4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام دوست گرامی
ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
لطفاً سوالات خود را جداگانه و با توضیح کامل مرقوم نمائید تا بتوانیم به آنها پاسخ دهیم، بعنوان مثال چکی که بابت بیمه پرداخت شده به چه تاریخی بوده است؟ همچنین بفرمائید که آیا مالکیت مجموعه قبلی به شخص جدید انتقال یافته است یا اینکه یکی از شرکا این مجموعه را اداره می کند؟
مخارجی مانند کناف، قفسه و ... جزء اثاثیه ثبت می شوند، وجوه نقد پرداختی بابت بیمه دارایی ها جزء پیش پرداخت ها ثبت می شود، نرم افزار حسابداری را می بایست در داراییهای نامشهود؛ ثبت و 5 سال مستهلک كنید، و...
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
4
موضوعها:
آبان ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
الف .مجموعه قبل یکی از شرکاء به عهده گرفته است.
ب .چکی که برای بیمه پرداخت شده تاریخ سر رسیدش برای 15 ام بوده
ج .یکسری از مطالبات قبل در مجموعه جدید پرداخت میکنند .مثلا شرکت xحدودا 12500000ریال مانده حساب داشته الان یکسری چک برای شرکت که تازه تاسیس شده آورده .
د.یکسری از بستانکاران این مجموعه جدید متقبل شده مثلا اقای yکه قبلا ازش خرید انجام شده .حسابشون ایشون باید پرداخت کنند .(ثبت این بدهی های اول دوره ثبت کردم )
ه.برای کناف واقلام دیگه اگر صاحب اصلی که فروشگاه اجاره ورهن کردند تقبل نکنند چی جزء هزینه ها ثبت می شود؟
و.انبار دار یکسری برداشت های شخصی انجام می دهد .انها را حساب جداگانه ای برای انبار دار بسازم ودر اون حساب ضمیمه کنم ؟؟؟
د.و ماندهداول دوره بانکها درست به من اعلام نشده برای اصلاح آن از چه ثبتی استفاده کنم ؟؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: الف .مجموعه قبل یکی از شرکاء به عهده گرفته است.
پس شما كار سختي در پيش نخواهيد داشت.
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: ب .چکی که برای بیمه پرداخت شده تاریخ سر رسیدش برای 15 ام بوده
اين مبلغ را به حساب پيشپرداخت - بيمه ثبت نمائيد و طي دوره به حساب هزينه ببريد.
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: ج .یکسری از مطالبات قبل در مجموعه جدید پرداخت میکنند .مثلا شرکت xحدودا 12500000ریال مانده حساب داشته الان یکسری چک برای شرکت که تازه تاسیس شده آورده .
مسلماً اين حسابها (بدهكاران اشخاص/ شركتها) قبلاً در دفاتر ثبت شده است، بنابراين شما ميتوانيد حساب دريافتني ايشان را بستانكار و در مقابل اسناد دريافتني وي را بدهكار نمائيد. سپس زماني كه چك وصول گرديد، اسناد دريافتني بستانكار و بانك بدهكار ميگردد.
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: د.یکسری از بستانکاران این مجموعه جدید متقبل شده مثلا اقای yکه قبلا ازش خرید انجام شده .حسابشون ایشون باید پرداخت کنند .(ثبت این بدهی های اول دوره ثبت کردم )
مطابق بند توضيح داده شده فوق، حساب پرداختني ايشان را بدهكار و در مقابل بانك/ صندوق/ ... را بستانكار نمائيد.
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: ه.برای کناف واقلام دیگه اگر صاحب اصلی که فروشگاه اجاره ورهن کردند تقبل نکنند چی جزء هزینه ها ثبت می شود؟
چنانچه شما شركتي را اجاره نمودهايد و در آن كناف، رنگآميزي و ... انجام دادهايد، آن هزينههايي كه طبق قرارداد بر عهده مالك است را به حساب وي و آن هزينههايي كه بر عهده شما است و نميتوانيد بعداً از آنها استفاده نمائيد (مانند رنگآميزي) را به حساب هزينه دوره منظور نمائيد و مابقي مخارج به حساب دارائي ميرود.
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: و.انبار دار یکسری برداشت های شخصی انجام می دهد .انها را حساب جداگانه ای برای انبار دار بسازم ودر اون حساب ضمیمه کنم ؟؟؟
اين مبالغ تحت چه عنواني در اختيار ايشان است كه از آنها برداشت ميكند؟ اگر ايشان حقوق بگير شركت بوده و از نقدينگي صندوق شركت استفاده ميكنند، اين مبالغ را به حساب بدهكاران وي منظور نموده و در نهايت در زمان پرداخت حقوق از ايشان كسر نمائيد.
(۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۱۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: د.و ماندهداول دوره بانکها درست به من اعلام نشده برای اصلاح آن از چه ثبتی استفاده کنم ؟؟
ابتدا نسبت به اخذ پرينت بانكي از حسابها اقدام نموده و درنهايت بوسيله اسناد اصلاحي آنها را تعديل نمائيد.
با احترام...
4
موضوعها:
آبان ۱۳۹۵
ثبت اصلاحی منظورتون کسر واضافات استفاده کنم
4
موضوعها:
آبان ۱۳۹۵
و یک موضوع دیگه ای که سوال شده برای من .شرکت های خریدار که چک قبلا اوردند و واگذاریشون انجام شده .بعضی از این چک ها برگشت میخورد ومدیر مجموعه از حساب شخصی خودش پرداخت میکنند .تا بعد وصول شود .از چه ثبتی استفاده کنیم
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام و عرض ادب خدمت شما
(۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۴۴ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: ثبت اصلاحی منظورتون کسر واضافات استفاده کنم
لطفاً مبلغ ثبت شده در دفاتر و همچنين مانده طبق صورتحساب را بيان نمائيد تا ثبت اصلاحي آن را براي سركار خانم ذكر كنم.
(۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۴۷ ب.ظ)zahra23soltan نوشته: و یک موضوع دیگه ای که سوال شده برای من .شرکت های خریدار که چک قبلا اوردند و واگذاریشون انجام شده .بعضی از این چک ها برگشت میخورد ومدیر مجموعه از حساب شخصی خودش پرداخت میکنند .تا بعد وصول شود .از چه ثبتی استفاده کنیم
چكي كه شما از اشخاص ديگر بابت طلب خود دريافت و به بانك جهت وصول واگذار نموديد، زماني كه برگشت بخورد ميبايست از حساب اسناد دريافتني خارج و به حسابهاي دريافتني بدهكار (خريدار) ثبت گردد. اما اينكه فرموديد مدير مجموعه پرداخت ميكنند را متوجه نشدم، يعني ايشان در ازاي دريافت چك، مبلغ آن را به شركت خود پرداخت ميكند؟
با احترام...