Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: باز گردان اطلاعات نرم افزار بیمه
با سلام

بدلیل قطع برق ویندوز کامپیوترم خراب شد . بعد از نصب ویندوز جدید و نصب برنامه بیمه  به مشکل برخورد کردم .  از برنامه بیمه پشتیبان نمیگرفتم . حالا چطور میتونم از روی فایلی که برای تامین اجتماعی می فرستادم اطلاعات رو بازیابی کنم
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام تو مسیر نصب برنامه تامین قدیمی رفته و بانک اطلاعاتی کپی کنید سپس برنامه جدید نصب کرده بانک خام تامین حذف کرده و کپی بانک اطلاعاتی قدیم در داخل مسیر فایل جدید کپی کنید قبل نصب برنامه جدید تامین دیتا اطلاعات جایی ذخیره و کپی کرده یا مسیر نصب عوض کنید اگه همون مسیر قبلی باشه روی بانک اطلاعاتی قبلی شما رو خام می کنه
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu
(۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۰۲:۱۱ ب.ظ)naserrezai نوشته: سلام تو مسیر نصب برنامه تامین قدیمی رفته و بانک اطلاعاتی کپی کنید سپس برنامه جدید نصب کرده بانک خام تامین حذف کرده و کپی بانک اطلاعاتی قدیم در داخل مسیر فایل جدید کپی کنید قبل نصب برنامه جدید تامین دیتا اطلاعات جایی ذخیره و کپی کرده یا مسیر نصب عوض کنید اگه همون مسیر قبلی باشه روی بانک اطلاعاتی قبلی شما رو خام می کنه

ممنون ولي مشكلم اينه كه برنامه بيمه قبليم كاملا حذف شده . تنها چیزی که دارم اون دو تا فایلی هست که هر ماه برای تامین اجتماعی میفرستم
پاسخ
سپاس شده توسط:
درسته برنامه حذف شده روی صفحه ویندوز نیست ولی مسیر فایل که برنامه نصبی هست که موجود بوده شما از طریق درایوها پیدا کنید بانک اطلاعاتی باید باشه.
پاسخ
سپاس شده توسط: matory
(۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۰۳:۲۵ ب.ظ)naserrezai نوشته: درسته برنامه حذف شده روی صفحه ویندوز نیست ولی مسیر فایل که برنامه نصبی هست که موجود بوده شما از طریق درایوها پیدا کنید بانک اطلاعاتی باید باشه.

جناب رضایی عزیز
برنامه بیمه روی درایو c نصب میشه و با تعویض ویندوز هرآنچه که روی این درایو باشه پاک میشه .

بنظرم با شعبه بیمه تون تماس بگیرین بخش IT کمکتون میکنن .
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، matory ، رحیمی پور
اگه درایو cباشه هیچ راهی نداره مگر مجدد همه رو ثبت کنید چون بانک اطلاعاتی فقط تو سیستم شماست خروجیtxt شما خروجی بیمه بوده مگر راه حلی باشه من در جریان نباشم
پاسخ
سپاس شده توسط: matory ، Masoud_MI ، رحیمی پور
ممنون دوستان . فکر کنم راه حلی نداره متاسفانه . امروز دارم اطلاعات رو دوباره وارد میکنم
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۳۸ ق.ظ