1
موضوعها:
آبان ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 1 بار در 1 ارسال
۰۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان .
من دانشجوی رشته حسابداری هستم .
یکی از استاد ها سوالی رو مطرح کردن با این مضمون...
سوال : اگر مبلغ 50.000.000 ریال در اختیار تنخواه گردان موسسه ای قرار داده شود , و تنخواه گردان تمام پرداخت های شعبه را انجام دهد و بعد از آن مشغول به خرید و فروش سکه و جواهرات از محل تنخواه گردان باشد و از این راه سودی کسب نماید آیا تنخواه گردان کارش صحیح است؟
کارش که مشخصه صحیح نیست ولی جواب رو با دلیل میخواد میتونید کمکم کنید ممنونتون میشم .
189
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 3155
سپاس گرفتهشده: 483 بار در 173 ارسال
۰۳ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۱۰ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۳ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۱۲ ب.ظ توسط حسین.)
سلام . منظورتون رو از اينكه گفتين با دليل نميدونم و خب اين شخص نميتونه از پول تنخواه سوءاستفاده كنه ولي من نفهميدم چطور ميتونه اينكار رو بكنه وقتي تنخواه گردانش ثابت باشه؟ بنظرم بايد از تنخواه گردان ثابت استفاده كنن كه نتونه اينكارو بكنه . باتشكر
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
(۰۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۳ ب.ظ)mo3tafa نوشته: سوال : اگر مبلغ 50.000.000 ریال در اختیار تنخواه گردان موسسه ای قرار داده شود , و تنخواه گردان تمام پرداخت های شعبه را انجام دهد و بعد از آن مشغول به خرید و فروش سکه و جواهرات از محل تنخواه گردان باشد و از این راه سودی کسب نماید آیا تنخواه گردان کارش صحیح است؟
سلام دوست عزيز
ابتدا از طرف كليه اعضاي فروملرن خدمت شما خيرمقدم عرض ميكنم، به سايت خودتان خوش آمديد!
در اينجا بايستي به اين نكته اشاره داشت كه اين كار قانوني و صحيح نميباشد، همچنين ميبايست كنترلهاي داخلي قوي برقرار نمود تا امكان هرگونه سوءاستفاده از تنخواه از بين برود. در اين خصوص درصورتي كه مبلغ تنخواه به بانك واريز ميگردد، اخذ پرينت حساب بانكي در زمانهاي مشخص و ... و درصورتي كه تنخواه نقدي باشد، شمارش وجه تنخواه در برخي مقاطع نمونههايي از كنترلهاي مورد پيشنهاد است.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "