با سلام
من حسابدار یک رستوران هستم.
باید ماهیانه یک گزارشی از کل خرید های انبار اماده کنم.
میخوام این ماه گزارشی بدم که ماه قبل هم توش لحاظ کنم.
ینی خرید تیر ماه نسبت به مرداد ماه
ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
آيا شما قصد گزارشگيري مقايسهاي بر پايه اطلاعات ريالي داريد و يا مقداري؟ به نظر بنده ميتوانيد از فايل پيوست (كه يك نمونه فايل براي محاسبه "انحراف از نرخ و انحراف از حجم" ميباشد) استفاده نمائيد، اميدوارم كه مفيد واقع گردد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
آیا شما قصد گزارشگیری مقایسهای بر پایه اطلاعات ریالی دارید و یا مقداری؟ به نظر بنده میتوانید از فایل پیوست (كه یك نمونه فایل برای محاسبه "انحراف از نرخ و انحراف از حجم" میباشد) استفاده نمائید، امیدوارم كه مفید واقع گردد.
با احترام...
سلام جناب معدلی عزیز
ممنون از فایلی که معرفی نمودید ، میشه لطفا درباره استفاده از اون یک مقدار توضیح بدید
ممنونم
(۲۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۲۸ ق.ظ)معین نوشته: ممنون از فایلی که معرفی نمودید ، میشه لطفا درباره استفاده از اون یک مقدار توضیح بدید
سلام جناب آقای معین عزیز
خواهش می کنم، انجام وظیفه بود.
بعضی وقتها برای مقایسه میزان خرید/ فروش واقعی با استاندارد (یا واقعی سال x1 با واقعی سال x2) شرکت و تهیه گزارشات مدیریتی، نیاز است که انحرافات ناشی از نرخ و حجم خرید/ فروش استاندارد و واقعی (برای یکسال)، یا خرید/ فروش واقعی با واقعی (برای مقایسه دو سال) بدست آمده تا بتوان با کمک آنها، به وضعیت خرید یا فروش و ... شرکت بهبود بخشید و همچنین دلایل نوسانات نرخ و حجم را نیز مشخص و در جهت اصلاح آن برنامه ریزی نمود.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
وبسایت فروملرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان میباشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایههای گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.