Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: نحوه اصلاح سند افتتاحیه در هلو
Sad 
سلام
چه جوری میتونم یه سند افتتاحیه رو تو هلو اصلاح کنم؟مواردی مثل اسناد پرداختنی و موجودی کالا  یا حساب های بانک رو میشه اصلاح کرد ولی فرض کنید بخوام مواردی مثل دارایی های ثابت-ذخیره مالیات-یا سایر موارد رو اصلاح کنم چکار باید بکنم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۱۴ ق.ظ)mah-sa-di نوشته: سلام
چه جوری میتونم یه سند افتتاحیه رو تو هلو اصلاح کنم؟مواردی مثل اسناد پرداختنی و موجودی کالا  یا حساب های بانک رو میشه اصلاح کرد ولی فرض کنید بخوام مواردی مثل دارایی های ثابت-ذخیره مالیات-یا سایر موارد رو اصلاح کنم چکار باید بکنم؟

سلام
 یه سند اصلاحی بعد از سند افتتاحیت بزن
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
خوب میشه یه توضیح مختصر بدین.مثلا من دارایی های ثابت رو صفر وارد کردم.حالا میخوام مقدارشو مثلا xxxxx وارد کنم سند اصلاحیش چی میشه؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۰۲:۲۴ ب.ظ)mah-sa-di نوشته: خوب میشه یه توضیح مختصر بدین.مثلا من دارایی های ثابت رو صفر وارد کردم.حالا میخوام مقدارشو مثلا xxxxx وارد کنم سند اصلاحیش چی میشه؟
اگر مربوط به امسال هست خوب از بانک یا هر حساب دیگه ای که خریداری شده کم کن
دارایی ثابت
                بانک
اگر هم  خرید انها مربوط به سال گذشته است متونید از سود و زیان کم کنید و در شرح سند توضیح بدید بابت اصلاح حسابه
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۰۲:۲۴ ب.ظ)mah-sa-di نوشته: خوب میشه یه توضیح مختصر بدین.مثلا من دارایی های ثابت رو صفر وارد کردم.حالا میخوام مقدارشو مثلا xxxxx وارد کنم سند اصلاحیش چی میشه؟

سلام دوست عزيز

ضمن تشكر از پاسخ سركار خانم رحيمي‌پور گرامي؛

خواهشمند است اطلاعات خود را بصورت كامل ارائه نمائيد تا بتوانيم پاسخ صحيح را به شما بدهيم. قبل از اصلاح سند افتتاحيه مي‌بايست طرف بدهكار و بستانكار سند شما تراز باشد، حال كه مي‌خواهيد فرضاً دارايي ثابتي اضافه كنيد لطفاً بفرمائيد كه دليل اين اصلاح چيست و اين دارايي به چه نحوي تحصيل شده تا بتوانيم طرف حساب اصلاحي آن را خدمت جنابعالي بيان كنيم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۴ مهر ۱۴۰۲، ۰۱:۰۵ ق.ظ