10
موضوعها:
دى ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 9
سپاس گرفتهشده: 1 بار در 1 ارسال
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
ببخشید من سوالم در باره اعلام ترک کار در لیست بیمه هست
من وقتی تاریخ ترک کار را در نرم افزار وارد میکنم در زمان ارسال به شعبه در سایت پیغام خطای عدم مغایرت تاریخ شروع و پایان کار می ده چرا؟؟؟
تاریخ شروع که میشه روزی که کارمند مشغول کار شده دیگه؟ تاریخ پایانشم روز اخر ماه بوده منم واسش 30 روز فعالیت میزنم
مچکرم
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام سركار خانم سارا گرامي
لطفاً دقيقاً تاريخ شروع به كار و پايان كار و همچنين روزهاي كاركرد را ذكر نمائيد تا شما را راهنمايي كنم. بنده طی فرمایش جنابعالی حدس ميزنم که تاریخ ترککار ایشان را روز ۳۰ اُم ماه مورد نظر درج کردید که به دلیل ثبت ۳۰ روز کارکرد، سیستم برای شما مغایرت شناسایی کرده است.
دلیل آن هم این میباشد که باید تاریخ ترککار را ابتدای ماه بعد درج کنید چراکه نمیشود کارمندی ۳۰ روز کار کرده باشد و تاریخ ترککار وی روز ۳۰ اُم باشد، زیرا در این صورت (باتوجه به تاریخ ترککار) فرض بر این است که وی ۲۹ روز در ماه مزبور کارکرد دارد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام و عرض ادب خدمت شما
آیا جنابعالی نام این کارمند را در لیست بیمه ماههای آذر و دی ثبت و ارسال فرمودید؟
منظور از تاریخ شروع کار، همان تاریخی است که ایشان مشغول بکار شده و شما برای وی لیست بیمه رد نمودید. بنابراین جنابعالی میبایست در لیست آذرماه تاریخ شروع بهکار کارمند را ۲۲-۹-۹۵ و در لیست بهمنماه تاریخ ترککار وی را ۱-۱۲-۹۵ درج نمائید. چنانچه سیستم مجدداً برای شما مغایرت لحاظ نمود، به نظر میآید که باید در لیست اسفند ماه تاریخ ترککار ایشان را به تاریخ یک اسفند اعلام فرمائید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "