Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت مفاصاحساب پیمانکاری
با سلام
جهت یک پیمان در سال 95 مبالغی به عنوان بیمه پیمان ، از پرداخت ها کسرشده که با هر پرداخت وجه، در دفاتر به عنوان پیش پرداخت بیمه، این کسری پرداخت ثبت زده شده است . قرارداد در سال 96 اتمام شده و درخواست مفاصا حساب صادر شده ، مبلغ مفاصا حساب بر اساس قرارداد فرضا 5 میلیون محاسبه شده ، مبالغ کسر شده از وجه پیمان 3 ملیون می باشد و مابقی مبلغ با قبول نیروی مشغول در پیمان از بیمه پرداختی95 شخص ، کسر گردیده است .سوالی که برای من پیش آمده اینجاست که بیمه فرد مشغول در پیمان در سال قبل هزینه محاسبه شده . الان من باید چه ثبتی بزنم ؟؟؟ فقط 3 ملیون پیش پرداخت بیمه رو هزینه پیمان لحاظ کنم و یا باید ثبت رو بر اساس 5 ملیون شناسایی مفاصا حساب بزنم ؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام 
مبالغی که کارفرما کسر میکند فقط سپرده است و باید توی سپرده ها نگهداری کنید نه پیش پرداخت است نه هزینه لذا هزینه حقوق کارکنان پیمان هم که فرمودید جز بهای تمام شده پیمان شماست نه هزینه نهایتا آنچه که بیمه حساب میکند و به میزان سهم کارفرما که کسر و اگر چیزی از شما مطالبه شد این رقم هم باید ببرید جز بهای تمام شده پیمان سپرده شما نزد کارفرما با ارائه مفاصا آزاد شده بانک بدهکار سپرده بستانکار
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، barkat
باسلام

لطفا بفرمائید که قرارداد شما در حیطه طرحهای عمرانی است .
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
با سلام
ممنون از همه دوستان در راهنمایی هایی که کرده بودند. مواردی که لازمه باز کنم از این قرار است که من پیمانکار هستم ، 5 در صد از پیمان علی الحساب با هر پرداخت از وجه دریافتی کسر گردیده و واریز به اداره بیمه شده ( به این دلیل پیش پرداخت ثبت کرده ام )، در نهایت با دریافت مفاصا حساب به نرخ 16.67 درصد به طور مثال 5 ملیون وجه مفاصا حساب منظور شده که از این مبلغ 3 ملیون قبلا طی 5 درصد ها واریزی انجام داده ام ، مابقی وجه از بیمه پرسنل شاغل در پیمان کسر می گردد ( که قبلا در حساب هزینه بیمه پیمان ثبت گردیده است ). در بعضی از مواقع حتی امکان داره جمع 5درصد ها و بیمه پرسنل شاغل در پیمان کفاف مبلغ مفاصا حساب را ندهد در این صورت باید وجهی به صورت نقد به اداره بیمه واریز گردد.
سوال من اینجاست که اون مبلغ بیمه پرسنل قبلا در هزینه پیمان لحاظ شده است . من باید چه ثبتی جهت این روال ایجاد کنم ؟؟؟؟ لازمه حتما بر اساس مبلغ مفاصا حساب اعلامی 5 ملیون بزنم یا فقط بر اساس صفر کردن پیش پرداخت و در صورت وجود وجه پرداختی جهت تسویه مفاصا حساب؟؟؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست گرامی

با کسب اجازه از اساتید بزرگوارم، لازم به ذکر است که ثبت شما بر مبنای مبلغ مفاصا حساب می‌باشد. همچنین به نظر بنده نیز شما نباید مبالغ کسر شده را به حساب پیش‌پرداخت ثبت می‌کردید بلکه این مبالغ جزء سپرده می‌باشد.

علی‌ای‌حال ثبت شما به شرح ذیل می‌باشد:

پیمان در دست اجراء           ***
              سپرده بیمه (۵٪)               ***
              هزینه بیمه (۲۳٪)               ***
              بانک                               ***

پیمان در دست اجرا به مبلغ مفاصا حساب، سپرده بیمه به مبلغ سپرده‌های کسر شده بابت بیمه (۵٪)، هزینه بیمه به مبلغ هزینه بیمه پرداختی کارکنان (۲۳٪) و وجه نقد نیز به مبلغ واریزی بابت مابه‌التفاوت مبلغ مفاصا حساب می‌باشد.

امیدوارم اگر پاسخ بنده اشتباه است، اساتید عزیزم لطف نموده و تذکر دهند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: barkat
(۰۳ تير ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ ق.ظ)Masoud_MI نوشته:
پیمان در دست اجراء            ***
              هزینه بیمه (۲۳٪)               ***
              بانک                                ***

با تشکر از پاسخ جناب معدلی
از انجایی که پیمان در اردیبهشت ماه 96 تمام شده و مفاصا حساب درخواست شده می تونم آن را به عنوان هزینه پیمان لحاظ کنم ؟؟؟؟ و از آنجایی که پرداخت بیمه پرسنل در سال قبل 95 لحاظ شده و آن زمان کارفرما نامه قبول پرسنل در پیمان را تائید نمی کرد اما امسال کل هزینه بیمه پرسنل شاغل در پیمان را قبول کردند ، می تونم از حساب سود و زیان انباشته مستهلک کنم ؟؟

هزینه پیمان            ***
              سود و زیان انباشته(۲۳٪)     ***
              بانک                                ***
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
خواهش می‌کنم دوست گرامی، انجام وظیفه بود.

(۰۳ تير ۱۳۹۶، ۱۲:۲۳ ب.ظ)barkat نوشته: از انجایی که پیمان در اردیبهشت ماه 96 تمام شده و مفاصا حساب درخواست شده می تونم آن را به عنوان هزینه پیمان لحاظ کنم ؟؟؟؟

شما می‌توانید مبلغ مفاصا حساب را در هزینه بیمه پیمان ثبت نمائید، سند حسابداری بنده نیز از این بابت بود که هزینه بیمه را در حساب مربوط به همان پیمان ثبت کردم.

(۰۳ تير ۱۳۹۶، ۱۲:۲۳ ب.ظ)barkat نوشته: و از آنجایی که پرداخت بیمه پرسنل در سال قبل 95 لحاظ شده و آن زمان کارفرما نامه قبول پرسنل در پیمان را تائید نمی کرد اما امسال کل هزینه بیمه پرسنل شاغل در پیمان را قبول کردند ، می تونم از حساب سود و زیان انباشته مستهلک کنم ؟؟

در این خصوص نیز فرمایش جنابعالی صحیح است ولیکن بنده به دلیل اینکه دچار عواقب استفاده از حساب تعدیلات سنواتی نگردم و با فرض کم‌اهمیت بودن مبلغ آن، از حساب هزینه بیمه سال جاری استفاده نمودم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، barkat
سلام
می توانید سپرده بیمه را جز مطالبات خود از کارفرما در نظر بگیرید. سپس اگر تا انتهای مفاصا حساب بیمه نگرفتید، مبلغ آن را ذخیره کنید و سال بعد که مفاصا گرفتید، آن را از محل ذخیره ثبت بزنید.
حسابداری یک فن و مهارت است. با اشتراک اطلاعات به یکدیگر کمک کنیم.
شرکت وزین فناوری ایمن (وفا)
پاسخ
سپاس شده توسط: barkat

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ مهر ۱۴۰۳، ۰۹:۱۸ ق.ظ