Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر: عده‌ای از اصلاح ماده ۷ قانون کار واهمه دارند!
#1
رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در واکنش به موضوع دعوت از تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برای اصلاح قانون کار گفت: سال‌هاست که کارگران و کارفرمایان سر هفت ماده از قانون کار اختلاف نظر دارند و هیچکدام قانع نمی‌شوند. اگر مجلس می‌تواند تنها یک ماده از قانون کار را با تأمین نظر آنها اصلاح کند، طرفین را دعوت کند.

اصلاحیه قانون کار متعلق به دولت قبل است و از این جهت که نظرات تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در آن لحاظ نشده دارای اشکال بوده است. در همان زمان نمایندگان دولت، کارفرما و کارگر در کمیسیون اجتماعی حضور پیدا کردند ولی نتیجه‌ای نگرفتند و حالا همین اتفاق دوباره تکرار شده و مشخص نیست که چرا کمیسیون اجتماعی اصرار دارد این لایحه در شرایطی که نظرات طرفین را تأمین نکرده سریع‌تر پیگیری شود.

وزیر کار از بدنه جامعه کارگری است و بعید است بدون اطلاع و اجازه وی اصلاحیه به مجلس برود تا امروز در مجلس با کارفرمایان و دولت بنشینیم و بابت موضوعی که از پایه ایراد دارد بحث و جدل کنیم. تغییر قانون کار به نفع کارگر و کارفرما نیست در حالی که ماهیت وجودی قانون کار حمایت از کارگران است.

عده‌ای اجرای ماده ۷ قانون کار را به صلاح خود نمی‌بینند و از اصلاح آن واهمه دارند. اگر کارفرما در کارهای با ماهیت دائم و مستمر کارگر قراردادی نگیرد به ضررش تمام می‌شود، چون در کارهای مستمر باید حقوق و مزایای کارگر را به طور کامل بدهد و به دلیل عدم رعایت همین ماده قانونی است که امروز با اخراج‌های دسته جمعی و تعدیل نیروهای کار مواجه هستیم.

اگر قانون کار مانع تولید است چرا در مناطق آزاد و ویژه که قانون کار در آن رعایت نمی‌شود رشد و شکوفایی را نمی‌بینیم؟ اشکال از مجریان و برخی کارفرمایان است که نمی‌خواهند به قانون کار تکیه کنند و عدم اجرای آن به نفعشان تمام می‌شود.

وي همچنین درباره پیشنهاد ذخیره سازی سنوات کارگران به مدت ۳۰ سال ابراز عقیده کرد و گفت: این طرح خوب است ولی در مورد کارگران قرارداد موقت جواب نمی‌دهد، چون قراردادهای زیر یکسال سنوات ۳۰ ساله ندارند که بخواهیم به شکل طولانی مدت ذخیره کنیم و طبیعی است که نمی‌توان در مورد کارگران دارای قرارداد موقت و یکساله چنین طرحی را اجرا کرد.

این طرح در خصوص کارگرانی قابل اجراست که اولاً ماهیت کارشان دائم و مستمر است و می‌دانیم که کارگر تا پایان کار در اختیار کارفرما است؛ ثانیاً کارفرما او را جذب و استخدام کرده باشد. ولی در مورد نیروهای قرارداد موقت که کارفرمایان مرتبا آنها را تعدیل یا اخراج می‌کنند و سنواتشان را در حین رفتن می‌دهند قایت اجرا ندارد.

اگر تبصره یک ماده ۷ اصلاح و وضعیت قراردادهای موقت مشخص شود و بین کارهای دائم و غیر دائم تفکیک صورت گیرد در آن صورت هم سنوات کارگران حفظ و در پایان کار تسویه می‌شود و هم قراردادهای کار سامان پیدا می‌کند.

منبع: تازه‌هاي حسابداري
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، رحیمی پور ، sepideh


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۶:۳۸ ق.ظ