفاده نمی کنم راستش چون اطلاعاتی ندارم و خیلی دلم می خواد با این روش کار کنم
بنابراین جزئیات را شرح می دهم که اگر صلاح دونستید با یک شرکت واقعی پیش بریم نه فرضی
ما دارای 4 دستگاه تولید نایلون هستیم که هر ساعت توان تولید 20کیلو نایلون را دارد مواد اولیه ای که ما استفاده می کنیم از تولیدات پتروشیمی بنام پلی اتیلن 75که فی خرید ان 38000ریال که ارزش افزوده نیز به ان اضافه می شود
مواد 209فی خرید 37000ریال که بازم نیز با احتساب ارزش افزوده
هزینه حمل نیزبه ازای هر کیلو 750ریال می باشد
نسبت استفاده مواد 3به 1 و یا 2 به 2 زیاد تفاوتی نمی کند
به ازای هر 100 کیلو تولید چنانچه نایلون رنگی خواسته باشیم 1.5 تا 3 درصد مستربچ باید اضافه کنیم
تا اینجای کار واسه تولید فیلم نایلون و بعدا در صورت نیاز دوخت که به کیسه تبدیل می شود و یا همین نحو به فروش می رسد که در صورت ساده 51500تا 53000ریال فروش و اگر پاکت شود نیز 54000تا 55000ریال
تا اینجا کار مربوط به تولید و عومل نیز در حال حاضر2نفر به صورت تک شیفت با حداقل حقوق کار می کنند و در صورت نیاز اضافه کاری
در صورت صلاحدید اگه ممکنه از بودجه بندی و مراحل اولیه ای که بایستی شروع شوذ را بفرمائید سپاسگذارم
لذت داشتن یه دوست خوب تو یه دنیای بد...
مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم تو هوای سرده.

درسته که هوا رو گرم نمی کنه ، ولی آدمو که دلگرم می کن

پاسخ
سپاس شده توسط: علی فتحی ، parisa68 ، milad.gh71
ما دارای 4 دستگاه تولید نایلون هستیم :
1-دستگاه 1 کد 1=20
2-دستگاه 2 کد 2=20
3-ستگاه 3 کد 3=20
4-دستگاه 4 کد 4=20
که هر ساعت توان تولید 20کیلو نایلون را دارد
=80 کیلوگرم در هر ساعت
مواد اولیه ای که ما استفاده می کنیم از تولیدات پتروشیمی بنام پلی اتیلن 75که فی خرید ان 38000ریال که ارزش افزوده نیز به ان اضافه می شود
موجودی کالا                           000/750/38
 پیش پرداخت-ارزش افزوده          000/420/3
                                           نقد و بانک                                   000/170/42
خرید نقدی یک تن پلی اتیلن 75+هزینه حمل
-----------------------------------------------------------------------------------------------

مواد 209فی خرید 37000ریال که بازم نیز با احتساب ارزش افزوده
هزینه حمل نیزبه ازای هر کیلو 750ریال می باشد 
همان ثبت بالا
-----------------------------------------------------------------------------------------------
نسبت استفاده مواد 3به 1 و یا 2 به 2 زیاد تفاوتی نمی کند 
به ازای هر 100 کیلو تولید چنانچه نایلون رنگی خواسته باشیم 1.5 تا 3 درصد مستربچ باید اضافه کنیم 
قبلا باید خرید مستریج داشته و در انبار موجود باشد.
کنترل سربار               100ریال    قیمت رو مشخص نکردی
                  موجودی کالا –مستریچ                     100 ریال
در نرم افزارها مثلا رافع کنترل سربار را در سرفصل بهای تمام شده کد 7 قراربدید.
---------------------------------------------------------------------------------------------
تا اینجای کار واسه تولید فیلم نایلون و بعدا در صورت نیاز دوخت که به کیسه تبدیل می شود و یا همین نحو به فروش می رسد که در صورت ساده 51500تا 53000ریال فروش و اگر پاکت شود نیز 54000تا 55000ریال
نقد .بانک                 55000000
                   فروش                                   55000000
بهای تمام شده کالا          ***
                    موجودی کالا –ساخته شده                    ***
فروش و حواله خروج از انبار
*** نکته قبل از فروش میباست با سند تولید کالای ساخته شده را محاسبه میکردیم قیمت هر گونی
خب حقوق پرسنل تولید را براور میکنیم 2 نفر در ماه میانگین 2میلیون تومان با بیمه دریافت میکنند .طبق قانون حداقل 8 ساعت در روز قانونی بقیه اضافه کاری میشه.
چون هر دستگاه توان 20 کیلو در ساعت دارد پس حقوق روزانه پرسنل بر640 کیلو تسهیم میشود حالا اگر اضافه کاری هم پرداخت بشه کل پرداختی بر میزان تولید تسهیم میشه چون با اضافه کاری تولید هم زیاد ولی هزینه حقوق بالاتر میره.
کنترل حقوق      ***
                      نقدوبانک       ***
تا اینجا کار مربوط به تولید و عومل نیز در حال حاضر2نفر به صورت تک شیفت با حداقل حقوق کار می کنند و در صورت نیاز اضافه کاری 

