2
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 2
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام. بنده چهار سال و ده ماه برای یک شرکت کار کرده ام. در این مدت آخر سال فقط مرخصی و عیدی برای من اختصاص یافته است. و هیچ سنواتی دریافت نکردم.
طبق قانون 95 پایه حقوق بنده 812000 تومان است؛ و دریافتی بنده شامل حق مسئولیت و خواروبارو مسکن و ... 1500000 است.
الان که در حال تسویه هستم سنوات من چطوری میشه؟؟؟؟
آیا به ازای هر سال چقدر باید سنوات بگیرم؟ به اندازه دریافتی یا به اندازه پایه حقوق؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام دوست عزیز
ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیر مقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
لازم به ذکر است آنچه که مبنای محاسبه و پرداخت مزایای پایان خدمت کارگران مشمول قانون کار قرار میگیرد، مزد و فوق العادههایی است که کارگر به مناسبت اشتغال در شغل مربوط دریافت میدارد. به عبارت دیگر مزایایی که افراد به نوعی در ارتباط با شغل دریافت میکنند از اجزاء مزد محسوب میگردد، به این معنی فوق العاده شغل، سختی کار و هر آنچه را که به تبع شغل به کارگر داده میشود جزء مزد منظور و الزاماً باید در محاسبه مزایای مزبور (حقسنوات) لحاظ گردد.
بدیهی است صرفاً مزایای رفاهی و انگیزه ای از قبیل کمک عائلهمندی و کمک هزینههای مسکن، خواروبار و بن و نیز پاداش افزایش تولید جزء مزد به حساب نیامده و در پرداخت مزایای پایان خدمت کارگران نیز لحاظ نخواهد شد.
بنابراین مزایای پایان خدمت جنابعالی به شرح ذیل محاسبه میگردد:
مزایای پایان خدمت = { 10 * (12 / (حقوق پایه + حق مسئولیت)) } + { 4 * (حقوق پایه + حق مسئولیت) }
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
2
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 2
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۰۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۳۱ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۳۵ ق.ظ توسط mohammaduir.)
سلام دوست عزیز
ممنون از لطفت
خیلی لطف کردید
منظور از (حقوق پایه + حق مسئولیت) کل دریافتی بنده هست؟ یا اینکه فقط این دو مورد محاسبه میشه. مثلاً من فقط با این دو مورد ماهی یک میلیون دریافتی دارم اما با اضافه کار و غیره یک میلیون و نیم دریافتی دارم. حالا یک میلیون حسابه یا یک میلیون و نیم؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام جناب آقای محمد گرامی
خواهش میکنم، انجام وظیفه بود.
منظور بنده فقط همان دو آیتم مذکور میباشد. همانطور که در ارسال قبلی ذکر گردید؛ مزایای رفاهی و انگیزه ای از قبیل کمک عائلهمندی و کمک هزینههای مسکن، خواروبار و بن و نیز پاداش افزایش تولید و یا اضافهکار در پرداخت مزایای پایان خدمت کارگران لحاظ نخواهد شد.
البته یک استثناء وجود دارد و این است که روند برخی شرکتها بدین صورت باشد که بر حسب قوانین و مقررات داخلی خود، در محاسبه حقسنوات، سایر مزایا را نیز منظور نمایند. این کار منع قانونی ندارد و همچنین انجام آن توسط برخی شرکتها، موجب ایجاد تعهد و حق بر ذمه سایر شرکتها (مطابق قوانین اداره کار) نمیباشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "