12
موضوعها:
دى ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 11
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۲۶ فروردین ۱۳۹۵، ۰۱:۵۷ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۶ فروردین ۱۳۹۵، ۰۱:۵۸ ب.ظ توسط m1360.)
با سلام , دوستان محترم لطفا راهنمایی بفرمایید:
1 - ما مانده مشتریان را از اکسلی که بصورت دستی درست شده بوده و چون این مغازه حسابدار نداشته که روی اصول ثبت کنه اسناد حسابداری رو .. هر بار چک گرفته میشد چک را بستانکار ثبت میکردند و مانده مشتریان را اینطوری صفر میکردند و اگه چک برگشت میخورد بدهکار میکردند یعنی هر مشتری یک حساب اکسلی داره ... برای این مغازه یک برنامه حسابداری تهیه کردیم و بر اساس مانده اکسل مانده مشتریها وارد شده ......سوالی که اینحا هست این که این حسابها تا اخر امسال بر اساس اصول حسابداری ثبت خواهد شد ......ما مجبوریم چون چکها را در برنامه حسابداری ثبت نکردیم و مانده بانک را هم درست داشته باشیم و مانده مشتری بهم نخوره , وقتی چکی وصول شد : این ثبت را بزنیم مشکلی در زمان بستن حسابها ایجاد نخواهد کرد چون اگه بخواهیم اسناد دریافتنی رو بستانکار کنیم این حساب مانده پیدا خواهد کرد. من میخوام تفضیلی بعنوان اسناد دریافتنی در زیر مجموعه حسابهای انتظامی درستم بنظر شما درسته اینکار.
بانک******
حسابهای انتظامی (اسناد دریافتنی)*****
اگه چکی برگشت خورد این ثبت درسته باز برای اینکه مانده مشتری درست شه:
حسابهای دریافتنی (خود شخص)*******
حسابهای انتظامی (اسناد دریافتنی)*****
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۰۸:۰۵ ق.ظ
با سلام
اگه درست متوجه شده باشم شما در اکسل یک حساب تجمیعی برای مطالبات و اسناد دریافتنی هر شخص دارید که دارای گردش است . پس میتوان مانده حساب فوق را به عنوان مانده اول دوره حسابهای دریافتنی وارد سیستم جدید نمود و از این پس اگر چک دریافت کردید حساب اسناد دریافتنی را بدهکار و حساب حسابهای دریافتنی را بستانکار نمائید.
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
12
موضوعها:
دى ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 11
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵ ق.ظ
سلام
درسته یک اکسل برای هر فرد وجود داشته و مانده حساب اکسل به سیستم جدید وارد شده , ولی نکته اینجا هست که اینها وقتی چک دریافت میکردند از بدهکاری مشتری کم میکردند در صورتی که چک هنوز وصول نشده بوده و بر اساس این شیوه مانده حساب مشتری ها به سیستم جدید وارد شده .....
موضوع این هست که امسال چکی که از پارسال مانده و اگر وصول بشه بانک (بدهکار)***** و چون اگه بخوام اون فرد را بستانکار کنم مانده حساب فرد چون سال قبل کم شده دوباره کم خواهد شد و مشکل ایجا خواهد کرد به همین علت میگم اگه حساب انتظامی رو *****(بستانکار )کنم که در سیستم ترازنامه گردش نداشته باشه اشکالی در اخر سال ایجاد نخواهد کرد.
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۰۲:۱۲ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۰۲:۱۴ ب.ظ توسط alipesaraklu.)
با سلام مجدد
شما باید معادل چکهایی که دریافت کرده اید و هنوز وصول نشده اند حساب اسناد دریافتنی را در سند افتتاحیه بدهکار نمائید و در هنگام وصول ثبت زیر را صادر کنید
بانکها (بد)
اسناد دریافتنی (بس)
شما میتوانید با مشاهده عینی چک های دریافت شده سررسید نشده ، مانده افتتاحیه حساب اسناد دریافتنی را شناسایی نمائید.
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
۲۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۰۵:۰۷ ب.ظ)m1360 نوشته: با سلام و تشکر از شما
چون سند افتتاحیه ثبت شده و کلی هم اسناد در سال جدید ثبت شده و زمان لازم هم نداریم برای حدود 400 مشتری مانده چکها رو ثبت کنیم , بنظر شما برای ثبت بستانکاری برای اینکه در ترازنامه اسناد پارسال در گیر نشه مشکلی نداره از حساب انتظامی استفاد کنم.
بانک ****
حساب انتظامی ****
خواهش میکنم.
در صورتی میتوان از حسابهای آماری استفاده کرد که دو طرف سند حسابداری در حسابهای آماری ثبت شوند و نمیتوان یک طرف سند حسابداری را در حسابهای ترازنامه یا سود و زیانی و طرف دیگر را در حسابهای آماری ثبت کرد .
چرا که اگر هر دو طرف سند حسابداری در حسابهای آماری ثبت شود در سطح گروه حسابها تغییری در مانده حسابهای آماری ایجاد نمشود ولی اگر یک طرف سند شما حساب های ترازنامه ای یا سود و زیانی و طرف دیگر حسابهای آماری باشد شما در سطح گروه حسابها نیز با مانده حسابهای آماری روبرو خواهید شد.
اگر اینگونه شود چه راهکاری برای صفر کردن حساب آماری خود در پایان سال دارید؟...
از اساتید بزرگوار خواهشمندم اگر اشتباه میکنم بنده را راهنمائی بفرمائید.
با تشکر