Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: لیست مالیات حقوق
سلام خدمت استاد معدلی

من تازه میخواستم از نرم افزار مالیات حقوق استفاده کنم  

و یک مثالی میزنم لطفا راهنمایی کنید:
الان یک پرسنل دارم 24.000.000 ریال  جمع حقوق و مزایای مشمول مالیاتش هست که از این مبلغ 3.000.000 ریال آن اضافه کاری و 2.000.000 ریال آن هم پاداش  که مالیاتش رو 400.000 ریال من دستی خودم حساب کردم
الان توی تب حقوق و مزایای مستمر نقدی باید 19.000.000 ریال رو بنویسم؟ اونوقت حقوق مزایای مشمول مالیات صفر میشه که؟! بعد تو تب حقوق و مزایای غیر مستمر نقدی اضافه کاری و پاداش رو اضافه کنم مالیاتش رو 10 درصد حساب کنم میشه 500.000 ریال ! قاطی میشه
میشه لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
سپاس شده توسط: معین ، zamani
سلام دوست عزیز

ممنون بابت حسن نیت جنابعالی، ولیکن بنده در مقام شاگردی انجام وظیفه می‌کنم و استاد نیستم.

ضمن عذرخواهی بابت تأخیر در پاسخ، بنده با این نرم‌افزار کار نکرده‌ام، و مجبور به نصب نرم‌افزار و ورود اطلاعات با توجه به سوال شما کردم که به مشکل برخورد کردم. اگر در تب "حقوق و مزایای مستمر نقدی" و فیلد "ناخالص حقوق و دستمزد مستمر نقدی ماه جاری" مبلغ ۱۹,۰۰۰,۰۰۰ ریال و در تب "حقوق و مزایای غیر مستمر نقدی" و فیلدهای "ناخالص اضافه‌کار ماه جاری" و "پاداش‌های موردی ماه جاری" به ترتیب مبالغ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال و ۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال را وارد نمائیم، سپس در تب "محاسبه مالیات متعلقه پس از اعمال بخشودگی مالیاتی" جلوی فیلد "خالص مالیات متعلقه ماه جاری" مبلغ ۴۰۰,۰۰۰ ریال را ثبت کنیم، پس از ذخیره اطلاعات حقوق و رفتن به مرحله بعد در کادر "خلاصه لیست"، در فیلد "جمع حقوق و مزایای نقدی، غیرنقدی، عیدی و پاداش پرداختی تخصیصی" مبلغ ۱۹,۰۰۰,۰۰۰ ریال و در فیلد "جمع حقوق و مزایای نقدی، غیرنقدی، عیدی و پاداش مشمول مالیات" صفر و در فیلد "جمع مالیات متعلقه" مبلغ ۴۰۰,۰۰۰ ریال به طور خودکار ثبت شده است که اگر اشتباه نکنم می‌بایست بصورت دستی دو فیلد اول را تکمیل و به ترتیب اعداد ۲۴,۰۰۰,۰۰۰ و ۴,۰۰۰,۰۰۰ ریال را وارد و در نهایت بر روی "ذخيره خلاصه ليست" کلیک می‌کنیم تا کار در این مرحله نیز تمام شود.

اینطور که از بررسی نرم‌افزار برداشت کردم، گویا دارای اشکالات عدیده‌ای مانند عدم جمع مزایای نقدی و غیر نقدی مستمر و غیر مستمر در خلاصه لیست و ... می‌باشد. امیدوارم اگر اشتباه می‌کنم سایر دوستان و اساتید عزیز راهنمایی بفرمایند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: masoudsardar ، حسین ، zamani
ممنون
دقیقا همین مشکل رو دارم جمع ها رو نمیزنه باید دستی بزنی یا یک سری فیلد های الکی داره فقط بازی ریاضیه تا لیست حقوق که فکر کنم کسی اصلا پر نمیکنه

یک چیزی که دیدم تو نرم افزار ،مالیات و جمع مزایای هر تب به ترتیب از مزایای مستمر نقدی تا سنوات با هم جمع میشه و به تب بعدی اضافه میشه :سوال من این بود با توجه به اینکه توی تب مزایاس غیرمستمر نقدی 5000.000 ریال بایت اضافه کاری و پاداش اضافه کردیم باید مالیات این تب هم حساب کنیم یا کلا بیخیالش بشیم و فقط اعداد رو وارد کنیم و در تب اخر میزان مالیات رو وارد کنیم؟
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani
بنده نیز با شما موافق هستم و گمان نمی‌کنم که اشخاص بتوانند کلیه فیلد‌های موجود در نرم‌افزار را تکمیل نمایند! همچنین شخصاً مشاهده نکردم که جمع حقوق و مزایای مستمر به طور اتوماتیک با یکدیگر جمع و به تب بعد اضافه گردد و فکر نمی‌کنم چنین قابلیتی داشته باشد.

(۱۵ مرداد ۱۳۹۶، ۰۸:۵۰ ق.ظ)masoudsardar نوشته: سوال من این بود با توجه به اینکه توی تب مزایاس غیرمستمر نقدی 5000.000 ریال بایت اضافه کاری و پاداش اضافه کردیم باید مالیات این تب هم حساب کنیم یا کلا بیخیالش بشیم و فقط اعداد رو وارد کنیم و در تب اخر میزان مالیات رو وارد کنیم؟

به نظر بنده جنابعالی می‌توانید در کلیه تب‌ها، موارد مربوطه اعم از مالیات را تکمیل نمائید، ولیکن درنهایت می‌بایست در تب "محاسبه مالیات متعلقه پس از اعمال بخشودگی مالیاتی" جلوی فیلد "خالص مالیات متعلقه ماه جاری" مبلغ ۴۰۰,۰۰۰ ریال را ثبت کنید. چندان سخت نگیرید که گویا تمامی همکاران با این موضوع مشکل دارند وگرنه در مقام پاسخ‌گویی برآمده بودند.

علی‌ای‌حال شما در نهایت می‌توانید در مرحله خلاصه لیست، فیلدهای مربوطه را بصورت دستی تکمیلی و ذخیره نمائید و جای نگرانی نیست.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، masoudsardar ، barkat ، ATEFE ، zamani
سلام خدمت همه دوستان عزیز
راستش منم متاسفانه از ابتدای تغییر نرم افزار حقوق بدلیل مشکلات زیادی که داشت چندین بار شخصا رفتم دارایی که در نهایت کارمندای دارایی گفتن اصلا از نرم افزار استفاده نکن و مستقیم از طریق سایت اقدام کن تا دچار مشکل نشی
به همین دلیل هر ماه از طریق خود سایت لیست حقوق رو رد میکنم
البته فکر کنم مشکلتون تا الان دیگه حل شده باشهSad
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور ، حسین ، zamani

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۴:۱۰ ق.ظ