Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: شابلون سند
سلام وقت بخیر
میخواستم یه نمونه از  شابلون سند رو ببینن اگه دوستان لطف کنن عکسشو بذارن
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست گرامي

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

لطفاً بفرمائيد كه منظور شما از شابلون سند، فرم سند است؟ در صورتي كه پاسخ مثبت است لطفاً بفرمائيد فرم كداميك از اسناد حسابداري را نياز داريد؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام
متشکرم
شابلون سند یه امکان هست در برنامه های حسابداری برای اتوماتیک سند زدن به وسیله ی کامپیوتر یعنی مثلا بعد از صدور فاکتور سند مربوطه برای حسابهای مشخص شده در شابلون سند ثبت میشه بدون دخالت حسابدر فقط حسابدار تایید می کنه
پاسخ
سپاس شده توسط:
اميدوارم كه اين نمونه‌ها مفيد واقع گردد:

[عکس: shablon1.JPG]
[عکس: shablon2.jpg]

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، parisa68 ، رحیمی پور ، sepideh
سلام.تشکر بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون.
من متوجه این شابلون ها نشدم.میشه توضیح بدین.من با نرم افزار شایگان کار میکنم با این نرم افزار چطور میشه این کارو انجام داد
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۰۶ ب.ظ)سمانه علی پور نوشته: سلام.تشکر بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون.
من متوجه این شابلون ها نشدم.میشه توضیح بدین.من با نرم افزار شایگان کار میکنم با این نرم افزار چطور میشه این کارو انجام داد

سلام سرکار خانم علی‌پور گرامی

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیر مقدم عرض می‌كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

طی بررسی‌هایی که داشتم متوجه شدم که نرم‌افزار شایگان، امکان ارائه شابلون سند را دارد.

- امکان تعریف عطف سند (شابلون سند) برای عملیات روزانه سیستم و امکان اعمال پیش‌فرض سند برای هر عملیات.
- امکان تعریف عطف سند برای صدور سند مالی فاکتور به روش دلخواه کاربر (شابلون سند).

در این خصوص می‌توانید با تیم پشتیبانی نرم‌افزار شایگان تماس حاصل نموده و از اینکه این امکان در کدام بخش گنجانده شده است مطلع گردید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، sepideh ، ATEFE
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۰۶ ب.ظ)سمانه علی پور نوشته: سلام.تشکر بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون.

برنامه حسابگر (Cyber Account) این امکان را به شما می‌دهد که نحوه صدور سندهای اتوماتیک مربوط به فاکتورها را خودتان مشخص کنید. یعنی مشخص کنید که هنگام صدور سند برای فاکتورها چه حساب‌هایی بدهکار و بستانکار شوند. این قسمت را با یک مثال بررسی می‌کنیم، به عنوان مثال شما در فاکتورها نماینده فروش دارید و می‌خواهید هم‌زمان با صدور فاکتور، حساب نماینده فروش هم به اندازه مبلغ کمیسیون نماینده بستانکار شود. در این صورت باید برای فاکتورهای فروش، عطف تعریف کنید.
از منوی اطلاعات پایه > تعریف عطف‌های صدور سند را کلیک کنید. پنجره زیر باز می‌شود.

[عکس: sh_s_4.png]

-        دکمه جدید را کلیک کنید.
-        شرح عطف را عطف نماینده فروش بنویسید.
-        در ردیف اول در خانه مربوط به نوع حساب کلید Space را بزنید و از لیست باز شده گزینه «مشتری» را انتخاب کنید.
-        در قسمت بد/بس، «بد» را انتخاب کنید.
-        در قسمت «نوع مبلغ» از لیست باز شده «مبلغ کل فاکتور» را انتخاب کنید.
-         به سطر بعدی بروید.
-         در قسمت ش حساب، حساب اقلام موجودی را انتخاب کنید. در این پنجره به طور پیش‌فرض جستجو بر اساس کد حساب انجام می‌شود که با ترکیب کلیدهای Ctrl+q دسترسی بر اساس نام می‌شود.
-        در قسمت «بد/بس»، «بس» را انتخاب کنید و در قسمت نوع مبلغ جمع میانگین هر ردیف از فاکتور را انتخاب نمایید.
-        به ردیف بعدی بروید. در این ردیف در قسمت ش حساب، حساب «سود و زیان حاصل از فروش» را انتخاب کنید و در قسمت بد/بس، «بس» را انتخاب کنید. در قسمت «نوع مبلغ» سود و زیان کل فاکتور را انتخاب کنید.
-        در ردیف بعدی در قسمت «نوع حساب»، نماینده ۱ فاکتور را انتخاب کنید و در قسمت بد/بس، «بس» را انتخاب کنید. در قسمت نوع مبلغ، مبلغ کل نماینده ۱ را انتخاب کنید.
-        در ردیف بعدی در قسمت ش حساب، حساب مربوط به «هزینه پورسانت نماینده فروش» را انتخاب نموده و در قسمت بد/بس، «بد» را انتخاب کنید و نوع مبلغ را مبلغ کل نماینده ۱ انتخاب کنید.
-        اگر برای فاکتور هزینه دارید، در ردیف بعدی در قسمت نوع حساب، حساب هزینه ۱ را انتخاب نموده و در قسمت بد/بس، «بد» را انتخاب کنید و در قسمت نوع مبلغ، مبلغ هزینه ۱ را انتخاب کنید.
-        همین کار را برای هزینه ۲ و ۳ و... فاکتور انجام دهید.
-        اگر در فاکتور تخفیف دارید، در قسمت ش حساب، حساب «برگشت از فروش و تخفیفات» را انتخاب کنید و در قسمت بد/بس، «بد» را انتخاب کنید و نوع مبلغ را «جمع تخفیف‌ها» انتخاب کنید.
-        دکمه ذخیره را کلیک کنید.
-        از منوی اطلاعات پایه > تعریف پیش‌فرض‌ها > عطف‌های صدور سند در جعبه متن روبروی پیش‌فرض عطف فاکتور فروش، عطفی را که در مراحل فوق تعریف کرده‌اید انتخاب کنید.
-       برای ردیف‌های عطف می‌توانید فیلترهای خاصی (مانند انبار، کالا، مشتری و ...) انتخاب نمایید.
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین ، Masoud_MI

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۰۷:۳۸ ق.ظ