2
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۱۲ فروردین ۱۳۹۵، ۰۴:۰۹ ب.ظ
سلام بر اساتید گرامی
من دنبال یک نرم افزار حسابداری خوب و کاربردی جهت یک شرکت کوچک هستم
در حال حاضر نرم افزار داریم که فقط دریافتو پرداخت و فاکتور خرید و فروش رو ثبت میکنیم
مشکلی که هست گزارشات خوبی ارائه نمیده
مثلا چه محصولی بیشتری فروش در روز یا در هفته داشتیم
مثلا کدام مشتری در هفته جاری بیشترین خرید رو داشته
و...
شرکت در زمینه خدمات و فروش لوازم کامپیوتر
ممنون میشم راهنمایی کنید
19
موضوعها:
آذر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 7
سپاس گرفتهشده: 43 بار در 21 ارسال
۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۰۶:۲۲ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۰۶:۲۳ ب.ظ توسط یوسفی.)
با سلام
من خودم چندین ساله که با نرم افزار حسابداری پدیده کار می کنم که هم کار باهاش خیلی راحت و روانه و هم گزارشاتش خیلی کامل و عالیه .
می توانید مشخصات این نرم افزار را در سایت گروه نرم افزاری یاران ببینید .
در سرچ گوگل به فارسی تایپ کنید نرم افزار حسابداری پدیده و یا گروه نرم افزاری یاران . مشخصات این نرم افزار را گوگل برایتان می آورد .
موفق و کامروا باشید و انشاالله مشکلتان رفع شود .
2
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 1
۱۴ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲ ب.ظ
سپاس دوست عزیز
اصناف چطوره کسی باهاش کار کرده یا هلو؟؟
2
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 92 بار در 45 ارسال
۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۰۶:۳۰ ب.ظ
با سلام خدمت شما
دوست گرامی با توجه به آنچه نیاز دارید میتوانید انتخاب کنید
ولی طبق اظهار نظر برخی دوستان نرم افزار هلو یه سری ایرادهایی داره که هنوز در ورژن جدید حل نشده
اما عده زیادی از هلو استفاده میکنند
1
موضوعها:
مرداد ۱۳۹۵
تخصص/ سمت: تولید کننده نرم افزار حسابداری
سپاس دادهشده: 0
۰۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۰۵ ب.ظ
با سلام و عرض ادب
با توجه به ایرادات نرم افزارهای دیگه من بهتون نرم افزار حسابداری پارمیس رو پیشنهاد می کنم چون این نرم افزار بر اساس نیاز های کسب و کارهای کوچیک مثل کسب و کار شما طراحی شده و امکانات مهمی مثل ارائه گزارش رو به همراه داره.برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مشخصات نرم افزار میتونید به وب سایت فناوری اطلاعات پارمیس مراجعه کنید یا با واحد فروش تماس بگیرید و نرم افزار مختص کسب و کار خودتون رو با توجه به نیازهاتون سفارش بدید.
موفق و سر بلند باشید
با تشکر
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۱۸ ب.ظ
با سلام و ضمن عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و با کسب اجازه از تمامی صاحب نظران.
بنده حدود 7 ساله که دارم با نرم افزار ترازسامانه کار میکنم. و میتونم بگم که تقریبا هر امکان و گزارشی رو که خواستم ، این نرم افزار برام فراهم کرده.
میتوان گفت که این نرم افزار قابلیت صد درصد انعطاف رو در پیاده سازی و چیدمان داره.
تعریف کاربری با دسترسی های متفاوت در این برنامه نامحدوده و قابلیت اجرا در شبکه رو هم داراست.
در ضمن استفاده از نرم افزار از راه دور هم امکان پذیره( البته با توجه به امکانات کاربر)
بخش مالی این برنامه 7 سطحی بوده و دارای قابلیت تفصیلی شناور میباشد.
گزارش مالی از تمامی سطوح به آسانی قابل استخراج بوده و فرمت چاپ گزارشات نیز به سلیقه شما قابل تنظیم میباشد.
تمامی زیر سیستم ها قابلیت تنظیم سرفصل مالی را دارند و بر حسب نیاز ، صدور سند حسابداری خودکار نیز امکان پذیر میباشد.
