Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: برداشت اعضای شرکت
با سلام من میخواستم بدونم در یک شرکت اعضای هیئت  مدیره  به چه صورت برای مخارج شخصیشون میتونن پول از حساب شرکت برداشت کنن. که در دفاتر خللی وارد نشه و هم بشه ثبتشون کرد و مورد قبول دارایی باشه
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سركار خانم رحيمي‌پور گرامي

برداشت نقدي اين اعضاء خللي در دفاتر ايجاد نخواهد كرد، بلكه شما مي‌توانيد اين وجوه را در ساير حسابهاي دريافتني ثبت نمائيد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، صفر و یک ، hoda
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۱۳ ق.ظ)Masoud_MI نوشته:
سلام سركار خانم رحیمی‌پور گرامی

برداشت نقدی این اعضاء خللی در دفاتر ایجاد نخواهد كرد، بلكه شما می‌توانید این وجوه را در سایر حسابهای دریافتنی ثبت نمائید.

با احترام...

با عرض سلام و تشکر

یعنی در حساب دریافتنی که بعدا پس بدن به شرکت

منظور من از برداشت  اعضاءمثلا مثل حقوق برای خرج و مخارج اعضاء  وجهی که نخواد پسداده بشه.

الان کل درامد ما به حساب شرکت میره حقوق کارمندا پرداخت و هزینه ها هم همینطور . حالا اعضای هیئت مدیره به چه شکل باید برای خرج و مخارج زندگیشون و سایر کارهای شخصیشون پول برداشت کنن.

اگر مدیر عامل بخواهد برای خودش از سود شرکت پس اندازی داشته باشه .مثلا وسیله ای بخره یا ملکی میشه؟

میشه پول راکد تو حساب شرکت نمونه؟ باهاش کار کرد؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد و عذرخواهي بابت تأخير در پاسخ؛

برداشت شخصي شركا جزء هزينه‌هاي قابل قبول نمي‌باشد، مگر اينكه در قالب حقوق و پاداش به ايشان تعلق گيرد.

مديرعامل نيز نمي‌تواند خارج از عرف و بدون مجوز هیئت مدیره، بیشتر از حقوق و پاداش خود، از سود شركت براي مخارج شخصي و خريد ملك شخصي خود هزينه نمايد.

اين برداشت‌ها را مي‌توان در حساب جاري وي ثبت نمود تا قابليت ردگيري داشته و بتوان بعداً از وي مطالبه نمود.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، hoda ، حسین
با سلام و تشکر از پاسخ شما
 یعنی ما به اعضای هیئت مدیره هر ماه یه مبلغ حقوق و پاداش در نظر میگیریم. و به انها پرداخت میکنیم اینها  هم در حساب جاری هر کدام ثبت شود یا برداشت. یا اینکه حقوق انها در برداشت و و اضافه حقوق رو که برداشت میکنن را در حساب جاری. من خودم ترجیح میدم کل برداشتهای اعضائ رو در حساب جاری ثبت کنم ایراد داره؟ بعد برای سند زدن این برداشتها چه ضمیمه های میخوان؟

ببخشید اقای معدلی میدونم من خیلی سوال میپرسم و شما رو اذیت میکنم ولی من در این باره هیچ گونه ذهنیتی ندارم اگر متنی نوشته ای یا نمیدونم هر چیز دیگه ای هست که در این زمینه بتونه اطلاعات منو زیاد کنه ممنون میشم بهم معرفی کنید

با تشکر فراوان
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۱۲ ق.ظ)رحیمی پور نوشته:  یعنی ما به اعضای هیئت مدیره هر ماه یه مبلغ حقوق و پاداش در نظر میگیریم. و به انها پرداخت میکنیم اینها  هم در حساب جاری هر کدام ثبت شود یا برداشت. یا اینکه حقوق انها در برداشت و و اضافه حقوق رو که برداشت میکنن را در حساب جاری. من خودم ترجیح میدم کل برداشتهای اعضائ رو در حساب جاری ثبت کنم ایراد داره؟ بعد برای سند زدن این برداشتها چه ضمیمه های میخوان؟

ضمن عرض سلام مجدد خدمت جنابعالي

حقوق و پاداش اعضاي موظف هيئت مديره در حساب "هزينه حقوق و دستمزد" ثبت مي‌شود. ساير برداشت‌هاي ايشان براي مخارج شخصي نيز در حساب "جاري اعضاء" ثبت مي‌گردد و ضميمه آن درصورتي كه از بانك برداشت شده باشد، يك كپي از برگ چك مي‌باشد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، hoda ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۱ مهر ۱۴۰۲، ۰۲:۵۳ ب.ظ