2
موضوعها:
آبان ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 2
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۱۳ آبان ۱۳۹۵، ۰۹:۳۹ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۳ آبان ۱۳۹۵، ۰۹:۴۳ ق.ظ توسط Mr.Hamid.)
سلام و خسته نباشید خدمت شما
یه مشکلی بنده برام پیش اومده اینکه بنده کار طراحی وب و فروش هاستینگ میکنم شرکت ثبت شده ایی ندارم ..کلا یه شغل دوم یا آزاد حساب میشه واسم...
واسه خیلی ها کار کردم این مشکل برامم پیش نیومده تا حالا تا اینکه برای یک شرکت ثبت شده یک وب سایت طراحی کردم الان اون شرکت میگه فاکتور رسمی اگر نداری فاکتور غیر رسمی صادر کن ولی توش کد ملیت هم بزن..که میخوایم ما برا هزینه شرکت بزاریم و ثبتش کنیم واسه دارایی
و قراره بعد به من چک بدن اصلا مبلغی هم نیست حدودا 350 هزار تومن میشه ..بهشون گفتم کد ملی بزنم تو فاکتور تو دارایی برای من پرونده تشکیل میدن و جریمه امکان داره بشم ..شرکت میگه نه مشکلی پیش نمیاد....
البته این نکته رو بگم هیچ کدوم از هزینه ها و طراحی ها شامل 9 درصد نشد من نمیدونم چرا میخوان واسه دارایی ثبت کنند
خواستم از شم دوستان بپرسم الان چیکار باید بکنم؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام دوست عزيز
ابتدا از طرف كليه اعضاي فروملرن خدمت شما خيرمقدم عرض ميكنم، به سايت خودتان خوش آمديد!
همچنين ضمن عذرخواهي بابت تأخير در پاسخ، لازم به ذكر است كه مطابق قانون ميبايست شما در قبال ارائه كالا يا خدمات خود، فاكتور رسمي صادر نمائيد. در اين خصوص مطابق ماده 14
آئیننامه اجرائی موضوع تبصره 3 ماده 169 اصلاحی مصوب 31-04-1394 ق.م.م شركتها درمورد خريد از اشخاص حقيقي براي مبالغ زير 5 درصد حد نصاب معاملات كوچك (معادل 10.000.000 ریال)، الزامي به درج شماره اقتصادي/ ملي فروشنده در فهرست خريد را ندارند؛ بنابراين در اين خصوص ميتوانند با شما تعامل نمايند.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
2
موضوعها:
آبان ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 2
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۴ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۶ ق.ظ توسط Mr.Hamid.)
ممنونم از شما
پس اصرار اون ها که میگن کد ملی رو بزن بیهوده بوده؟یعنی من یه فاکتور معمولی بدم باید قبول کنند؟
و اینکه بنده کد ملی رو به هر حال بزنم تو فاکتور برام مشکلی پیش میاد از قبیل پرداخت جریمه یا تشکیل پرونده و...؟
ممنونم
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
خواهش می کنم جناب آقای حمید گرامی
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۴ ق.ظ)Mr.Hamid نوشته: پس اصرار اون ها که میگن کد ملی رو بزن بیهوده بوده؟یعنی من یه فاکتور معمولی بدم باید قبول کنند؟
خیر، بیهوده نبوده و می بایست اشخاص با کسانی معاملات خود را انجام دهند که کد اقتصادی یا ملی داشته باشند. اما همانطور که در ارسال قبل به شما توضیح دادم، می توانستند در این مورد با جنابعالی تعامل کنند.
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۴ ق.ظ)Mr.Hamid نوشته: و اینکه بنده کد ملی رو به هر حال بزنم تو فاکتور برام مشکلی پیش میاد از قبیل پرداخت جریمه یا تشکیل پرونده و...؟
هر امکانی از طرف اداره دارایی وجود دارد، بنده روال قانونی را خدمت شما عرض کردم که می بایست در قبال ارائه کالا یا خدمات خود، فاکتور رسمی (مورد قبول اداره دارایی) صادر نمائید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "