1
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸ ب.ظ
سلام
دوستان اگه ممکنه یه نرم افزار حقوق و دستمزدمعرفی کنید که هم کارایش مناسب باشه و هم قیمتش
ترجیحا تجربه کاری هم ازش داشته باشید
خودم توی سرچ چندین برنامه دیدم اما قیمتاشون از زمین تا اسمون فرق داشت از طرفی تجربه کاری با هیچ کدوم نداشتم و نمیدونم چی به چی هست
تا الانم بیشتر کارام رو خودم با اکسل انجام میدادم و تولید فایل ها رو هم با خود برنامه های دارایی و تامین اجتماعی ولی برا امسال میخوام یه برنامه تهیه کنم
گفتم اینجا بپرسم تا نظر دوستان رو جویا بشم
با تشکر
19
موضوعها:
آذر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 7
سپاس گرفتهشده: 43 بار در 21 ارسال
۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۷ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۳ ب.ظ توسط یوسفی.)
سلام
من چندین ساله با نرم افزار حسابداری یکپارچه پدیده کار می کنم ، این نرم افزار یکی از سیستمهاش ، سیستم حسابداری حقوق و دستمزده که خیلی عالیه ، می تونید به وبلاگ گروه نرم افزاری یاران مراجعه کنید و مشخصات آن را مشاهده و مطالعه نمایید .
مشخصات کلیش اینه :
( پـرسنلـي و حقـوق و دستـمـزد )
1 – قابليت ثبت كليه مشخصات فردي و خانوادگي پرسنل
2 – قابليت ورود اطلاعات حقوقي 1000 نفر پرسنل
3 – قابليت تعريف و تعيين جدول مالياتي موضوع ماده 131 جهت محاسبه ماليات حقوق ( قابل تغيير براي سالهاي بعد )
4 – قابليت احتساب حقوق براي پرسنل به 25 نوع و تيپ كاري مختلف
5 – معرفي انواع وامهاي دريافتي پرسنل ، استهلاك وام و چاپ دفترچه اقساط
6 – تهيه گزارش و ليست محاسبه حقوق ، اضافه كاري ، شيفت كاري ، نوبت كاري ، جمعه كاري ، عائله مندي و اولاد ، خوارو بار و مسكن و…… براي هر پرسنل
7 – تهيه گزارش جمع كل حقوق و اضافه كاري و ……… ( ماهيانه / ساليانه )
8 – قابليت تهيه و چاپ فيش حقوقي پرسنل
9 – قابليت تهيه ليست استاندارد بيمه جهت ارائه به ادارات بيمه سازمان تامين اجتماعي با محاسبات قانوني و استاندارد حقوقي
10 – قابليت تعيين شعبه بانك يا مكان ديگر و چاپ بر روي فيش حقوقي جهت دريافت حقوق و مراجعه پرسنل
11 – قابليت ذخيره اطلاعات حقوقي پرسنل در هر ماه بطور جداگانه
12 – قابليت تعريف ميزان و تعداد ساعات كاري هر روز
13 – قابليت تعيين آيتمهاي حقوق ( اضافه كاري ، حق جذب ، شيفت كاري ، حق اولاد و عائله مندي ، خوارو بار و مسكن و ……. ) از لحاظ بيمه پذيري و يا ماليات پذيري بصورتي كه كاربر مي تواند تعيين كند كه به آيتمهاي حقوقي بيمه يا ماليات تعلق بگيرد يا نگيرد ( سيستم پارامتريك حقوق و دستمزد به صورت ايده آل ترين روش )