دوستان نظربدن تا سند تولید هم بگذارم

فقط دوست عزیز لطف کنید درسوالات خودتون تاریخ قید کنید چون خیلی خیلی مهمه 
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68 ، baran ، zamani
بسیار سپاسگذارم جناب فتحی عزیز
هنگام تولید نایلون از لوله مقوائی استفاده می شود که نایلون به دور ان پیچیده می شود که هر رول نایلون حدود 20تا 25کیلو وزن ان که متوسط وزن لوله ها تقریبا 1 کیلو فی 35000ریال می باشد اگر به همین صورت فروخته شود
حال اگر به صورت پاکت تولید شود مراحل تسهیم سربار چگونه می بایست انجام داد که هرساعت کار حدودا 70کیلو دوخت زده میشه
ضمنا سربار اب و برق که خب ماهیانه حدود 8000000ریال می باشد
تعمیرات و لوازم مصرفی کارگاه و تعمیرات و سوخت وسائط نقیله غیره نیز ماهیانه 15000000
گزینه دیگری هم وجود دارد واونم اینکه گاهی روی نایلون ها چاپ رنگی می خورد که معمولا تک رنگ دو رنگ یا بیشتر می باشد
که مواد اولیه اون هم اتیلن و مرکب چاپ می باشد
در اینجا حدود .5درصد ضایعات به وجود می اید اگر الان به فروش برسد
نوع کار ادامه دارد...
سپاس از دوستان

پاسخ
سپاس شده توسط: zamani
لطفا از تعداد و قیمتهای متفاوت پرهیز کنید (20 تا 25)

هنگام تولید نایلون از لوله مقوائی استفاده می شود که نایلون به دور ان پیچیده می شود که هر رول نایلون حدود 20تا 25کیلو وزن ان که متوسط وزن لوله ها تقریبا 1 کیلو فی 35000ریال می باشد اگر به همین صورت فروخته شود
1-لوله مقوایی به قیمت خرید وارد انبار میشه و آخر سال یا پایان دوره مالی بعد از انیارگردان مصرف شده وارد بهای تمام شده میشود.ولی در طی سال به قیمت نایلون فروخته میشود .
25*35000=875000
شما قبل از فروش حتما بای موجودی نایلون رول اماده برای فروش داشته باشید.پس قبل از فروش و بعد از خرید اولیه باید سند تولید داشته باشیدو این با بودجه فرضی ساخته شده در اخر انحرافات سربار بسته بشه

حال اگر به صورت پاکت تولید شود مراحل تسهیم سربار چگونه می بایست انجام داد که هرساعت کار حدودا 70کیلو دوخت زده میشه
2-برای تسهیم سربار باید هزینه ها را براساس پیش بینی-تجربه خود یا مقایسه ماههای قبل –اعمال کرد چون هزینه حقوق و اب و برق و ... اخر ماه تحقق میابد در حالی که طی دوره سربار تولید میشه یا اصلا بیمه مسولیت کارگران تولید اول سال پرداخت میشه در نهایت کسر و اضافه سربار کنترل میشه

ضمنا سربار اب و برق که خب ماهیانه حدود 8000000ریال می باشد
کنترل سربار             8000000
          بانک                                     8000000
پرداخت هزینه .... طی چک
----------------------------------------------------------------------------------------
تعمیرات و لوازم مصرفی کارگاه و تعمیرات و سوخت وسائط نقیله غیره نیز ماهیانه 15000000
گزینه دیگری هم وجود دارد واونم اینکه گاهی روی نایلون ها چاپ رنگی می خورد که معمولا تک رنگ دو رنگ یا بیشتر می باشد
ثبت بالا
----------------------------------------------------------------------------------------------

در اینجا حدود .5درصد ضایعات به وجود می اید اگر الان به فروش برسد
نوع کار ادامه دارد...
وجه نقد                     ****
                     بهای تمام شده فروش رفته              ***
ثبت فروش ضایعات =اگر انبار بشه ثبت دیگری دارد.
پاسخ
سپاس شده توسط: baran ، parisa68 ، zamani
سپاس فراون دوست عزیز
در مورد ضایعات اگر دو مرتبه بوسیله کارگران اسیاب شده و وارد چرخه تولید شود چگونه عمل می شود
حال اگر این ضایعات را بوسیله کارخانه دیگری بصورت اسیاب (اصطلاحا گرانول شده) شده و با هزینه هر کیلو به فرض 6000ریال دستمزد چطور ؟
و سوال دیگر اینکه فرمودین بودجه فرضی ،چگونه می بایست تهیه شود و ایا در این مورد نیز باید ثبتی در دفاتر زده شود چگونه؟
جناب فتحی چونکه هیچ تجربه ای در حسابداری صنعتی ندارم لطفا ادامه مراحل را خودتون توضیح بفرمائید
دوستان خواهشن در بحث شرکنید و اندوخته و تجربه هاتون رو بیان کنید تا بهره ببریم

پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست دارم تک روی نشه از طرف من ممنون میشم دوستان دیگه هم در بحث شرکت کنند . چند روز منتظر میمونم دوستان جواب دهند اگر نشد خودم جواب رو تقدیم میکنم.
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲ ق.ظ