Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: فاکتور خدمات و فروش دست دوم
#1
سلام
با توجه به موضوع حذف مالیات تکلیفی (3%) و ثبت معاملات در معاملات فصلی ، سوالی که برای من پیش آمده اینکه ، شرکت من ( اصلی )فاکتور خدمات و فروش جنسی به سازمانی ارائه کرده ، و قرار است این فعالیت توسط شخصی انجام بشه و به شرکت ما کار را تحویل بدهد . حالا فاکتورهای ارسالی ازآن شخص بابت خدمات و خرید جنس به شرکت من ( برای من دست دوم میشه ) باید چه مواردی داشته باشه ؟؟؟ داشتن کپی کارت ملی ایشان کافیه ؟؟؟ و چون شخصه میتونه فاکتورش بدون مهر باشه ؟؟؟
سوال بعد اینکه مالیات تکلیفی مشاغل که به ایشون تعلق میگیره من باید محاسبه و به شخص پرداخت کنم ؟؟؟؟
ممنون
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سلام دوست گرامي

كليه فاكتور‌ها مي‌بايست بصورت قانوني باشد، همگي ممهور به مهر اشخاص حقيقي/ حقوقي و درصورتي كه نياز باشد نيز، حتماً فاكتور رسمي باشد. در خصوص ماليات نيز، از آنجا كه ماليات تكليفي حذف شده است، اگر شما با ايشان قرارداد داريد و همچنين ايشان مشمول پرداخت كسورات بيمه هستند، نيازي به كسر ماليات توسط شما نمي‌باشد.

اميدوارم اگر اشتباه مي‌كنم، ساير دوستان و اساتيد عزيز مارا راهنمائي نمايند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: barkat ، alipesaraklu ، حسین ، رحیمی پور
#3
اگر قرارداد پیمانکاری با شخص دارید، نیازی به کسر مالیات نیست. فقط باید سپرده بیمه را نگهدارید تا مفاصا بیاورد.
اگر قرارداد پیمانکاری نیست، بسته به اینکه بیمه رد می کنید یا خیر، مالیات را طبق ماده 84 85 86 و تبصره 86 حساب کنید.
حسابداری یک فن و مهارت است. با اشتراک اطلاعات به یکدیگر کمک کنیم.
شرکت وزین فناوری ایمن (وفا)
پاسخ
سپاس شده توسط: barkat


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷ ب.ظ