Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: ارسال لیست حقوق به دارایی
با سلام
در ارسال لیست مالیات حقوق به صورت آنلاین در قسمت تعریف حقوق بگیر جدید، نحوه همکاری رو نوشته اصلی یا غیر اصلی. منظورش از اصلی یا غیر اصلی چیه؟ من اصلی رو انتخاب میکنم ثبت نمیکنه. پیغام میده کارمند جدید فقط بعنوان کارمند غیر اصلی امکان ثبت دارد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست گرامي

بنده از اين سيستم استفاده نمي‌كنم، وليكن درصورتي كه شما امكان ثبت نيرو با نحوه همكاري اصلي را نداريد؛ از همان غير اصلي استفاده كنيد. در فايل "راهنمای ایجاد فایل مالیات بر درآمد حقوق توسط نرم افزار" هم اطلاعاتي در اين خصوص ارائه نگرديده است.

اميدوارم ساير دوستان و اساتيد عزيزي كه در اين خصوص اطلاع دارند، راهنمائي بفرمايند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani ، حسین
(۲۰ تير ۱۳۹۵، ۱۲:۵۴ ب.ظ)alipour نوشته: با سلام
در ارسال لیست مالیات حقوق به صورت آنلاین در قسمت تعریف حقوق بگیر جدید، نحوه همکاری رو نوشته اصلی یا غیر اصلی. منظورش از اصلی یا غیر اصلی چیه؟ من اصلی رو انتخاب میکنم ثبت نمیکنه. پیغام میده کارمند جدید فقط بعنوان کارمند غیر اصلی امکان ثبت دارد.
ممنون میشم راهنماییم کنید

با سلام خمت دوست عزیزم
ایام به کام
مشکلی در رابطه این موضوع وجود نداره منم با این مشکل مواجه شدم و بعد از پرس و جو متوجه شدم که اشکالی از این بابت وجود نداره و شما می تونید پرسنل خودتون رو بصورت غیر اصلی معرفی بفرمایید

انشا.. که راهنمایی من درست باشه
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، رحیمی پور ، معین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۷:۰۹ ق.ظ