13
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 22
سپاس گرفتهشده: 9 بار در 5 ارسال
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۷:۱۸ ق.ظ
بنام خدا و با سلام خدمت اساتید محترم
بازاریابی فعالیتی کرده که باید مبلغ 15.000.000 ريال به ایشان پورسانت پرداخت شود.
1- این پورسانت را چگونه باید سند زد؟
2- مدارک ضمیمه سند چه باید باشد؟
با تشکر
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۹:۵۰ ق.ظ
سلام و عرض ادب خدمت شما
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۷:۱۸ ق.ظ)صفر و یک نوشته: 1- این پورسانت را چگونه باید سند زد؟
براي ثبت اين پورسانت ميتوانيد در هزينه حقوق، يك آيتم بعنوان "پورسانت فروش" تعريف نمائيد.
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۷:۱۸ ق.ظ)صفر و یک نوشته: 2- مدارک ضمیمه سند چه باید باشد؟
يك ليست از فروشهايي كه توسط ايشان انجام شده است براي ضميمه سند كافي است. درصورتي كه اين مبلغ مستقيماً در زمان شناسايي هزينه به وي پرداخت شود، كپي از چك حاوي مبلغ پورسانت/ دستور پرداخت نقدي نيز ميبايست الصاق گردد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۱۲ ق.ظ
سلام دوست عزيز
امضاء مسئول حسابداري و مسئول فروش ميتواند براي تأييد اين ليست مناسب باشد، وليكن متأسفانه چنين ليستي در اختيار ندارم.
با احترام...
77
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 208
سپاس گرفتهشده: 30 بار در 18 ارسال
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم آقای معدلی
پیرو سوال دوست عزیزم میشه بفرمایید به این مبلغ ( پورسانت پرداختی )مالیات تعلق میگیره یا نه؟
یا اینکه در موقع حسابرسی بیمه درباره این موضوع دچار مشکل نمیشیم ؟
من پورسانت پرداختی رو در سرفصل سایر هزینه ها و درآمدهای غیرعملیاتی( کل ) - هزینه بازاریابی و توزیع و فروش ( معین )- هزینه بازاریابی و پورسانت ( تفضیل )شناسایی کردم آیا درسته ؟
ممنون از راهنمایی شما
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام و عرض ادب خدمت جناب آقاي زماني عزيز
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۰۵:۲۴ ب.ظ)zamani نوشته: پیرو سوال دوست عزیزم میشه بفرمایید به این مبلغ ( پورسانت پرداختی )مالیات تعلق میگیره یا نه؟
بله، اين مبلغ نيز مشمول ماليات ميگردد.
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۰۵:۲۴ ب.ظ)zamani نوشته: یا اینکه در موقع حسابرسی بیمه درباره این موضوع دچار مشکل نمیشیم ؟
شما طبق قانون ميبايست شخصي كه حتي يك روز هم براي شما كار ميكند را در ليست بيمه آورده و حق بيمه وي را پرداخت نمائيد. وليكن درصورتي كه با وي قرارداد همكاري/ مشاوره ببنديد يا شخص در جاي ديگري بيمه شده باشد، نيازي به كسر حقبيمه نيست.
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۰۵:۲۴ ب.ظ)zamani نوشته: من پورسانت پرداختی رو در سرفصل سایر هزینه ها و درآمدهای غیرعملیاتی( کل ) - هزینه بازاریابی و توزیع و فروش ( معین )- هزینه بازاریابی و پورسانت ( تفضیل )شناسایی کردم آیا درسته ؟
بله، معمولاً در كدينگها براي ثبت پورسانت از اين حساب استفاده شده است، وليكن به نظر بنده حقير به دليل كسر حقبيمه و ماليات از اين مبلغ، بهتر است در هزينه حقوق گنجانده شود. وليكن درصورتي كه قرارداد مشاوره/ همكاري با ايشان منعقد كرده باشيد، استفاده از اين كدينگ نيز مناسب ميباشد.
اميدوارم اگر پاسخ بنده اشتباه است، ساير دوستان و اساتيد عزيز ما را راهنمائي كنند.
با احترام...
149
موضوعها:
دى ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1013
سپاس گرفتهشده: 246 بار در 84 ارسال
۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۴۶ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۵۱ ب.ظ توسط hoda.)
با سلام و احترام
ببخشید آقای معدلی تا حالا واسه نیرویی به این شکل لیست رد کردید؟
من همیشه با این مورد رد کردن بیمه کمتر از یک ماه کامل مشکل داشتم و دارم،کارشناس بیمه میگه با توجه به نوع شرکتمون برای نیرو حتما باید به صورت کامل بیمه رد شه مگر اینکه براش شروع یا ترک کار بزنیم.واسه پیگیریش کارم به بیمه استان هم کشیده شد که باز هم همین جوابو دادن.
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۴۶ ب.ظ)hoda نوشته: ببخشید آقای معدلی تا حالا واسه نیرویی به این شکل لیست رد کردید؟
سلام سركار خانم هدي گرامي
خير، بنده تاكنون به چنين موردي برخورد نكرده ام.
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۴۶ ب.ظ)hoda نوشته: من همیشه با این مورد رد کردن بیمه کمتر از یک ماه کامل مشکل داشتم و دارم،کارشناس بیمه میگه با توجه به نوع شرکتمون برای نیرو حتما باید به صورت کامل بیمه رد شه مگر اینکه براش شروع یا ترک کار بزنیم.واسه پیگیریش کارم به بیمه استان هم کشیده شد که باز هم همین جوابو دادن.
خب الآن مشكل كجاست؟ شما بايد براي اشخاص تاريخ شروع به كار و خاتمه كار را درج نمائيد كه اين مورد اخيراً الزامي نيز شده است.
با احترام...
149
موضوعها:
دى ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1013
سپاس گرفتهشده: 246 بار در 84 ارسال
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۲ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: خب الآن مشكل كجاست؟ شما باید برای اشخاص تاریخ شروع به كار و خاتمه كار را درج نمائید كه این مورد اخیراً الزامی نیز شده است.
ممنون از پاسختون
یعنی من برای نیرویی که در ماه مثلا 2 روز کار میکنه لیست رد کنم و تو لیست هم تاریخ شروع بزنم و هم ترک؟
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد