Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متفرقه: مشکلات قانونی
Sad 
سلام
من تازه مشغول کار حسابداری شدم...
شرکتی که کار میکنم یک واحد تولیدی هستش و از بهمن سال گذشته شروع به کار کرده..
این شرکت در اداره دارایی ثبت نامی از بابت مالیات عملکرد ارزش افزوده و معاملات فصلی و حقوق انجام نداده..
این شرکت تازه تیرماه میخواد بره سازمان تامین اجتماعی ونسبت به پرداخت حق بیمه کارگزان اقدام کنه..
مدیریت تصمیمی نداره ک در اداره دارایی ثبت نام کنه و میگه مشکلی نیستش...
سوالی ک پیش میاد از نظر قانونی من باید چکنم و چ مشکلاتی برای شرکت بوجود میاد و من باید در برابر قانون نسبت به عملکرد شرکت بعنوان حسابدار باید پاسخگو باشم//
دوم اینکه ایا شرکت باید دفاتر قانونی داشته باشه...با توجه به اینکه مشخص نیست شرکن طبق ماده2 ق.م.م قرار داره...ینی 3تا شریک هستن اما هیچ واحدی بعنوان قانونی در سامانه شرکتها به ثبت نرسیده و فقط یک کارگاه وجود داره ک با 15 کارگر فعالیت تولیدی pvc  انجام میده..
دوستان ممنون میشم اگ منو راهنمایی کنید..
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام جناب آقاي مهدي عزيز

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

ضمن عذرخواهي بابت تأخير در ارائه پاسخ، لازم به ذكر است كه كافيست شما بصورت مكتوب به مديريت اطلاع رساني نمائيد كه مي‌بايست به اداره دارائي مراجعه و با تشكيل پرونده و ...، اقدام به تهيه دفاتر مالي و همچنين گواهي ثبت نام در ارزش افزوده نمائيد و كليه تكاليف مالياتي خود را انجام دهيد. به ايشان گوشزد نمائيد كه عدم انجام تكاليف قانوني، منجر به لغو كليه معافيت‌هاي مالياتي مربوط خواهد گرديد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، حسین ، hadi2069

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ آبان ۱۴۰۳، ۰۵:۰۱ ب.ظ