Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: معاملات فصلی و دفتر کل
سلام ضمن تشکر از اطلاع رسانی و زحمات شما عزیزان  Shy
سوال اول : در پرکردن معاملات فصلی آیا ملاک "تاریخ صدور صورتحساب فروش خدمات"  می باشد یا "تاریخ واریز پول بابت آن صورتحساب" ؟!
مثال ممکن است صورتحسابی در بهار صادر شود ولی پول آن در تابستان وصول شود حالا این معامله را در عملکرد فصلی بهار بزنیم با تابستان ؟

سوال دوم :نوشتن سرفصل ها در دفتر کل  ترتیب خاصی دارد ؟ اگر پاسخ مثبت است به چه نحو می باشد ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۰۹:۲۸ ق.ظ)amir1354 نوشته: سلام ضمن تشکر از اطلاع رسانی و زحمات شما عزیزان  Shy
سوال اول : در پرکردن معاملات فصلی آیا ملاک "تاریخ صدور صورتحساب فروش خدمات"  می باشد یا "تاریخ واریز پول بابت آن صورتحساب" ؟!
مثال ممکن است صورتحسابی در بهار صادر شود ولی پول آن در تابستان وصول شود حالا این معامله را در عملکرد فصلی بهار بزنیم با تابستان ؟

سوال دوم :نوشتن سرفصل ها در دفتر کل  ترتیب خاصی دارد ؟ اگر پاسخ مثبت است به چه نحو می باشد ؟

سلام وعرض ادب

سوال اول :درست متوجه سوالتون شده باشم در معاملات فصلی تمام صورتحسابهایی که درفصل بهار صادر کردید باید درعملکرد فصل بهار ثبت کنید ودرصورت عدم ثبت مشمول جریمه میشوید.
دستورالعمل ماده 169مکرر قانون  مالیات مستقیم(سال 1395) مطالعه ای داشته باشید.

سوال دوم  تاپیك زیر را مطالعه بفرمایید:
پرسش: نحوه ترتیب نوشتن حسابها در دفتر کل

دفتر كل دفتری است كه عملیات ثبت شده در دفتر یا دفاتر روزنامه برحسب سرفصل یا كدگذاری حساب‌ها در صفحات مخصوص آن ثبت می‌شود به ترتیبی كه تنظیم حساب سود و زیان و ترازنامه از آن امكان پذیر باشد.به بیان ساده شما بایستی به ترتیب كد حسابها، آنها را در دفاتر كل ثبت نمائید.

اساتید بزرگوار تصحیح بفرمایید.
بااحترام

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، Masoud_MI ، amir1354 ، حسین ، رحیمی پور
(۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۰۹:۵۱ ق.ظ)sepideh نوشته: سلام وعرض ادب

سوال اول :درست متوجه سوالتون شده باشم در معاملات فصلی تمام صورتحسابهایی که درفصل بهار صادر کردید باید درعملکرد فصل بهار ثبت کنید ودرصورت عدم ثبت مشمول جریمه میشوید.
دستورالعمل ماده 169مکرر قانون  مالیات مستقیم(سال 1395) مطالعه ای داشته باشید.

با تشکر از پاسخ شما در مورد سوال اول ابهام خودم را روشن تر بیان می کنم :
مثال اینجانب  صورتحسابی را در فصل بهار صادر می کنم ولی پول آن در فصل تابستان وصول می شود حالا به هنگام پرکردن معاملات فصلی بهار من باید مبلغ این صورتحساب را در این فصل وارد کنم با در فصل تابستان به عبارت دیگر مبنا تاریخ صدور صورتحساب می باشد یا تاریخ وصول پول آن صورتحساب ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۰ ق.ظ)amir1354 نوشته: با تشکر از پاسخ شما در مورد سوال اول ابهام خودم را روشن تر بیان می کنم :
مثال اینجانب  صورتحسابی را در فصل بهار صادر می کنم ولی پول آن در فصل تابستان وصول می شود حالا به هنگام پرکردن معاملات فصلی بهار من باید مبلغ این صورتحساب را در این فصل وارد کنم با در فصل تابستان به عبارت دیگر مبنا تاریخ صدور صورتحساب می باشد یا تاریخ وصول پول آن صورتحساب ؟

سلام دوست عزيز

ضمن تشكر از پاسخ سركار خانم سپيده گرامي و با كسب اجازه از ايشان؛

ملاك گزارش معاملات در صورت معاملات فصلي؛ تاريخ صدور صورتحساب مي‌باشد، نه تاريخ وصول وجه آن.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: amir1354 ، حسین ، alipesaraklu ، رحیمی پور ، sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۴ مهر ۱۴۰۲، ۰۱:۰۲ ق.ظ