Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت هزینه ایاب و ذهاب
با سلام بابت پولی که ما برای جابه جایی افراد شرکت میدیم کرایه ماشین اگر بخواهیم در دفاتر ثبت کنیم به چه صورت میباشد هیچ فاکتور و سندی نداره
 با تشکر
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام . اين هزينه ها چون جزئي هستن نيازي به فاكتور ندارن مگر اينكه از تاكسي تلفني استفاده كنين كه مي تونين فيش تاكسي تلفني رو ضميمه كنين و جزء هزينه اياب و ذهاب هم ثبت ميشن. با تشكر
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، Masoud_MI ، alipesaraklu ، رحیمی پور
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵، ۰۲:۱۳ ب.ظ)حسین نوشته: با سلام . این هزینه ها چون جزئی هستن نیازی به فاكتور ندارن مگر اینكه از تاكسی تلفنی استفاده كنین كه می تونین فیش تاكسی تلفنی رو ضمیمه كنین  و جزء هزینه ایاب و ذهاب هم ثبت میشن. 

با سلام و تشکر از راهنمایی های شما
 یعنی من کل مبلغ رو در اخر هر ماه به عنوان هزینه ایاب و ذهاب ثبت بزنم بدون هیچ ضمیمه ای؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۰۰ ب.ظ)رحیمی پور نوشته:  با سلام و تشکر از راهنمایی های شما
 یعنی من کل مبلغ رو در اخر هر ماه به عنوان هزینه ایاب و ذهاب ثبت بزنم بدون هیچ ضمیمه ای؟

با سلام و خداقوت
من تو شرکت برای این کار ی فرم درست کردم که هر همکار موظفه هزینه ایاب و ذهابش رو به ترتیب تاریخ زیر هم ردیف بنویسه و زمانی که فرم و به من تحویل بدن مبلغ رو دریافت می کنن و پای فرم ی امضا هم مبنی بر تسویه ازشون میگیرم.
ضمیمه خاصی که نداره و فقط اگر ی ردیف هایی مربوط به آژانس باشه و از راننده رسید گرفته باشیم اونها رو ضمیمه فرم می کنم.
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، Masoud_MI ، parisa68
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۷ ب.ظ)hoda نوشته: با سلام و خداقوت
من تو شرکت برای این کار ی فرم درست کردم که هر همکار موظفه هزینه ایاب و ذهابش رو به ترتیب تاریخ زیر هم ردیف بنویسه و زمانی که فرم و به من تحویل بدن مبلغ رو دریافت می کنن و پای فرم ی امضا هم مبنی بر تسویه ازشون میگیرم.
ضمیمه خاصی که نداره و فقط اگر ی ردیف هایی مربوط به آژانس باشه و از راننده رسید گرفته باشیم اونها رو ضمیمه فرم می کنم.

با سلام و تشکر

اگر اژانس رسید نداشته باشه هم قبوله یا نه؟

بعد پول بنزین اگر با ماشین شخصی برن ولی ما پول بنزینشو پرداخت کنیم چی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۸ ب.ظ)رحیمی پور نوشته:   با سلام و تشکر

اگر اژانس رسید نداشته باشه هم قبوله یا نه؟

بعد پول بنزین اگر با ماشین شخصی برن ولی ما پول بنزینشو پرداخت کنیم چی؟

بهتره که رسید داشته باشه و اگه نه هم فکر نمی کنم مشکلی ایجاد شه.
بنزین رو هم من جزء ایاب و ذهاب تو همون فرم می زنم.

در کل حتما همچین هزینه هایی تا ی مبلغی که چشمگیر نباشه از نظر دارایی موردی نداره،ولی اینکه این مبلغ معمولش برای هر مجموعه چقدره رو نمیدونم.
اساتید محترم لطفا راهنمایی...
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68 ، Masoud_MI ، zamani ، رحیمی پور
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۰۰ ب.ظ)رحیمی پور نوشته:  با سلام و تشکر از راهنمایی های شما

سلام . آره همشو بزنين تو هزينه اياب و ذهاب ، نميخواد خيلي سخت بگيرين . درمورد بنزين هم جداگونه توي هزينه بنزين ثبتش كنين ضميمه خاصي هم نميخواد. با تشكر
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68 ، hoda ، صفر و یک ، Masoud_MI ، zamani ، رحیمی پور

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۹:۰۱ ق.ظ