Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تغيير كدينگ
با سلام خدمت دوستان و همكاران عزيز
بنده به تازگي حسابداري يك شركت رو قبول كردم، مشكلي كه دارم اينه كه در سال قبل كدينگ حسابداري بسيار نادرست تعريف شده بود و به همون شكل هم حسابها بسته و سند اختتاميه صادر شده است، بنده با ورود به اين شركت كدينگ رو تغيير دادم و به صورت استاندارد و باتوجه به نيازمندي مديريت در گزارشات چيدم، حالا سئوالم اينجاست كه آيا باتوجه به اينكه سند اختتاميه با كدينگ قبل صادر شده من بايد افتتاحيه رو هم به همون شكل و با همون كدينگ وارد كنم و بعد به تناسب كدينگ خودم اسناد اصلاحي بزنم؟
پاسخ
سپاس شده توسط: رنجبر
سلام جناب آقای محسن عزیز

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

(۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۰۴:۵۲ ب.ظ)mohsen1230 نوشته: حالا سئوالم اینجاست كه آیا باتوجه به اینكه سند اختتامیه با كدینگ قبل صادر شده من باید افتتاحیه رو هم به همون شكل و با همون كدینگ وارد كنم و بعد به تناسب كدینگ خودم اسناد اصلاحی بزنم؟

بله دوست عزیز، کاملاً صحیح می باشد. شما می بایست سند افتتاحیه را عیناً مانند سند اختتامیه سال مالی قبل در دفاتر ثبت نموده، سپس نسبت به اصلاح حساب ها بوسیله اسناد اصلاحی اقدام نمائید. چنانچه سند اختتامیه سال مالی قبل با سند افتتاحیه سال مالی بعد یکسان نباشد، دفاتر شما رد خواهد شد.

درنهایت بابت تأخیر در پاسخ نیز از جنابعالی عذرخواهی می کنم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، حسین ، amir.m ، رنجبر

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۷ ق.ظ