Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: اشکال در خصوص ارسال اظهارنامه مالیاتی
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان
بنده سوالی دارم در خصوص ارسال اظهار نامه
شرکت ما در سال 93 حدود 140 میلیون فروش داشت و مالیات سال 93 رو به صورت علی الراس پرداختیم.
از ابتدای سال 94 شرکت ما به غیر از یک مورد فروشه بی نهایت جزئی به مبلغ 1 میلیون ریال، دیگه فروشی نداشت و عملا فعالیت نداشتیم.
حالا سوالم اینه که برای اظهار نامه ساله 94 من عدم فعالیت بزنم یا اون یک مورد رو اعلام کنم؟
آیا اگه من اعلام کنم فروشم 100 هزار تومان بوده قبول میکنند یا اینکه به فروش پارسال نگاه میکنند و مطابق اون مالیات حساب میشه؟
لازم به ذکر است که اون فاکتور مربوط به یک امام زاده بوده. آیا امام زاده ها نیز فاکتورها را به دارایی رد میکنند؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

(۰۳ تير ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲ ق.ظ)kahroba2000 نوشته: حالا سوالم اینه که برای اظهار نامه ساله 94 من عدم فعالیت بزنم یا اون یک مورد رو اعلام کنم؟

قانوناً شما مي‌بايست همان يك فروش را اعلام نمائيد، ريسك عدم ارسال اين فروش و جريمه‌هاي مربوطه در صورت عدم گزارش وجود دارد.

(۰۳ تير ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲ ق.ظ)kahroba2000 نوشته: آیا اگه من اعلام کنم فروشم 100 هزار تومان بوده قبول میکنند یا اینکه به فروش پارسال نگاه میکنند و مطابق اون مالیات حساب میشه؟

زماني كه مدارك كافي در اين خصوص موجود باشد، ماليات مطابق اظهارنامه شما محاسبه مي‌گردد.

(۰۳ تير ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲ ق.ظ)kahroba2000 نوشته: لازم به ذکر است که اون فاکتور مربوط به یک امام زاده بوده. آیا امام زاده ها نیز فاکتورها را به دارایی رد میکنند؟

در اين خصوص اطلاعي ندارم، اميدوارم ساير دوستان و اساتيد عزيز ما را راهنمائي كنند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: kahroba2000 ، رحیمی پور ، حسین ، hoda ، zamani

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۷:۰۸ ق.ظ