Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: اعلام ترک کار
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
ببخشید من سوالم در باره اعلام ترک کار در لیست بیمه هست
من وقتی تاریخ ترک کار را  در نرم افزار وارد میکنم در زمان ارسال به شعبه در سایت پیغام خطای عدم مغایرت تاریخ شروع و پایان کار می ده چرا؟؟؟
تاریخ شروع که میشه روزی که کارمند مشغول کار شده دیگه؟ تاریخ پایانشم روز اخر ماه بوده منم واسش 30 روز فعالیت میزنم
مچکرم
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سركار خانم سارا گرامي

لطفاً دقيقاً تاريخ شروع به كار و پايان كار و همچنين روزهاي كاركرد را ذكر نمائيد تا شما را راهنمايي كنم. بنده طی فرمایش جنابعالی حدس مي‌زنم که تاریخ ترک‌کار ایشان را روز ۳۰ اُم ماه مورد نظر درج کردید که به دلیل ثبت ۳۰ روز کارکرد، سیستم برای شما مغایرت شناسایی کرده است.

دلیل آن هم این می‌باشد که باید تاریخ ترک‌کار را ابتدای ماه بعد درج کنید چراکه نمی‌شود کارمندی ۳۰ روز کار کرده باشد و تاریخ ترک‌کار وی روز ۳۰ اُم باشد، زیرا در این صورت (باتوجه به تاریخ ترک‌کار) فرض بر این است که وی ۲۹ روز در ماه مزبور کارکرد دارد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، sara.taji
سلام مجدد خدمت مدیریت محترم
من حالت های مختلف را امتحان کردم 29/11/95 -30/11/95-1/12/95
و 30 روز زدم  29روز زدم ولی نشد
این فرد از تاریخ 22/9/95 مشعول به کار بوده  تا تاریخ 30/11/95 منم تاریخ شروع به کار را که همینو میزنم و تاریخ پایان کار را 1/12/95 و تعداد هم میزینم 30 روز
راستی منظور از تاریخ شروع کار همون تاریخ روز اول هست دیگه درسته؟ Huh
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب خدمت شما

آیا جنابعالی نام این کارمند را در لیست بیمه ماه‌های آذر و دی ثبت و ارسال فرمودید؟

منظور از تاریخ شروع کار، همان تاریخی است که ایشان مشغول بکار شده و شما برای وی لیست بیمه رد نمودید. بنابراین جنابعالی می‌بایست در لیست آذرماه تاریخ شروع به‌کار کارمند را ۲۲-۹-۹۵ و در لیست بهمن‌ماه تاریخ ترک‌کار وی را ۱-۱۲-۹۵ درج نمائید. چنانچه سیستم مجدداً برای شما مغایرت لحاظ نمود، به نظر می‌آید که باید در لیست اسفند ماه تاریخ ترک‌کار ایشان را به تاریخ یک اسفند اعلام فرمائید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۶:۳۳ ق.ظ