Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت موجودی کلا در تراز آزمایشی (روش ادواری)
سلام دوستان عزیز
وقت بخیر
یکی از نرم افزارهای  بازرگانی شرکت ما محاسبات موجودیش به روش ادواریه،جدیدا حسابدارش میگه باید در تراز آزمایشی و ترازنامه میان دوره ای،باید حساب موجودی کالا خودش رو نشون بده و همچنین در ترازنامه طی سال باید سود(زیان) جاری درج بشه(یعنی نرم افزار طی محاسباتی و بدون ثبت سند، سود(زیان)را به دست بیاره و در ترازنامه بگنجونه.
حالا می خوام بدونم شما در نرم افزارهایی که کار می کنید به این مورد برخوردید یا نه Huh
قبلا از همکاریتون ممنونم.
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
یا سلام.
منطقی نیست در روش ادواری بدون انجام ثبت های اصلاحی موجودی پایان دوره رو در تراز آزمایشی داشته باشیم.
در برنامه ای که بنده کار میکنم میشود از طریق فرمول دهی و عملیات ریاضی بین حسابهای مرتبط ، مانده برخی از حسابها را محاسبه کرد.(آن هم فقط در تهیه گزارش )
ولی فکر میکنم به خاطر محدودیت های روش ادواری بتوان از طریق فرمول، مانده حساب موجودیها را محاسبه کرد.
امیدوارم اگر اشتباه میکنم دوستان راهنمائی بفرمایند.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، sepideh ، hoda
(۲۱ دى ۱۳۹۵، ۰۳:۲۶ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: یا سلام.
منطقی نیست در روش ادواری بدون انجام ثبت های اصلاحی موجودی پایان دوره رو در تراز آزمایشی داشته باشیم.
در برنامه ای که بنده کار میکنم میشود از طریق فرمول دهی و عملیات ریاضی بین حسابهای مرتبط ، مانده برخی از حسابها را محاسبه کرد.(آن هم فقط در تهیه گزارش )
ولی فکر میکنم به خاطر محدودیت های روش ادواری بتوان از طریق فرمول، مانده حساب موجودیها را محاسبه کرد.

با تشکر

سلام
ممنون دوست عزیز
در همین نرم افزاری که توضیح دادم امکانی گذاشتیم که کاربر برای هر دوره ای که بخواد می تونه گزارش سود (زیان) را تهیه کنه(دقیقا طبق همین عملیات ریاضی که شما اشاره فرمودی موجودی کالای ابتدا و انتها و تولید دوره محاسبه میشه(بدون ثبت سند))
ولی مشکل اینجاست که حسابدار می گه برای ارائه تراز آزمایشی، نمیتونه به تراز بدون موجودی اکتفا کنه.
باقی دوستان تا حالا به همچین موردی برنخوردن؟
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۱ دى ۱۳۹۵، ۰۳:۲۶ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: یا سلام.

با تشکر

سلام 
دوست عزیز این خواسته خواسته بدی نیست که شرکت های بورسی فصل به فصل و بعضی شرکت ها 6 ماه یک بار و برخی هم هرماه موجودی های خود رو ریالی می کنن 
و در واقه سیستم انبار رو با حسابداری یکی می کنن و از یک سو موجودی کالا را بابت خرید ها بدهکار می کنن و بابت فروش کالا  موجودی را به بهای تمام شده بستانکار و بهای تمام شده را بدهکار 
که برای تهیه سود وزیان به مانده های این دو حساب تا تاریخ دلخواه نیاز دارید .
در غیر این صورت منطقی نیست چراکه مبنای کار تراز آزمایشی 6 ستونه است .
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۰ ب.ظ