گزارشات مورد نیاز در زیر سیستم ها میتواند به صورت چند سطحی به نمایش درآید و امکان طراحی گزارشات بر حسب نیاز شما توسط تیم پشتیبانی فراهم گردیده است.
از آنجا که این نرم افزار انعطاف بالایی دارد شما میتوانید در هر نوع فعالیت و هر نوع شرکتی از آن استفاده کنید.
امیدوارم توانسته باشم اطلاعات مفیدی رو ارائه کنم.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
3
موضوعها:
مهر ۱۳۹۵
سپاس گرفتهشده: 2 بار در 1 ارسال
با توجه موضوع بحث احساس کردم مقاله زیر می تونه برای دوستان مفید واقع بشه:
نرم افزار حسابداری و مواردی که بایدر در خرید آن مدنظر داشته باشید!
اگر شما هنوز هم از صفحه گسترده برای انجام امور مالی کسب و کارتان استفاده می کنید، این مقاله را حتما مطالعه کنید. می خواهیم در مورد این موضوع صحبت کنیم که برنامههای حسابداری این روزها چکاری می توانند انجام دهند و خصوصا چگونه برنامه حسابداری مناسبی برای کسب و کارهای کوچک انتخاب کنیم. پس از خواندن این راهنمای مختصر، شما در امر حسابداری چنان اطلاعاتی بدست خواهید آورد که خواهید توانست برنامه مناسب را برای نیازهای خاص خود انتخاب کنید.
نرم افزار حسابداری و کارکردهای کلیدی حسابداری
احتمالا این یکی از کلیدیترین فاکتورهایی است که بایستی مد نظر قرار دهید – چون نحوه ارتباط کسب و کار با مدیریت دفاترتان، نوع برنامه حسابداری سازگار با نیازهایتان را تعیین خواهد کرد. چندین نکته را بایستی مورد توجه قرار داد:
الف- حسابداری تعهدی
متد تعهدی یک استاندارد صنعت است و بسیاری از برنامه های حسابداری از این متد برای پیگیری رویدادهای مالی استفاده می کنند. در صورتیکه کسب و کارتان کوچک است، مجبور نیستید که از آن استفاده کنید، اما کسب و کارهای بزرگتر باید از حسابداری تعهدی برای اهداف مقرراتی استفاده کنند.
ب- حسابداری به روش ثبت دوبل
ثبت دوبل زمانی است که ثبت هم شامل بدهکار هم بستانکار باشد. از آن همچنین با عنوان دفتر کل نیز یاد میشود. در بسیاری از برنامههای نرم افزاری نیازی نیست نگران باشید که کدام حساب بدهکار و کدام بستانکار است- خود نرم افزار پشت صحنه همه آنها را انجام خواهد داد. اما اگر بخواهید از بدهکار یا بستانکار استفاده کنید بایستی از اینکه برنامه دارای قابلیتهای ثبت دوبل است، مطمئن شوید (یک نکته: تقریبا همه نرم افزارهای حسابداری این قابلیت را دارند).
ج- چارت حسابها
این در مورد همه کسب و کارها صدق نمیکند. در واقع مشاغل آزاد و شرکتهایی که تنها یک نفر کارمند دارند بندرت به چارت حساب ها نیاز خواهند داشت. اما فهرست کردن تمام حسابهایتان و داشتن برنامهای که به شما امکان ایجاد، اصلاح و تعدیل این نوع حسابها را بدهد، بسیار مهم است.
ح- مغایرتگیری
امروزه بسیاری از نرم افزارها هزینههای صورت گرفته را از بانک و کارت اعتباریاتان بطور اتوماتیک دانلود و دسته بندی خواهند کرد. اما شما هنوز هم نیاز هست که آنها را مغایرتگیری بکنید. نرم افزار شما بایستی بتواند نرخ های دلار و همچنین تراکنشهای صورت گرفته را با یکدیگر بطور دقیق تطابق دهد. برخی برنامهها از پیچیدگی لازم برای شناسایی تراکنشها برخوردار نیستند که این امر می تواند دقت و درستی دفاتر شما را بطور کلی از بین ببرد.
