Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: ثبت سرمایه
دوستان بازم سلام
سرمایه باید به تاریخ اساسنامه در دفاتر ثبت بشه ولی اساسنامه به تاریخ دی ماه 92 هستش که سرمایه تو اون تاریخ ثبت نشده، آیا الان امکان ثبتش تو سال مالی 94 هست؟ اگه امکانش هست ثبتش به چه صورته؟
ممنون میشم اگه لطف کنید زودتر جواب بدید
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب خدمت شما

دوست عزيز تا زماني كه سرمايه مشخص نشود، شركت اصلاً به ثبت نمي‌رسد، بنابراين حتماً مي‌بايست در اساسنامه نيز سرمايه مشخص گرديده باشد. در خصوص اساسنامه و همچنين صورتهاي مالي شركتهاي دانش‌بنيان اطلاعي ندارم، لطفاً‌ بفرمائيد آيا شركت دارائيها را در دفاتر ثبت كرده و در سالهاي 92 و 93، فعاليت مالي داشته است يا خير؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور
با سلام
خدمت شما عرض کنم که مبلغ سرمایه در اساسنامه مشخصه به مبلغ 700 میلیون ریال به تاریخ دی ماه 92. اما در سال 92 ثبتی از این بابت زده نشده.
در سال 92 و 93 فعالیتی نداشته و اظهارنامه عملکرد به صورت سفید و عدم فعالیت ارسال شده و دارایی ها در نیمه دوم سال 94 خریداری شده اند.
با تشکر فراوان
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد

شما مي‌بايست برای شروع حسابداری و ایجاد سند افتتاحیه، اقلام مندرج در اظهارنامه سال قبل را در دفاتر وارد نموده و بعد از آن برای رساندن آنها به مانده‌های واقعی؛ از سندهای اصلاحی بر اساس مدارك و مستندات جمع آوری شده اقدام نمائید. سپس سرمايه و طرف حساب‌هاي آن را نيز مي‌توانيد ثبت و دارائی‌های خریداری شده را با تأخیر در دفاتر ثبت نمائید، ولیکن ممکن است دارایی این موارد (دارائي‌هاي خريداري شده) را از آنجا که در سال قبل خرید آن انجام گرفته است قبول نکند و حتی هر ساله هزینه‌های استهلاک آن را رد کند، این دیگر بستگی به ممیز و همچنین دفاع شما در این باره دارد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین ، GHASEM95 ، م صمیمی ، ابوذر
سلام من در یک کارگاه تولیدی کار می کنم که قبلا حسابداری نشده و به صورت تک مالکی هم هست . برای حساب سرمایه من باید به چه شکل عمل کنم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۰ ق.ظ)mahdiehkheradmand نوشته: سلام من در یک کارگاه تولیدی کار می کنم که قبلا حسابداری نشده و به صورت تک مالکی هم هست . برای حساب سرمایه من باید به چه شکل عمل کنم؟

سلام سرکار خانم خردمند گرامی

ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیر مقدم عرض می‌‌کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

ضمن عذرخواهی بابت تأخیر در ارائه پاسخ، آیا این کارگاه تولیدی به‌صورت قانونی شروع به فعالیت نموده است؟ چنانچه جواب مثبت است، می‌بایست اساسنامه آن را در مرحله اول مشاهده نموده و سند افتتاحیه خود را که شامل سرمایه اولیه است بر اساس آن در دفاتر درج نمائید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۶:۳۵ ق.ظ