خ- تهیه گزارش
تهیه گزارش از اهمیت بالایی برخوردار است. نرم افزار حسابداری شما بایستی حداقل بتواند یک گزارش ابتدایی تهیه کند, گزارشها شامل این موارد است:
1- صورتهای سود و زیان
2- ترازنامه
3- تراز آزمایشی
4- دفتر کل
تعدادی از گزارشهای دیگری که چندان حیاتی نیستند ولی ممکن است بخواهید داشته باشید:
1- حسابهای پرداختنی
2- حسابهای دریافتنی
3- مالیات بر فروش پرداختنی
4- کسر حقوق و دستمزد و گزارشهای مالیات بر حقوق و دستمزد
نرم افزار حسابداری و مالیاتها
تمام برنامه از قابلیتهای مربوط به مالیات برخوردار نیستند- و هدف یک برنامه بایستی ساده سازی زمان مالیات باشد، همانقدر که پیگیری درآمد و هزینه شما را باید بتواند انجام دهد. در بیشتر برنامهها قابلیت مالیات فروش تعبیه شده است، اما ممکن است مالیات بر درآمد در آن لحاظ نشده باشد. شما بایستی نیازهای مالیاتی شخص خودتان را در نظر بگیرید و ببینید آیا نرم افزار خاصی با آن تطابق دارد یا خیر.
نرم افزار حسابداری و یکپارچهشدن
یکی از مزایای مهم نرم افزار حسابداری در زمان کنونی، یکپارچهسازی است- خصوصا اگر بر اساس پردازش ابری صورت گیرد. بیشتر برنامهها توانایی یکپارچهشدن با سایر انواع نرم افزارهای آنلاین را دارند. برخی از خدماتی که ممکن است بخواهید یکپارچه شوند از این قرارند:
1- حقوق و دستمزد
2- صدور صورتحساب
3- پردازش پرداختها
4- نرم افزار نقطه فروش
5- فروشگاه تجارت الکترونیکی
6- مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
نرم افزار حسابداری و قابلیتهای صدور فاکتور
برخی از برنامهها از قابلیت صدور فاکتور ضعیفی برخوردارند- و صدور فاکتور احتمالا یکی از حساسترین جنبههای کسب و کار شما است. زمانی که برنامه خاصی را برای صدور فاکتور تحلیل می کنید، چندین مورد را مدنظر قرار دهید:
الف- آیا امکان سفارشی کردن فاکتور وجود دارد- آیا می توانید یک لگو اضافه کنید، از قالبها انتخاب کنید یا حتی رنگها را تغییر دهید؟ شما از طریق فاکتور قصد دارید برندتان را تا جای ممکن معرفی کنید تا مشتریان آن را بیشتر بشناسند.
ب- آیا برآوردها را میتوان بسرعت تبدیل به فاکتور کرد؟ اینکار باعث صرفهجویی در زمانتان خواهد شد.
ج- آیا میتوانید پیغام دهنده یادآوری فاکتور را بگونهای تنظیم کنید که هرگاه فاکتوری پرداختنشده مانده باشد، پذیرشگر فاکتور با دریافت پیام یادآوری، از آن مطلع شود؟
د- آیا می توانید فیلدهایی نظیر شرح، یادداشت و موارد بیشتر را در فاکتور بگنجانید؟
نرم افزار حسابداری و ضمیمه سند
این یکی از امکانات ویژهای است که همه برنامهها ندارند ولی باید داشته باشند. اگر هزینهای را در برنامهاتان وارد کنید، در آنصورت خواهید توانست رسید یا هر نوع سند دیگری را ضمیمه کنید؟ اینکار موجب خواهد شد که نیازی به ذخیره چیزی بصورت کاغذی نباشد و کار ثبت مالیات را آسانتر خواهد کرد. برخی از برنامهها از جهت ذخیره تعداد سندهای دریافتی نیز برای شما محدودیت قرار خواهند داد؛ بنابراین این مورد را نیز در نظر داشته باشید.
1
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۵
باسلام
نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک نرم افزار قیاس رو پیشنهاد میکنم.
با این نرم افزار سایر سیستم ها رو هم بصورت یکپارچه میتونید تهیه کنید.